ChouLu Odesláno 31. říjen 2020 Odesláno 31. říjen 2020 @Verýsek a ChouLák udělá nick a doveze až pod nos a nikdo mu nepoděkuje Péťa, Milan+, skypeja a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 31. říjen 2020 Odesláno 31. říjen 2020 @ChouLu i mě přivezeš půllitr? Klemoň ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 31. říjen 2020 Odesláno 31. říjen 2020 Tvůj už ani nemám včera proběhla tajná předávka, na tajném místě, v dešti, daleko od města, v naprosté anonymitě Verýsek, radim.1008 a skypeja ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. říjen 2020 Odesláno 31. říjen 2020 kua které hovado vymyslelo tu novou bílou zelenou kartu ? Citovat
Sawoy Odesláno 31. říjen 2020 Odesláno 31. říjen 2020 @Pe.Tr Greenpeace? Jinak dnes s dvojčatama výroba nesladkého dortu tchánovi k 80tinám. Zřejmě začínám sklízet plody výchovy - v necelých 16 nejen samy zvládly většinu samy, ale hlavně navodily hezkou atmosféru à la Paranoid, Smoke, Stargazer, Stairway, Higway star, Thunderstick, Unforgiven, pak přeladily na G. Moora, Guns, Aerosmith .... hezký to bylo ... ve finále "vyměkly" ... dort už vypadal jako umění, tak Gabriel, Genesis, Queen a vrcholná výzdoba za zvuků Comfortably numb, High hopes a samozřejmě Run like hell. Zdá se že holky mají vkus. ozzy56, radim.1008, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Lihous Odesláno 31. říjen 2020 Odesláno 31. říjen 2020 (upraveno) Dnesek byl plodny - vymena "tycek na sbihavost" na zadni naprave v souctu cca 4-5mm!!! Kde se nam to povedlo za snad dva mesice vymlatit netusim. Ted jeste naplanovat sbihavost v Praze .... Zkusilo se dolejt z kanistru do nadrze zase naftu a odzkouset odvzdusneni nadrze - zda se ze tuk tuk tuk bude fungovat. (doplnim do vlakna i s fotkou) Odpoledne jsem z nudy jen tak zajel na houby a muzu rici rostou .... No a pri ceste zpatky z Tyniste jsem se zastavil pro pizzu v Nachode - mel jsem chut jeste koupit celkem povedeny stativ ale bohuzel bylo to na rychlo tak ze to nedopadlo. Ted uz relax u nejakeho Dobrusskeho specialu Upraveno 31. říjen 2020 uživatelem Lihous Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2020 Odesláno 31. říjen 2020 před 1 minutou, Lihous napsal: Ted uz relax u nejakeho Dobrusskeho specialu Rampušák je super Citovat
Lihous Odesláno 31. říjen 2020 Odesláno 31. říjen 2020 Nejak se nepovedlo nahrat fotky Jinak snad i na mailu je vse uz Ok tedy citelne - DIKY! Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2020 Odesláno 1. listopad 2020 tak teď jsem udělal 46 km na skůtru, poslední letošní jízda, chtěl jsem ho před zimou naposledy projet, promazat , ale tak zmrzlý jsem ještě nikdy nebyl, dobře mi tak Péťa, Vena garážmistr a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. listopad 2020 Odesláno 1. listopad 2020 Včera brácha přivezl C2 když jsem mu ji půjčoval tak bylo trochu slyšet ložisko na pravým předku. No brácha za dva týdny nalítal po Praze skoro 2000 km a ložisko hučí jak Niagára takže to přivezl abych to vyřešil a že ke konci týdne si to zas vezme aby mohl jezdit protože teď když maj zavřenou hospodu a s panem majitelem není rozumná řeč tak si našel zatím brigádu možná že novou práci rozvoz jídla pro nějaký řetězec vietnamských restaurací. A nechce na to tahat octávku protože tam má povinný ručení na najeté kilometry a musel by moc doplácet. No já to dopoledne zvednul s tím že to prohlédnu a nejspíš