Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V práci nové nejlepší "terénní vozidlo" - služební Fabia (i když tahle moc terénní nebude - je dlouhá 😞 ) No a dnes pří zpáteční cestě z konference v  Harrachově na jih Čech hezké číslo a můžeme považovat motor za zajetý. Jo místo motoru je tam tříhrnkový litrový kafemeljnek s 70kW.

PS: Ta spotřeba tam skočila cestou z hor jinak je zatím na 5,5, ale pořád ještě klesá

873772782_20220413_1329301.jpg.73fe71d8fb669e9f2a8f698ed3d0cb90.jpg

Odesláno

Já jsem dneska chtěl vyfotit cestou z práce, ale po sednutí do auta, které bylo na slunku, jsem zjistil, že není co fotit... :( takže půjčená 407 měla dneska 277777 :)

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

do 24,6, lonského roku 320 xxx..asi😀😆 ,rv.2002 motor 2,2 hdi ale sloužil doslova do posledního dechu pravděpodobně mně zachránil život ...byl sem schovaný mezi ním a betonovou zídkou která stála za ním bohužel dvorní mechanik mě tvrdil že to nepujde vyklepat tak sem ho vyměnil (mechanika😂 i auto)....ano ano to červené za ním je stavební kontejner který přistál Bůh ví odkud 😂🤣

received_358972602453374.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...