Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem svojí osmsetsedmě pořídil dvojče. A to doslova. Stejnej motor, stejná barva, stejná výbava, stejný kola z výroby ... vyrobený půl roku po sobě. Jen ten můj novej má najeto polovinu toho prvního 😀

IMG_20230711_155618.jpg

IMG_20230711_155635.jpg

IMG_20230711_155643.jpg

IMG_20230711_155703.jpg

IMG_20230711_155916.jpg

Odesláno (upraveno)

Tlumice tema vecne - bude zase menit a ikdyz jsou neuveritelne tvrde pujdu opet do "KYB"kdyz nic jineho tak bude klid od drobnych nerovnosti co delaji neuveritelny hluk - alespon pro me ;)
A auto bude sedet.

S vecerem jsem pozoroval na obloze nejake letadlo pomerne tiche pomalu letici - radar napovedel ze se jedna o nejake dopravni z Belgie - vysadil v ruzne letove hladine asi 10/15 paraganu cil bylo
letiste Nove Mesto n.M. pripadne blizke okoli a v min letove hladine zamiril do Pardubic.

Ono je stale cviceni NATO ?

A mozna jsem po neuveritelnych snad 5letech prisel na zdroj hluku ktery me dokazal privadet k lehkemu zesileni ...
Pokud se to potvrdi budu se stydet jako malej kluk.

Upraveno uživatelem Lihous
Vložení odkazu na video
Odesláno

když je teď to vedro (a tady nespadla ani kapka), tak jsem dnes vystříkal prahy a dutiny na spodku -- čistá práce před garáží :), přípravek Tectyl ML, když vám trochu zbyde v kartuši, nevyhazujte ho, trochu ho zřeďte tech. benzínem a pak je to super přípravek na černé plastové díly 👍

DSCN4101.JPG

DSCN4102.JPG

DSCN4103.JPG

DSCN4104.JPG

Odesláno (upraveno)

@Milan+  ta sedačka je jak píšeš :), a že jsou z podběhů otvory na stříkání dutin prahů vím 😉

edit: tak ty prahy mi počasím vyšly-- včera bylo ještě vedro, ale už v noci začalo pršet a valilo až do rána, takže mám plné zásobníky :super

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Včera u nás byli zahradníci, co se starajou o předzahrádky  před naším domem. Přivezli si na autě 1000 l nádrž a ty dvě pidizahrádky jí celou vyžuňkly

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Dnes ráno jsem potřeboval vyrazit služební C4 do Lipníku na Moravu. Nenastartovala. Odtáhli jsme jí k místnímu servisákovi, kdyby to byla jen nějaká kravina, ať nedělám zbytečnou paniku. Prý dia hlásí chybu regulace tlaku. Nafta z nádrže podávacím čerpadlem jde, ale do vstřiků se nedostane. Teď to čeká na odtah do firemního smluvního servisu. Lipník jsem zrušil a do práce jel vlastním cécéčkem. Do toho v těhle hicech alespoň příjemně fouká.  Pěkně to navázalo na včerejšek, kdy jsem odpoledne převážel Freelandera zřejmě s rozsypanou IRD převodovkou do specializovaného servisu v Kolíně. Všechno časově naknap a po čtyřech týdnech stání  jsem zjistil, že se za tu dobu vybila baterka. Přes kabely taky ani ťuk, možná je některý z nich někde zlomený(?), takže vyndat baterku z cécéčka a zkusit jí připojit na kabely k baterce Freelanderu. Na to jsou ale krátký, takže vyndat baterku z Freelanderu, dát tam baterku z cécéčka, nastartovat, vyndat baterku z cécéčka a vrátit jí, kam patří (ta z Freelanderu je velká a nevešla by se tam), vrátit baterku do Freelanderu.. 20 minut zpoždění a do Kolína jsem jel s rukama až po lokty špinavýma.. Dneska jsem alespoň čistej 🙂

Upraveno uživatelem petrinza
Odesláno

@Pepitona to jak včera kolem poledne přešlo(něco přes hodinu), tak do zelené bečky napršelo to co večer před tím za 20min.  

Jinak včera po  příjezdu domů, sem se chtěl vyvenčit na kole s dcerou a jak jsem koukl na zadní pneumatiku defekt.

Opraveno, v kufru auta mám zimní  pneumatiku,zvedák a klíč. Pro případ rychlé výměny 😂

D0BFB443-18FC-43B9-9393-0275095DCDC2-COLLAGE.jpeg

4F807A8C-B920-42BF-8C2F-ED1ADF2FE96B-COLLAGE.jpeg

Odesláno

Nevím jak tvůj pneuservis, ale mě když to spravoval naposledy tím knotem, tak říkal, že to mám jen na chvilu a až budu třeba přezouvat, tak se to musí spravit pořádně při sundaný pneu.

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem se po dlouhých dnech sezení v kanclu konečně projel

ráno jsem vezl plnýho Transita krámů na táborovou základnu VŠCHT na Běstvině (kousek od Seče)

a po návratu do Prahy jsem přeskočil do Dobla, abych odvezl paní kuchařku a její propriety na rekreační středisko VŠCHT v Jáchymově.

Začal jsem nakládat Tranďáka v 8, před devátou vyjel a ve 12,30 jsem parkoval ve škole. Ve 13 jsem začal nakládat Doblo a to jsem zpět na škole zaparkoval v 17 hodin. Celkem najeto asi 550 km, konečně normální den.

Odesláno

dnes okruh cca 200 km na skůtru, v průbehu jízdy jsem zaznamenal 3 😯 sražené lišky, což se mi snad nikdy nestalo, ježky, kočky, ptáky a ostatní jsem nepočítal, ale bylo jich mraky, asi tím horkem... , jinak jízda nic moc, bylo sice teplo, ale taky vítr ;)

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, vendelinek napsal:

Dneska bylo u nás po ránu dopoledne " rojení " veteránů,tak jsem se byl taky podívat a tak jich pár ukážu 

IMG_20230715_175936.jpg

Co dodat?
Prostě petarda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...