davidse Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 Dal a pak šel pro auto do servisu 9500 kč fuč ale vše OK Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 @oddie jo patrova postel - taky sem asi 3 roky zpet delal patrovou postel pod ni byl PC stul a kralik starsi dcera tam nakonec ani spat nechtela a prostredni sice asi 2 roky ale v lete v zime tam bylo stale horko - nebo ji spis bylo horko a to bylo ke stropu jeste dobry 1,5metr a stary barak s vysokymy stropy Citovat
Klemoň Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 (upraveno) před 21 hodinami, RichVa napsal: Takže komu to ještě není jasné - kruháč na "obchvatu" (jinak též severním půloblouku) města Strakonice Já věděl ( a počítal jsem s tím ) že se chytneš ty, když jsi místní . Bohužel, rád bych se zastavil alespoň "na kávu" , na to bych si čas urval . Neb jinak mne ještě čekaly další dvě vykládky v Příbrami. Ale zásadní problém je kam tam u vás zahodit tu velkou krávu EDIT: Jezdím s paletami sem . . . Upraveno 19. srpen 2024 uživatelem Klemoň Citovat
RichVa Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 @Klemoň kamiony u nás na "chvíli" nechávají naproti Lidlu ve směru na Prahu nebo u restaurace Jiskra ve směru na Strážný, České Budějovice. https://mapy.cz/s/degecamale Pak občas bývá místo u Robin Oilu - na výpadovce na Prahu. Jinak to je skutečně bída - nejblíže mne napadá Tank Ono Kbelnice (5 km na Prahu) nebo zrušená zastávka autobusu u Jinína (cca 5 km na České Budějovice takže asi mýto ) Pokud jsem na značce, tak není problém Tě vyzvednout a někam popojet menším autem Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 návrat po 10 dnech z dovoleny z chorvatska do reality, ještě týden dovolena tak musím tu džungli na zahradě spacifikovat pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 (upraveno) Dnes po 3 týdnech návrat do reality... Taky jsem dnes vytáhl sekačku. Za těch 14 dní v Chorvatsku to nějak vyrostlo... Ve čtvrtek to budou tři týdny, co jsem sekal... Posekal jsem za pozdní odpoledne cca půlku. V sedm jsem se už na to Upraveno 20. srpen 2024 uživatelem radim.1008 pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 My se vrátili z dovolené v pátek, kluky jsem ještě ten den večer vyhnal posekat a dnes jsem sekal já. A to jsem nehnojil. Ale zapršelo... A už jsem se rozhodl, bude robot, jen nevím jaký radim.1008 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 20. srpen 2024 Odesláno 20. srpen 2024 před 20 hodinami, RichVa napsal: Pokud jsem na značce, tak není problém Tě vyzvednout a někam popojet menším autem No tak pak není problém. Nechám to stát u KFC (tam skládám) tak to hodinu vydrží . . . Více času bych asi stejně neměl vzhledem k dalším vykládkám. Ale to je podle situace toho dne . . . Tak až zase pojedu, tak se ozvu a domluvíme se podle aktuální situace a času RichVa ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 21. srpen 2024 Odesláno 21. srpen 2024 Dneska evidenčka a přihlášení CCčka, úřednice mi teda dostala. V německých dokladech je zapsán snížený podvozek, tak ji na to upozorňuji, že je to tam zapsáno a ona na mě no já německy neumím, tak nevím co tam je napsáno. A nezapíšu to, protože nevím jestli je schválený v ČR, to víte, v Německu mají jiné zákony než u nás. Tak se jí ptám a když tam budou jiná kola zapsaná v německu, tak mi je taky nezapíšete? Kola jo, ty bych zapsala, ale tohle ne. To je fakt napalicu toto. Citovat
davidse Odesláno 21. srpen 2024 Odesláno 21. srpen 2024 Byl jsem v kině na Vetřelec-Romulus, když budu hodnotit film tak je to trochu mix 1+2 s teenagery moje hodnocení jako na csfd je 65% no no kina jít pouze pokud jste fanoušcci této série jinak počkat na net nebo placené tv nebo bluray, DVD nebo bluray 4K Dave_k ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 22. srpen 2024 Odesláno 22. srpen 2024 Co byl/je ten trojúhelník Takhle kutilsky se každá prkotina děsně vleče, ale přibejvá to. Dneska to snad už sestavím. Fruktis, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. srpen 2024 Odesláno 22. srpen 2024 to jsem zvedav na výsledek u nás byla 2 patrovka do 12 a 8 let pak chtěl kazdej postel dole nikomu se nechtělo nahoru a v lete bylo nahoře trplo Citovat
oddie Odesláno 22. srpen 2024 Odesláno 22. srpen 2024 (upraveno) Tak ještě to není komplet, ale už to trochu vypadá. První sestavení spodku... ... a komplet. Ještě vnitřní lišty a rošty, ale už se to rýsuje Jsem zvědavej, jak s tím miláčkové budou fungovat, furt myslím, že je to blbej nápad a že je to časem přejde. Ale necháme se překvapit... EDIT: chyb jsem tam teda nasekal jak máku, tu něco blbě uřízl, tu něco blbě svrtal, no živit bych se tím teda nemohl Upraveno 22. srpen 2024 uživatelem oddie radim.1008, Klemoň, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Péťa Odesláno 22. srpen 2024 Odesláno 22. srpen 2024 Náš ještěrčí příběh pokračuje Jen mi mobil místo ještěrky zaostřil list a já si toho nevšiml Radek Hurvajz, Pepito a Roman Bazi ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. srpen 2024 Odesláno 22. srpen 2024 (upraveno) @oddie když na ty chyby neupozorníš tak je nikdo hledat nebude. A důležitý je že Tě to bavilo a že jsi třeba ušetřil nějakou kačku oproti tomu když bys to nechal udělat. Upraveno 22. srpen 2024 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2024 Odesláno 23. srpen 2024 Dnes výlet fo Brnele na komentovanou prohlídku Vodojemů na Žlutém kopci. Teď jsme v Dekáči a za chvíli jedeme na výstavu mašinek do Technického muzea. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 23. srpen 2024 Odesláno 23. srpen 2024 @Medvěde, při těch prvních dvou fotkách jsem netušil jak si mám natočit mobil abych zjistil co na té fotce je, ale až podle třetí jsem to zjistil. regius ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 24. srpen 2024 Odesláno 24. srpen 2024 (upraveno) Pustil jsem se do Cx3,když jsem to byl projet a ohřát,tak si říkám,takovéto auta už nebudou,to je tak zábavný auto a po tom otevření jednotky co se dělala a vršek se narouboval z Orange virus,než to dostala holka ,to jsem si ten Prachov a kopečky užíval,ta rezerva výkonu,super. Klasika bez turba a jede to a jde to a všechny STK bez jediné závady a má to stovku na hrbu. A jedním malým deklem přístup na výpust a filtr Upraveno 24. srpen 2024 uživatelem Milan+ ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 24. srpen 2024 Odesláno 24. srpen 2024 (upraveno) před 15 hodinami, Pepito napsal: @Medvěde, při těch prvních dvou fotkách jsem netušil jak si mám natočit mobil abych zjistil co na té fotce je, ale až podle třetí jsem to zjistil. No vida jak se ta nesmyslná fce fóra snaží, aby Tvé mozkové závity nezakrněly Upraveno 24. srpen 2024 uživatelem Medvěd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.