to zadám kamarádovy protože nemám lis a hlavně na příští týden mám svoji práci tak aby mě to tady neblokovalo dílnu. Před obědem volal Pepik skorobrácha co dělám a já že jsem koukal na tu C2 a že to po obědě shodím ze zvedáku a povezu to do Úval a on a proč tak mu to vysvětluju a prej přijeď pro mě a vlítnem na to tak jsem tam pro něj dojel protože on momentálně nemá žádný kola a když jsem tam jel tak volal kamarád z Úval že abych se nezlobil ale že musí zavřít protože byl v pátek na testech a v pondělí má jít znova že to nějak nevyšlo takže raději zaleze aby někoho nenakazil. Takže jsme to s Pepou rozhodily zítra dopoledne všechno očistím a připravím na skládání až dovezou ložisko. Citovat
PaKr Odesláno 1. listopad 2020 Odesláno 1. listopad 2020 Dneska jsem přezul stříbrnou 406 akorát mě ještě napadlo kouknout na brzdy, takže se to zvrhlo v rozhýbání zadních třmenů.... Takže z obyčejného přehození kol zábava na asi 4 hodiny.... Chtěl jsem ještě přehodit i dvě kola na dačce, ale když jsem dodělal 406, tak už se mi nechtělo vůbec nic a navíc začlo pršet. Uvidím podle počasí, asi to přehodím zítra. Večer už jsem jenom naložil maso na čínu na zítřejší večeři Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. listopad 2020 Odesláno 2. listopad 2020 Udelal jsem bordel na silnici. To parkovani musim pristi rok uz vyresit. Abych si zaradil v blate, tak ani nepotrebuju dachciji Citovat
Návštěvník Odesláno 2. listopad 2020 Odesláno 2. listopad 2020 Ty přední kotouče na Fordu jsou kolik...300mm? Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. listopad 2020 Odesláno 2. listopad 2020 @vagi narvu tam 16 palce plechace ale je to tip top Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. listopad 2020 Odesláno 2. listopad 2020 (upraveno) Dnes přišel, díky Je parádní. Hned se mi přítelkyně vysmála, že co z toho budu pít, když pivo nepiju. No tak z toho budu holt jako pravej moravák lemcat slivovici xD Upraveno 2. listopad 2020 uživatelem VojtouNerCZ KoudaK, Pepito, Moral3z a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. listopad 2020 Odesláno 2. listopad 2020 (upraveno) dneska bylo fajn teplo, bezvětří, tak jsem znovu připravil skůtra, že se ještě jednou letos provětrám , (po včerejšku, kdy jsem zmrzl na kost, jsem s tím už nepočítal), oblékl jsem se, nasadil helmu, otevřu garáž a prší , fakt sem myslel, že mě jebne Upraveno 2. listopad 2020 uživatelem ozzy56 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. listopad 2020 Odesláno 3. listopad 2020 (upraveno) @VojtouNerCZ a odkdy se z kryglu musi chlemptat pivo ?? ja to vyuzivam na caj limonadu vodu cokolic co piju abych nemusel chodit co 10 minut si dolevat jinac doufam ze si to auto poradne na te wapce minulej tyden umyl jinac dnes budicek asi v 10 - chvilku sem se hrabal v aute - vistil sem spaleny olej na motoraku co vyhazelo turbo pak odvrtal zlomeny steft ve vyfukovych svodech a prisel mi jeden balicek dilu na opravu auta potom sem pohrabal zahradu - kdyz cca 2 cm vrstvy spadaneho listi se po hodine udelala hromada velikosti male hory - snad nezacne foukat abych to zitra nemusel delat znovu Upraveno 3. listopad 2020 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
radim.1008 Odesláno 3. listopad 2020 Odesláno 3. listopad 2020 Listí mě taky ještě čeká. Ale až přestane pršet. Doufám, že o víkendu bude hezky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.