Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:   Kim Čong Un oznámil shromážděnému obecenstvu, že za 10 let přistane kosmonaut Severní Koreje na Slunci

Nejdřív bylo ticho a potom se jeden z obecenstva zeptal: Jak můžeme přistát na Slunci, když je tam příliš horko.   
 Kim Čong Un pohotově odpověděl: Žádný problém, přistaneme v noci.

Obecenstvo reagovalo obrovským potleskem.  

Když se to dozvěděl Donald Trump, prohlásil:  Kim Čong Un je idiot, vždyť Slunce v noci nesvítí !!

FB_IMG_1546859726673.jpg

Odesláno

Manželka se mě zeptala, jestli zvládnu vyjmenovat všechny svoje sexuální partnerky.
Asi jsem měl u jejího jména přestat nebo co... 

Leží tchyně na smrtelné posteli, dívá se ven oknem a říká zeťákovi: „Podívej se, Honzi, jak je venku hezky, jak nádherně svítí sluníčko. Jednomu se ani umřít nechce...“
Zeť přiběhne k oknu, zatáhne závěsy a říká: „Maminko, nenechte se rozptylovat a soustřeďte se!“

Přijede takhle rytíř na koni, až k veliké díře těsně pod vrcholem hory a zařve do ní:
„Draku! Vyzývám tě na souboj!“
Najednou se celý vrchol hory zatřese, otočí, ohyzdná hlava se natáhne k rytíři a hromovým hlasem povídá:
„Přijímám… Ale proč mi to řveš do prdele?“

Odesláno

Zrovna minulý týden tady jel borec, co měl na vozíku za osobákem nějaký trámy nebo prkna, ale tak dlouhý, že je měl prostrčený až do otevřeného kufru auta. Měl jsem chuť se jet podívat, jak projede zatáčku, která ho čekala po cca 500m :D

obrazek.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...