Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Text převzat z FB

Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Banskej Bystrici dnes dohliadali na dodržiavanie maximálnej povolenej rýchlosti v Lučenci.Keď sa im na displej prístroja na meranie rýchlosti zobrazilo vozidlo idúce 77 km/h namiesto povolených 50 km/h, zastavili ho.Policajti sa však nestačili čudovať, aký vskutku svojský "kabriolet" maximálnu povolenú rýchlosť prekročil.Aby toho nebolo málo, následnou kontrolou vodiča zistili, že šoférujúci 25-ročný mladík nie je držiteľom vodičského preukazu. Vozidlo tiež nemalo tabuľky s evidenčným číslom. 

FB_IMG_1696543136488.jpg

FB_IMG_1696543133909.jpg

FB_IMG_1696543131669.jpg

Odesláno (upraveno)

No jo, tabulky musí být na místech k tomu určených.. no ale když ty místa nemám.. 🤔😂😂😂 pěkná kára.. v létě to musel bejt super babolap.. 🤣

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno (upraveno)

Dnes došlo k částečnému rozuzlení řešení polepu Dobla. Auto jsem minulé úterý odvezl do FIATa na Strahov a naivně jsem se domníval, že bych si ho mohl ještě odpoledne vyzvednout opravený. Když jsem ale technikovi ukazoval, co auto dělá (resp. nedělá) a co by dělat mělo, kroutil nad tim hlavou a povídal, že to ještě neviděl a že teda netuší, co vše bude v řiti a kolik času to může trvat. Že, když to půjde hodně dobře, tak mi zavolá ve středu odpoledne.

O. K. Řekl jsem mu, že auto potřebuju vyzvednout v pátek odpoledne, že na pondělí máme výjezd a s tím jsme se rozešli.

Ve středu nikdo nevolal, ozval se až ve čtvrtek s tím, že auto v pátek určitě k vyzvednutí nebude, že se na to seběhla podívat celá dílna a že to musel montovat buď někdo totálně sjetej nebo ožralej, že stahovačky byly obráceně namontovaný a ještě přetočený, že byly zalomený nějaký šrouby ...

No nebudu to protahovat. Technik mi volal včera odpoledne, že auto je k vyzvednutí (já byl zrovna Transitem na Slovensku, kolega Octavií na tom výjezdu co mělo jet původně Doblo) a tak jsem ho vyzvedl až dnes. Faktura je na necelých 11 000 Kč a do poznámky jsem nechal vepsat sdělení, že závada vznikla nesprávnou montáži reklamkou a že nemohla být zapříčiněna běžným provozem. Další řešení už je mimo mě - já jen doufám, že vše bude zase normálně fungovat jak má.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Tvl, rozebrat a do*neumím psát slušně*it auto kvůli polepu, zjevně kvalitní reklamka.... Jak jsem říkal, normálně se polep dělá bez demontáže. Něco montovat je úplná blbost a totální amatérismus 

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...