Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Pe.Tr

Greenpeace?

Jinak dnes s dvojčatama výroba nesladkého dortu tchánovi k 80tinám. Zřejmě začínám sklízet plody výchovy - v necelých 16 nejen samy zvládly většinu samy, ale hlavně navodily hezkou atmosféru à la Paranoid, Smoke, Stargazer, Stairway, Higway star, Thunderstick, Unforgiven, pak přeladily na G. Moora, Guns, Aerosmith .... hezký to bylo ... ve finále "vyměkly" ... dort už vypadal jako umění, tak Gabriel, Genesis, Queen a vrcholná výzdoba za zvuků Comfortably numb, High hopes a samozřejmě Run like hell. Zdá se že holky mají vkus.:D

IMG_20201031_193012.jpg

IMG_20201031_181633.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnesek byl plodny - vymena "tycek na sbihavost" na zadni naprave v souctu cca 4-5mm!!!
Kde se nam to povedlo za snad dva mesice vymlatit netusim.
Ted jeste naplanovat sbihavost v Praze ....

Zkusilo se dolejt z kanistru do nadrze zase naftu a odzkouset odvzdusneni  nadrze - zda se ze tuk tuk tuk bude fungovat. (doplnim do vlakna i s fotkou)

Odpoledne jsem z nudy jen tak zajel na houby a muzu rici rostou ....
No a pri ceste zpatky z Tyniste jsem se zastavil pro pizzu v Nachode - mel jsem chut jeste koupit celkem povedeny stativ ale bohuzel bylo to na rychlo tak ze to nedopadlo.

Ted uz relax u nejakeho Dobrusskeho specialu :)

IMG_20201031_182741.jpg

IMG_20201031_155752.jpg

IMG_20201031_151706.jpg

IMG_20201031_151657.jpg

IMG_20201031_191119.jpg

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno
před 1 minutou, Lihous napsal:

Ted uz relax u nejakeho Dobrusskeho specialu

Rampušák je super :super

Odesláno

Včera brácha přivezl C2 když jsem mu ji půjčoval tak bylo trochu slyšet ložisko na pravým předku. No brácha za dva týdny nalítal po Praze skoro 2000 km a ložisko hučí jak Niagára takže to přivezl abych to vyřešil a že ke konci týdne si to zas vezme aby mohl jezdit protože teď když maj zavřenou hospodu a s panem majitelem není rozumná řeč tak si našel zatím brigádu možná že novou práci rozvoz jídla pro nějaký řetězec vietnamských restaurací. A nechce na to tahat octávku protože tam má povinný ručení  na najeté kilometry a musel by moc doplácet.  No já to dopoledne zvednul s tím že to prohlédnu a nejspíš to zadám kamarádovy protože nemám lis a hlavně na příští týden mám svoji práci tak aby mě to tady neblokovalo dílnu. Před obědem volal Pepik skorobrácha co dělám a já že jsem koukal na tu C2 a že to po obědě shodím ze zvedáku a povezu to do Úval a on a proč tak mu to vysvětluju a prej přijeď pro mě a vlítnem na to tak jsem tam pro něj dojel protože on momentálně nemá žádný kola a když jsem tam jel tak volal kamarád z Úval že abych se nezlobil ale že musí zavřít protože byl v pátek na testech a v pondělí má jít znova že to nějak nevyšlo takže raději zaleze aby někoho nenakazil. Takže jsme to s Pepou rozhodily zítra dopoledne všechno očistím a připravím na skládání až dovezou ložisko. 

Odesláno

Dneska jsem přezul stříbrnou 406 akorát mě ještě napadlo kouknout na brzdy, takže se to zvrhlo v rozhýbání zadních třmenů.... Takže z obyčejného přehození kol zábava na asi 4 hodiny.... Chtěl jsem ještě přehodit i dvě kola na dačce, ale když jsem dodělal 406, tak už se mi nechtělo vůbec nic a navíc začlo pršet. Uvidím podle počasí, asi to přehodím zítra.

Večer už jsem jenom naložil maso na čínu na zítřejší večeři:mrk

Odesláno

Udelal jsem bordel na silnici. To parkovani musim pristi rok uz vyresit. Abych si zaradil v blate, tak ani nepotrebuju dachciji 😁😁😁😁

IMG_20201101_100242.jpg

IMG_20201101_100234.jpg

IMG_20201101_100310.jpg

IMG_20201101_100302.jpg

Odesláno (upraveno)

dneska bylo fajn teplo, bezvětří, tak jsem znovu připravil skůtra, že se ještě jednou letos provětrám :super, (po včerejšku, kdy jsem zmrzl na kost, jsem s tím už nepočítal), oblékl jsem se, nasadil helmu, otevřu garáž a prší :grr,  fakt sem myslel, že mě jebne

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

@VojtouNerCZ a odkdy se z kryglu musi chlemptat pivo ??
ja to vyuzivam na caj limonadu vodu cokolic co piju abych nemusel chodit co 10 minut si dolevat
jinac doufam ze si to auto poradne na te wapce minulej tyden umyl :P

jinac dnes budicek asi v 10 - chvilku sem se hrabal v aute - vistil sem spaleny olej na motoraku co vyhazelo turbo
pak odvrtal zlomeny steft ve vyfukovych svodech
a prisel mi jeden balicek dilu na opravu auta

potom sem pohrabal zahradu - kdyz cca 2 cm vrstvy spadaneho listi se po hodine udelala hromada velikosti male hory :P - snad nezacne foukat abych to zitra nemusel delat znovu

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...