MP Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 Dnes jsem svojí osmsetsedmě pořídil dvojče. A to doslova. Stejnej motor, stejná barva, stejná výbava, stejný kola z výroby ... vyrobený půl roku po sobě. Jen ten můj novej má najeto polovinu toho prvního Medvěd, PaKr, RichVa a 9 další ohodnotil 12 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 Když jsme dělali tlumiče na passatu b6 a mé 307, nezdálo se to, že by byly špatný, auta se nijak nehoupala. Ale když jsme je vyndali, přední byly úplně mrtvý xD Citovat
Lihous Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 (upraveno) Tlumice tema vecne - bude zase menit a ikdyz jsou neuveritelne tvrde pujdu opet do "KYB"kdyz nic jineho tak bude klid od drobnych nerovnosti co delaji neuveritelny hluk - alespon pro me A auto bude sedet. S vecerem jsem pozoroval na obloze nejake letadlo pomerne tiche pomalu letici - radar napovedel ze se jedna o nejake dopravni z Belgie - vysadil v ruzne letove hladine asi 10/15 paraganu cil bylo letiste Nove Mesto n.M. pripadne blizke okoli a v min letove hladine zamiril do Pardubic. Ono je stale cviceni NATO ? A mozna jsem po neuveritelnych snad 5letech prisel na zdroj hluku ktery me dokazal privadet k lehkemu zesileni ... Pokud se to potvrdi budu se stydet jako malej kluk. Upraveno 12. červenec 2023 uživatelem Lihous Vložení odkazu na video zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 když je teď to vedro (a tady nespadla ani kapka), tak jsem dnes vystříkal prahy a dutiny na spodku -- čistá práce před garáží , přípravek Tectyl ML, když vám trochu zbyde v kartuši, nevyhazujte ho, trochu ho zřeďte tech. benzínem a pak je to super přípravek na černé plastové díly Pepito, Péťa, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 (upraveno) No dutiny jo,ale je do nich krásný přístup z podběhu bez vrtání. Máš zajímavou kombinaci sedačky,to je mechanická a el.bederka? Upraveno 12. červenec 2023 uživatelem Milan+ zbynek..s a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červenec 2023 Odesláno 12. červenec 2023 (upraveno) @Milan+ ta sedačka je jak píšeš , a že jsou z podběhů otvory na stříkání dutin prahů vím edit: tak ty prahy mi počasím vyšly-- včera bylo ještě vedro, ale už v noci začalo pršet a valilo až do rána, takže mám plné zásobníky Upraveno 13. červenec 2023 uživatelem ozzy56 Citovat
zbynek..s Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 @ozzy56 tak v Polance včera, nějaká 30ti minutová sprcha - po dlooooouhé době a myslím, že jedna nebo dvě bečky budou z poloviny plné lepší než nic ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 @zbynek..s, u nás už aspoň měsíc ani kapka. Prázdné bečky, ale zatím ještě máme vodu na zalévání ve studni. Citovat
Medvěd Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 (upraveno) Včera u nás byli zahradníci, co se starajou o předzahrádky před naším domem. Přivezli si na autě 1000 l nádrž a ty dvě pidizahrádky jí celou vyžuňkly Upraveno 13. červenec 2023 uživatelem Medvěd Citovat
petrinza Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 (upraveno) Dnes ráno jsem potřeboval vyrazit služební C4 do Lipníku na Moravu. Nenastartovala. Odtáhli jsme jí k místnímu servisákovi, kdyby to byla jen nějaká kravina, ať nedělám zbytečnou paniku. Prý dia hlásí chybu regulace tlaku. Nafta z nádrže podávacím čerpadlem jde, ale do vstřiků se nedostane. Teď to čeká na odtah do firemního smluvního servisu. Lipník jsem zrušil a do práce jel vlastním cécéčkem. Do toho v těhle hicech alespoň příjemně fouká. Pěkně to navázalo na včerejšek, kdy jsem odpoledne převážel Freelandera zřejmě s rozsypanou IRD převodovkou do specializovaného servisu v Kolíně. Všechno časově naknap a po čtyřech týdnech stání jsem zjistil, že se za tu dobu vybila baterka. Přes kabely taky ani ťuk, možná je některý z nich někde zlomený(?), takže vyndat baterku z cécéčka a zkusit jí připojit na kabely k baterce Freelanderu. Na to jsou ale krátký, takže vyndat baterku z Freelanderu, dát tam baterku z cécéčka, nastartovat, vyndat baterku z cécéčka a vrátit jí, kam patří (ta z Freelanderu je velká a nevešla by se tam), vrátit baterku do Freelanderu.. 