Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Roubíček jde do lékárny koupit respirátor, ale nepochodí, protože všechny jsou vyprodané. Otráveně se vrací domů a najednou uvidí za výlohou obchodu se zeleninou nápis: "Nejlepší obrana proti koronaviru - tři palice česneku denně, k snídani, obědu a večeři. V klidu vyhoďte respirátor do koše!" Kroutí hlavou, protože den předem četl, že česnek žádné virucidní účinky nemá.  Stejně mu to ale nedá a jde dovnitř. Za pultem stojí Kohn a s úsměvem ho vítá: "Taky si jdou koupit česnek proti koronaviru Roubíček?" Roubíček na to: "Teda Kohn, to se předvedli. Pěkně s tím česnekem podváděj!" "To tedy ne! Můj česnek funguje bezchybně," odvětí rezolutně Kohn.  Roubíček se ptá: "No jak to tedy můžou vědecky obhájit, že česnek má virucidní účinky? Nemůžou, protože pěkně blafujou!" Kohn na to: "Ale kdo mluví o virucidních účincích? Když si daj každý den tři palice česneku, žádný koronavirus od nikoho nechytnou, protože se k nim nikdo nepřiblíží ani na ministrem zdravotnictví doporučený odstup jeden a půl metru!"

Odesláno
před 10 hodinami, ozzy56 napsal:

ta první fotka je prodejna masa (řezník)--za komunistů jsme jim říkali ,,obchod s kachličkama'', jak je ostatně vidět... 🤣😂

A přesto (nebo právě proto) jezdili v autech z individuálního dovozu nebo přímo z TUZEXu - obdobně zelináři a vlastně všichni, co prodávali nebo uměli zařídit něco, co běžně nebylo

Odesláno

Po dlouhém nočním milování si on všimne fotografie dalšího
muže na jejím nočním stolku při posteli a znejistí.
"Je to tvůj manžel?" nervózně se zeptá. "Ne ty hloupý" ona odpoví a přitulí se nad ním.
"Tvůj přítel tedy?" .
"Ne, vůbec ne," ona odpoví.
"Je to tvůj tatínek nebo tvůj bratr?", on vyšetřuje, a snaží se být klidný.
"Ne, ne, ne!!! " ona odpoví.
"Dobře, kdo to tedy je?"
"To jsem já před operací.

Odesláno

Přitažlivá mladá žena sedí v kavárně a čeká.
Neznámý muž si k ní přisedne a ona se ho svůdně ptá: "Chcete mě obejmout...?"
"Proč ne," odpoví zaskočený muž.
"Chcete mě políbit?"
"Ano." A políbí ji na rty.
"Chcete mě pohladit na prsou?"
"Jo..., ja-jasně...!" Zakoktá muž a už natahuje ruku k jejím prsům.
Ale žena jí jemně zastaví: "Jen klid, mladíku..., teď přijde otázka za tisícovku..."

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...