Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Náhodou jsou Svijany uspokojivé. Hlavně finančně. Ještě nedávno jsem si kupoval Plzeň, ale už mi přestala za těch cca 15 let chutnat 💰:papa

Odesláno

Tak víkend svatební dopadl na výbornou. Ten den jich bylo v Litomyšli 13 .  Datum dělal asi své. O hudbu se postaral člen @jarris zkrátka je vidět, že od mladí co se známe se v tom pohybuje. S klenutými stropy si poradil na jedničku. A dcerka má asi nejvíce rozšířené příjmení co je v republice .

A já se dnes nechal od sousedky ukecat na opravu vařiče co 40 let nehořel.  Snad to dopadne. 

20260606_201838.jpg

20260608_163509.jpg

Odesláno (upraveno)

@Roman Bazi

Nevím,co je k smíchu. Tohle je nerez, ale na rally dělám z kaleného duralu ,má to ode mě pár týmů,mají za sebou i Monte Carlo. Vcelku je to běžně v prodeji ,ale z čeho to mají nevím. Já to dělal přímo na kola. A matroš musel mít atest. 

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno (upraveno)

Dnes na parkovišti u gymplu v Nové Pace zjištěno poškození nárazníku Customa - byl jsem od auta pryč cca hodinu (první vyuč. hodinu chodím na kafčo), což ale dělám pravidelně už roky

Byl jsem celkem vzteklej a tak jsem se vrátil zpět do třídy, abych od učitelky zjistil jestli netuší čí byla ta Fabie, vedle který jsem ráno parkoval a která je teď odjetá.

Učitelka NAŠTĚSTÍ byla mimo třídu. Naštěstí proto, že mi výjezdnice, co se mnou byla včera i dnes, sdělila, že si toho šrámu všimla už včera odpoledne u nás ve škole a že si myslela, že o tom vím.

Řešit to z pojistky nemá při spoluúčasti 10 000 Kč smysl, tak to budu řešit přes Milana F1 z mýho, no ....

20260609_084319.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Dneska odvoz mého Ducata na plánovanou opravu převodovky. Poslední dobou se hučení ložisek začlo zhoršovat a už jsem s tím nechtěl jezdit někam dál a jelikož je začátkem července plánován 14 denní výjezd do zahraničí, tak už to nesneslo odkladu. Čekám na verdikt co vše se bude muset vyměnit a co to bude stát.

Odesláno (upraveno)

Od rána mezi kapkami deště v lese dokončit úklid na mýtině. :mrk Počasí téměř aprílové, ale povedlo se. :)

IMG20260613114546.jpgIMG20260613120049.jpg

A teď přípravy na oslavy včerejších Vašíkových 9.narozenin, až se vrátí z okrskových hasičských závodů. 

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

Jak jsem byl "na otočku" na dnešním setkání Foglarovců ve Sluneční zátoce.

Cca v 8,30 jsem si do peněženky vložil sumu několika bankovek, které jsem hodlal v "zátoce" ponechat (vyměnit za jen tam sehnatelné věci), vzal jsem i nějaké čtivo (na případný prodej kdyby třeba někdo něco chtěl), sedl do auta a v 9,45 jsem už parkoval na místě u Ledče nad Sázavou. Šáhl jsem po telefonu, pak do tašky pro peněženku a ....

V TAŠCE PRÁZDNO

Tak nejdřív naprosto zbytečná několikerá prohlídka auta, pak telefon manželce a po šrajtofli ani vidu

Takže - páč bez peněz bych si maximálně mohl potřást rukou s několika známými a pak jen vztekle sledovat co jsem všechno mohl mít - otočka směr Praha (samozřejmě nálada pod psa, páč v peněžence krom bankovek i všechny doklady včetně služební CCS) no a po příjezdu domů peněženka ležela na topení, kam jsem jí zřejmě odložil když jsem se obouval

No - tohle holt píše život. 

Nicméně mám radost, že mi šrajtofle nevypadla při nasedání do auta před barákem, čehož jsem se fakt bál. Čert vem kačky, ale ty doklady, to by byl větší opruz

image.thumb.png.0dfd9a22f5c7624a811662c29596e521.png

Screenshot_20260613_172713_Chrome.jpg

Odesláno (upraveno)

Ne

1) Byl bych tam nejdříve kolem poledne (spíš až v jednu) a to už bych "jen" paběrkoval

2) Při cestě dom byl kolem Šmejkalky ve směru na Brno "záprc" odhadem minimálně na hodinu, tak jsem usoudil, že na to nemám

Odesláno

dopoledne jsem byl pro wapku v Mountfieldu, mají slevy 50% tak jsem ji vzal na práci kolem domu, na auto ani nee, bo jezdím na myčku,  zítra ji musím vyzkoušet, žena mi v nějakém poblouznění na ni dala na 1000 Kč, tak za litr jsem ju vzal 😉, no a odpoledne vláček a zámek Sl. Rudoltice 👍https://www.mountfield.cz/tlakova-mycka-mtf-pw18y-2dss1050?_gl=1*1ls60yy*_up*MQ..*_ga*Mzg0Njc0MzA4LjE3ODEzNjQyOTU.*_ga_DN65V4JZEH*czE3ODEzNjQyOTQkbzEkZzAkdDE3ODEzNjQyOTQkajYwJGwwJGgxODg2Mzc3MzIw

IMG_3948.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...