oddie Odesláno 6. březen Autor Odesláno 6. březen Já jsem před měsícem vyplázl 3.650,- za roční lítačku a v přepočtu za 10 Kč denně si tak můžu po Praze vozit pr... jak je mi libo a ještě k tomu s řidičem Veverka, Péťa a Dave_k ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Jo, po Praze a velkých městech se to vyplatí. V Kolíně je třeba MHD zadarmo. Ale kdybych měl do práce a pro děcka jezdit busem, tak vyjedu ve 3 ráno a domů se vracím v 20 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen tak já to mám už úplně zadarmo , do centra autem může jet jen blázen, leda by měl zajištěný parking ve firmě , a psali, že si posvítí na ty pumpy, co okamžitě zdražily , ale nepsali čím budou svítit ... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen ja rano u nas na pumpe nafta 36,9o za hodinu jedu okolo a 38,5o Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen (upraveno) před 4 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Jo, po Praze a velkých městech se to vyplatí. V Kolíně je třeba MHD zadarmo. Ale kdybych měl do práce a pro děcka jezdit busem, tak vyjedu ve 3 ráno a domů se vracím v 20 jako posledni tyden je MHD mozna horsi nez jit pesky nebo skocit na ty zdilene kola ja uz vyuzil 2x a zitra rano to dam az do prace bo mi rano nic nejede a uto ma manzelka v praci (taky mohla utobusem ja bych ji ho rano dovezl) Upraveno 6. březen uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Charlie 607 Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Já bral dnes plnou do Boxera (93l) u Koloc Oil Kařez a aditivovaná byla za 34,30 obyč naftu měli za 33,90. Uvidíme za kolik bude zítra odpoledne až budu tankovat znova. Citovat
Lihous Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Zitra jedu opět do PL dohodnout snad už final k natačení tam u nich. Určite se pokusím vyfotit vše při cestě za kolik že to prodávají .... Sám mám vyježděnou slevu cca 3Kč / l a díky tomu že se po COVIDU přestalo jezdit tak že No Problem. Ale NE nechci zabřednout tam co se tu /a díky bohu je to dobře/ netoleruje tak ze mlčím ... Péťa ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen (upraveno) Dneska odpoledni cesta do Velkých Karlovic. A na zpáteční cestě do Ostravy zastávka v Ostravici na EuroOilu cena diesel 34,50 a benzín 33,90. A šlo poznat, že tam mají plno. Při cestě do V.Karlovic cca 10aut a jak jsme jeli zpět já byl 5tý a jak jsme odjížděli tak opět okolo 10aut. Jsou tam pouze 2 stojany Upraveno 6. březen uživatelem zbynek..s ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Dnes na cestě Holice-Svitavy-Brno nejlaciněji v Letovicích na samoobslužné pumpě. 34,7/l nafta. Laciněji jak ONO v Mýtě 35,9/l. MOL Brno Kr. Pole 40,5/l. Citovat
PaKr Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Jj, dneska ONO v Brně nafta s aditivy za 36, 50, akorát jsem zajel ke stojanu bez fronty a zrada. To byl stojan pro kamiony, ale podařilo se Vedle je Benzina ( teda Orlen ), kde byla verva nafta za 42,xx. Pochopitelně tam bylo prázdno Citovat
Charlie 607 Odesláno 7. březen Odesláno 7. březen Tak Koloc Oil dnes stále stejná cena. Jinak co jezdím tankovat benzín na Molku tak tam mají naftu za 38,90 a Molka na D5 Rozvadov jsem koukal 43,90 Citovat
Lihous Odesláno 7. březen Odesláno 7. březen Tak tady je výstup cen v PL prosím o toleranci neb jsem porušil snad ouplně vše Pro přečtení ceny prosím zastavit video Ale i tam je to "šílené" Pokud jsem správně koukal - jela RZS - tak v Nachodě ORLEN benzínová Verva 45,90 !!?? Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen Odesláno 8. březen paliva byla v Polsku o něco dražší než u nás i před napadením Iránu přehazovačkou Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. březen Odesláno 8. březen Orlen v Čelákovicích byla nafta včera 39,90 Citovat
Medvěd Odesláno 8. březen Odesláno 8. březen Včera Pavel do Monďase 60 l VERVY na Argentinský za 44,90 Kč Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen Odesláno 8. březen No kdyby dojel na ONO a vzal Diesel+ tak ušetřil 500 kaček. OK406, Milan+, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
PaKr Odesláno 8. březen Odesláno 8. březen Ale obě ONO jsou na druhé straně Prahy a u obou to bývá o nervy ( z prostorových důvodů), ale v Brně to nebylo o moc lepší... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen Odesláno 8. březen No nevim jestli je to o nervy, ale je to asi 12km. Citovat
Medvěd Odesláno 8. březen Odesláno 8. březen ONO míjím v podstatě systematicky, mladej to má po mě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.