Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zahlédla sem stříbrnou 406 kombi s velkou nálepkou webovkami klubu na zadním skle nahoře, odjížděla od Lidlu v Trutnově (my byli zrovna na benzínce maskování v Kryse), to bylo teď někdy v týdnu myslím v pondělí, někdy odpoledne... Ale netuším, kdo to byl :) něco mi ale říká, že jsem ho už potkala a někdo mi tady už říkal, kdo je to za klubáka :D 

Odesláno

V pátek proběhlo domluvené potkání spojené s předáním krabic a krátkým pokecem s @Weri 605.:)

V sobotu jsem na Černém Mostě zahlédl  zaparkovanou 406 facelift s klubovým rámečkem pod značkou začínající 2AB.....

Odesláno (upraveno)

@adraj Tomu se rika kouzlo neplanovaneho :D Kolikrat jsem sliboval, ze se stavim, az se to naskytlo samo. A vidis, ja si pri odjezdu rikal, ze jsem ty nase dve budky ani necvaknul a tys to zvladnul za me :)

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno (upraveno)

Ve středu jsem se plánovaně potkal s @brixtr a @Scratch včetně partnerů + další . Praštili jsme chobotnicí o kámen , semleli kravku  , vyloupli kousek bůčku , nějakou zeleninu sklidili a to vše na grilu upravili :super     K tomu sud vyvalili . . .

No domů jsem jel posledním BUSem a bylo to fajn :potlesk

Poznámka : Ráno to bylo trochu náročnější . . .   Zřejmě musím méně jíst a pít    a nebo více trénovat 😇

Upraveno uživatelem Klemoň
poznámka
Odesláno
V 24. 7. 2020 at 8:56, Klemoň napsal:

Ve středu jsem se plánovaně potkal s @brixtr a @Scratch včetně partnerů + další . Praštili jsme chobotnicí o kámen , semleli kravku  , vyloupli kousek bůčku , nějakou zeleninu sklidili a to vše na grilu upravili :super     K tomu sud vyvalili . . .

No domů jsem jel posledním BUSem a bylo to fajn :potlesk

Poznámka : Ráno to bylo trochu náročnější . . .   Zřejmě musím méně jíst a pít    a nebo více trénovat 😇

Vyproštovak nepomohl? 

Odesláno

No popravdě - spíš mi bylo špatně / těžko po tom jídle  a pivko tomu moc nepomohlo . . .  Jak to neobsahuje líh a pálený cukr tak se to mému trávicímu ústrojí nelíbí . . .  😟

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...