Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Péťa

Nejsem odborník na solární panely, ale co jsem slyšel, tak nové generace panelů umí zpracovávat velice dobře odražené světlo a nepotřebují přímý svit slunce a prý vychází daleko levněji než starší generace. Prý teď není problém osadit celou střechu novou generací ve stejné ceně několika málo starých panelů. :myslim

PS: A po bližším prozkoumání říkám - Ano je to nová generace :super

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

Jsou to skutečně soláry. Je to na Velké Deštné, slunce tam je dosela nízko, takže asi to stíhá něco vyrábět i když sluneční paprsky nedopadají kolmo na panely.

2021-10-11 14.05.38.jpg

Odesláno (upraveno)

Tohle stojí na Velké Deštné u rozhledny? :myslim To bychom se tam měli konečně vypravit. Připadá mi, že už tam byli skoro všichni kromě nás. :D:D 

Upraveno uživatelem radim.1008
  • O 3 týdny později...
Odesláno

To mají dobrý, protože vědí komu to listí patří. Mě sem lítá od několika sousedů, ze soukromých lesů, ze státních lesů (Lesy ČR),...

A krtci, myši a další havěť taky není moje 😮

To jsem zvědavý, jak to soud vyřeší :D:D:D

Odesláno

No... na jednu stranu toho listí bylo fakt hodně.... má hezkou zahradu a pomalu asi ve třech (4) lidech i s fukarem to uklízej 45 minut... Mě lítá na zahradu listí z dubů a bříz co rostou tak 50m od pozemku... mít přímo u plotu 6 javorů, tak mi asi mrskne.... 🤣 ale na druhou stranu - choval se tak arogantně..., že bejt město, tak list po listu zkoumám, jestli je fakt z javorů a jestli ho teda odvezu... 🤣

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mě to jejich nepřemejšlení fakt jednou zabije.... 😂😂😂 parkoviště jako kráva u nákupáku a říkám, tak pomocí couvání zaparkujte...

Screenshot_20211118-142444_Mapycz.jpg

"Jako vážně...?"

"Nooo, co jéeee... dyk sem srovnaná a za mnou má místo na vyjetí...."

🤣🤣🤣🤣🤣 fakt nemůžu už....

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...