20 minut zpoždění a do Kolína jsem jel s rukama až po lokty špinavýma.. Dneska jsem alespoň čistej Upraveno 13. červenec 2023 uživatelem petrinza zbynek..s, Medvěd a Pepito ohodnotil 3 Citovat
zbynek..s Odesláno 14. červenec 2023 Odesláno 14. červenec 2023 @Pepitona to jak včera kolem poledne přešlo(něco přes hodinu), tak do zelené bečky napršelo to co večer před tím za 20min. Jinak včera po příjezdu domů, sem se chtěl vyvenčit na kole s dcerou a jak jsem koukl na zadní pneumatiku defekt. Opraveno, v kufru auta mám zimní pneumatiku,zvedák a klíč. Pro případ rychlé výměny Pepito a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 14. červenec 2023 Odesláno 14. červenec 2023 Nevím jak tvůj pneuservis, ale mě když to spravoval naposledy tím knotem, tak říkal, že to mám jen na chvilu a až budu třeba přezouvat, tak se to musí spravit pořádně při sundaný pneu. Citovat
sitler Odesláno 14. červenec 2023 Odesláno 14. červenec 2023 Pneuservisy knotovani dneska normalne pouzivaj jako trvalou opravu. Jen vetsi defekt se hribkuje. zbynek..s a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 14. červenec 2023 Odesláno 14. červenec 2023 (upraveno) Dnes jsem se po dlouhých dnech sezení v kanclu konečně projel ráno jsem vezl plnýho Transita krámů na táborovou základnu VŠCHT na Běstvině (kousek od Seče) a po návratu do Prahy jsem přeskočil do Dobla, abych odvezl paní kuchařku a její propriety na rekreační středisko VŠCHT v Jáchymově. Začal jsem nakládat Tranďáka v 8, před devátou vyjel a ve 12,30 jsem parkoval ve škole. Ve 13 jsem začal nakládat Doblo a to jsem zpět na škole zaparkoval v 17 hodin. Celkem najeto asi 550 km, konečně normální den. Upraveno 14. červenec 2023 uživatelem Medvěd zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 14. červenec 2023 Odesláno 14. červenec 2023 Před obědem na STK, potom chvíle flákání se a odpoledne jsem po 3 týdnech posekal. Vypadalo, že přes vypálené fleky moc trávy nebude, ale opak byl pravdou. Teď se jdu odměnit. :D jarokare, MJSytic a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
jarokare Odesláno 14. červenec 2023 Odesláno 14. červenec 2023 Taky jsem byl dneska s Omčou , holka prošla bez ztráty kytičky a dostala propustku na další dva roky , na dvacetiletou babču dobrý Radek Hurvajz, Medvěd, pavelu96 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
vendelinek Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 (upraveno) Dneska bylo u nás po ránu dopoledne " rojení " veteránů,tak jsem se byl taky podívat a tak jich pár ukážu Upraveno 15. červenec 2023 uživatelem vendelinek Medvěd, Péťa, regius a 6 další ohodnotil 9 Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 dnes okruh cca 200 km na skůtru, v průbehu jízdy jsem zaznamenal 3 sražené lišky, což se mi snad nikdy nestalo, ježky, kočky, ptáky a ostatní jsem nepočítal, ale bylo jich mraky, asi tím horkem... , jinak jízda nic moc, bylo sice teplo, ale taky vítr vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 No jo, takový vedro, že i mouchy chodí pěšky. vendelinek a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 (upraveno) Před hodinou, vendelinek napsal: Dneska bylo u nás po ránu dopoledne " rojení " veteránů,tak jsem se byl taky podívat a tak jich pár ukážu Co dodat? Prostě petarda Upraveno 15. červenec 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.