Radek Hurvajz Odesláno 20. únor Odesláno 20. únor miroska, toru, ozzy56 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
pavelu96 Odesláno 21. únor Odesláno 21. únor RichVa, Pepito, Radek Hurvajz a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. únor Odesláno 23. únor Hafity, Driver FH12, thorr001 a 10 další ohodnotil 4 9 Citovat
BubakGS Odesláno 23. únor Odesláno 23. únor Sice je to ukradeny z novin, ale me to pobavilo..... zdesmy, Péťa, pavelu96 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
BubakGS Odesláno 23. únor Odesláno 23. únor (upraveno) @Péťa ..to mi pripomelo ten starej for o zviratcich v lese a kadibudce... Zvířátka v lese si postaví kadibudku. První den přijdou ke kadibudce a ona má vymlácené okno. Svolají velkou lesní poradu, při které se ozve: "Kdo k tomu může něco dodat, ať zvedne ruku." Zajíc zvedne ruku a povídá: "já bych k tomu něco měl, přišel medvěd, sednul do kadibudky a když byl hotový, utřel si se mnou zadek a prohodil mne oknem." Na to zvířátka v radě odpoví: "No jo, medvěd, to je samotář a je moc drsnej, na toho nemáme. Uvidíme, snad toho do zítřka nechá." Druhý den přijdou zvířátka ke kadibudce a ta má opět vymlácené okno. Opět svolají poradu a vyhlásí, že kdo k tomu může něco dodat, ať zvedne ruku. Liška zvedne ruku a povídá: "Přišel medvěd, sednul do kadibudky a když byl hotový, utřel si se mnou zadek a prohodil mne oknem." Zvířátka na to: "No, medvěd, ten nás už pěkně štve. Co se dá dělat, snad toho do zítřka nechá." Přijdou ke kadibudce třetí den a ta je celá rozbitá. Opět svolají poradu, kdo k tomu může něco dodat, ať zvedne ruku. Přihlásí se ježek: "Já bych k tomu něco měl..." Upraveno 23. únor uživatelem BubakGS HonzaZ, Pepito, Milan+ a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Medvěd Odesláno 23. únor Odesláno 23. únor (upraveno) Péťa, Bubák Vy mě nemít, tak byste si mě stejně museli vymyslet Upraveno 23. únor uživatelem Medvěd BubakGS, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 23. únor Odesláno 23. únor ozzy56, Radek Hurvajz, miroska a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Veverka Odesláno 23. únor Odesláno 23. únor před 3 hodinami, BubakGS napsal: Sice je to ukradeny z novin, ale me to pobavilo..... Motoristé v sobě Pepito ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 24. únor Odesláno 24. únor (upraveno) @ozzy56 ...delat si prdel z prezidenta je ok, ale melo by to byt aspon trochu vtipny .... ..jinak budes akorat za de.bil.a... Upraveno 24. únor uživatelem BubakGS Péťa, thorr001, MotoMoto a 4 další ohodnotil 6 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.