ozzy56 Odesláno 24. únor Odesláno 24. únor @BubakGS neposuzuj, to se tady nedělá , pokud se nelíbí--označ barvou , tak to tady chodí BubakGS, zdesmy, Medvěd a 7 další ohodnotil 6 4 Citovat
Péťa Odesláno 24. únor Odesláno 24. únor Varování od @Radek Hurvajz nestačilo, tak jsem to zde uklidil. Prosím, sem patří vtipy (vtipné i ty druhé), ale ne komentáře. Dave_k, pavelu96, Radek Hurvajz a 6 další ohodnotil 8 1 Citovat
thorr001 Odesláno 26. únor Odesláno 26. únor repik66, Medvěd, Driver FH12 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
thorr001 Odesláno 26. únor Odesláno 26. únor https://www.facebook.com/share/r/18SVKtZ8WU/?mibextid=wwXIfr MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. únor Odesláno 27. únor Driver FH12, Milan+, BubakGS a 7 další ohodnotil 5 5 Citovat
Péťa Odesláno 27. únor Odesláno 27. únor Synáček z Moravy studuje v Praze na univerzitě a dojdou mu prachy. Tak zatelefonuje domu: "Táto, představ si, u nás na škole otevírají kurs, kde učí psy mluvit!" "Tož, nekecé! A co to koštuje?" ptá se otec. Syn na to: "No pošli Alíka + patnáct tisíc a já ho nechám zapsat." Prachy se psem dorazily a student je pár měsíců v pohodě. Po čase ale prachy dojdou, tak tátovi volá znovu. "Alík? Ten mele páté přes deváté, to už se nedá poslouchat," vypráví zvědavému otci, "ale představ si, že na fakultě otevírají kurs, kde učí psy číst!" "Tož kurňa, když už mluví, tak ať i číst umí!" furiantsky na to otec. "Jasně, pošli pětadvacet táců a já ho přihlásím," syn na to. Na konci školního roku nezbývá, než odjet domů. Co se psem? A tak ho zastřelí. Doma se táta hned ptá: "Tak kde ho máš?" "Ale, představ si, dneska ráno si u snídaně čteme noviny a říkám Alíkovi: Tak dneska jedem dom!" On složí noviny a povidá: "To jsem zvědavej, jestli mě zas táta vezme s sebou, až půjde do lesa šukat Horákovou." Táta zrudne a skočí klukovi do řeči: "Doufám, žes ho zastřelil, hajzla jednoho prolhanýho!" "Si piš, táto!" pavelu96, RichVa, Pepito a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Veverka Odesláno 28. únor Odesláno 28. únor Škoda, ze neblejskli i zadní nápravu... Radek Hurvajz a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen Odesláno 1. březen Driver FH12, Hafity, pavelu96 a 8 další ohodnotil 1 10 Citovat
Medvěd Odesláno 1. březen Odesláno 1. březen Po úspěchu kasovního trháku E. T. Mimozemšťan zvažuje režisér Steven Spielberg natočení horového dramatu odehrávajícího se v českých reáliích E E T Schillerová MotoMoto, zdesmy, regius a 3 další ohodnotil 2 4 Citovat
Péťa Odesláno 1. březen Odesláno 1. březen miroska, Jizvon83, MotoMoto a 9 další ohodnotil 4 8 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.