Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, po Praze a velkých městech se to vyplatí. V Kolíně je třeba MHD zadarmo. Ale kdybych měl do práce a pro děcka jezdit busem, tak vyjedu ve 3 ráno a domů se vracím v 20 😂

Odesláno

tak já to mám už úplně zadarmo :), do centra autem může jet jen blázen, leda by měl zajištěný parking ve firmě , a psali, že si posvítí na ty pumpy, co okamžitě zdražily 😯, ale nepsali čím budou svítit ... 

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Jo, po Praze a velkých městech se to vyplatí. V Kolíně je třeba MHD zadarmo. Ale kdybych měl do práce a pro děcka jezdit busem, tak vyjedu ve 3 ráno a domů se vracím v 20 😂

jako posledni tyden je MHD mozna horsi nez jit pesky nebo skocit na ty zdilene kola :D
ja uz vyuzil 2x :D
a zitra rano to dam az do prace bo mi rano nic nejede :D 

a uto ma manzelka v praci (taky mohla utobusem ja bych ji ho rano dovezl)

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Zitra jedu opět do PL dohodnout snad už final k natačení tam u nich.

Určite se pokusím vyfotit vše při cestě za kolik že to prodávají ....
Sám mám vyježděnou slevu cca 3Kč / l  a díky tomu že se po COVIDU přestalo jezdit tak že No Problem.

Ale NE nechci zabřednout tam co se tu /a díky bohu je to dobře/ netoleruje tak ze mlčím ...  :papa

Odesláno (upraveno)

Dneska odpoledni cesta do Velkých Karlovic. A na zpáteční cestě do Ostravy zastávka v Ostravici na EuroOilu cena diesel 34,50 a benzín 33,90.
A šlo poznat, že tam mají plno. 

Při cestě do V.Karlovic cca 10aut a jak jsme jeli zpět já byl 5tý a jak jsme odjížděli tak opět okolo 10aut.

Jsou tam pouze 2 stojany🤫

Upraveno uživatelem zbynek..s
Odesláno

Dnes na cestě Holice-Svitavy-Brno nejlaciněji v Letovicích na samoobslužné pumpě. 34,7/l nafta. Laciněji jak ONO v Mýtě 35,9/l. MOL  Brno Kr. Pole 40,5/l.

Odesláno

Jj, dneska ONO v Brně nafta s aditivy za 36, 50, akorát jsem zajel ke stojanu bez fronty a zrada. To byl stojan pro kamiony, ale podařilo se :D

Vedle je Benzina ( teda Orlen ), kde byla verva nafta za 42,xx. Pochopitelně tam bylo prázdno :D

Odesláno

Tak tady je výstup cen v PL prosím o toleranci neb jsem porušil snad ouplně vše 🤫

Pro přečtení ceny prosím zastavit video 😉
Ale i tam je to "šílené"
Pokud jsem správně koukal  - jela RZS - tak v Nachodě ORLEN benzínová Verva 45,90 !!??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...