Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@oddie jo patrova postel - taky sem asi 3 roky zpet delal patrovou postel pod ni byl PC stul a kralik
starsi dcera tam nakonec ani spat nechtela a prostredni sice asi 2 roky ale v lete v zime tam bylo stale horko - nebo ji spis bylo horko a to bylo ke stropu jeste dobry 1,5metr a stary barak s vysokymy stropy

Odesláno (upraveno)
před 21 hodinami, RichVa napsal:

Takže komu to ještě není jasné - kruháč na "obchvatu" (jinak též severním půloblouku) města Strakonice

Já věděl ( a počítal jsem s tím ) že se chytneš ty, když jsi  místní  :papa.

Bohužel, rád bych se zastavil alespoň "na kávu" ,  na to bych si čas urval .  Neb jinak mne ještě čekaly další dvě vykládky v Příbrami. Ale zásadní problém je kam tam u vás zahodit tu velkou krávu 🚛

EDIT: Jezdím s paletami sem  . . .

NdZC6f.thumb.jpeg.77529ad16f2121a3a9c2530fb32fca17.jpeg

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@Klemoň kamiony u nás na "chvíli" nechávají naproti Lidlu ve směru na Prahu nebo u restaurace Jiskra ve směru na Strážný, České Budějovice. https://mapy.cz/s/degecamale 

Pak občas bývá místo u Robin Oilu - na výpadovce na Prahu. Jinak to je skutečně bída - nejblíže mne napadá Tank Ono Kbelnice (5 km na Prahu) nebo zrušená zastávka autobusu u Jinína (cca 5 km na České Budějovice takže asi mýto 😞 )

Pokud jsem na značce, tak není problém Tě vyzvednout a někam popojet menším autem 😉 

Odesláno (upraveno)

Dnes po 3 týdnech návrat do reality... :rollTaky jsem dnes vytáhl sekačku. Za těch 14 dní v Chorvatsku to nějak vyrostlo... Ve čtvrtek to budou tři týdny, co jsem sekal... Posekal jsem za pozdní odpoledne cca půlku. :myslim :roll V sedm jsem se už na to 💩:D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno
před 20 hodinami, RichVa napsal:

Pokud jsem na značce, tak není problém Tě vyzvednout a někam popojet menším autem

No tak pak není problém. Nechám to stát u KFC (tam skládám) tak to hodinu vydrží . . .  :papa  Více času bych asi stejně neměl vzhledem k dalším vykládkám. Ale to je podle situace toho dne . . .

Tak až zase pojedu, tak se ozvu a domluvíme se podle aktuální situace a času :super

Odesláno

Dneska evidenčka a přihlášení CCčka, úřednice mi teda dostala. V německých dokladech je zapsán snížený podvozek, tak ji na to upozorňuji, že je to tam zapsáno a ona na mě no já německy neumím, tak nevím co tam je napsáno. A nezapíšu to, protože nevím jestli je schválený v ČR, to víte, v Německu mají jiné zákony než u nás. 

Tak se jí ptám a když tam budou jiná kola zapsaná v německu, tak mi je taky nezapíšete? Kola jo, ty bych zapsala, ale tohle ne. 

To je fakt napalicu toto.  

Odesláno

Byl jsem v kině na Vetřelec-Romulus, když budu hodnotit film tak je to trochu mix 1+2 s teenagery moje hodnocení jako na csfd je 65% no no kina jít pouze pokud jste fanoušcci této série jinak počkat na net nebo placené tv nebo bluray, DVD nebo bluray 4K

Odesláno (upraveno)

Tak ještě to není komplet, ale už to trochu vypadá.

První sestavení spodku...

20240822_151629.thumb.jpg.782bf4427a96180569aeb6d09035b721.jpg

... a komplet. Ještě vnitřní lišty a rošty, ale už se to rýsuje :)

20240822_174725.thumb.jpg.38530b1f1eed5d054d042e748e0391d3.jpg

Jsem zvědavej, jak s tím miláčkové budou fungovat, furt myslím, že je to blbej nápad a že je to časem přejde. Ale necháme se překvapit...

EDIT: chyb jsem tam teda nasekal jak máku, tu něco blbě uřízl, tu něco blbě svrtal, no živit bych se tím teda nemohl :D

Upraveno uživatelem oddie
Odesláno (upraveno)

@oddie když na ty chyby neupozorníš tak je nikdo hledat nebude. A důležitý je že Tě to bavilo a že jsi třeba ušetřil nějakou kačku oproti tomu když bys to nechal udělat. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

Pustil jsem se do Cx3,když jsem to byl projet a ohřát,tak si říkám,takovéto auta už nebudou,to je tak zábavný auto a po tom otevření jednotky co se dělala a vršek se narouboval z Orange virus,než to dostala holka ,to jsem si ten Prachov a kopečky užíval,ta rezerva výkonu,super.  Klasika bez turba a jede to a jde to  a všechny STK bez jediné závady a má to stovku na hrbu.

A jedním malým deklem přístup na výpust a filtr 

IMG_20240824_101805.jpg

17244948691155666833753657912476.jpg

IMG_20240824_144155.jpg

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno (upraveno)
před 15 hodinami, Pepito napsal:

@Medvěde, při těch prvních dvou fotkách jsem netušil jak si mám natočit mobil abych zjistil co na té fotce je, ale až podle třetí jsem to zjistil. 🙃:myslim:papa

No vida jak se ta nesmyslná fce fóra snaží, aby Tvé mozkové závity nezakrněly 

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...