ozzy56 Odesláno 23. květen Odesláno 23. květen teď 3 hodiny vkuse na skůtru, najeto 140 km i po Polsku, stál jsem jenom na zmrzlině ve Zuckmantelu (Zlaté Hory), je vidět že si tu jízdu užívám a nedivočím Citovat
BubakGS Odesláno 26. květen Odesláno 26. květen (upraveno) ...mno .. v 11:20 jsem sedl do auta v Olmiku a až teď jsem se dostal do kanclu uprostřed Brna (od dveří ke dveřím 76 km) .... ... lituju vsechny, co musi pravidelne neco nekam vozit a nemuzou se teleportovat pres videohovory.... ...a bohuzel jsem nemohl na motorce, pac jsem toho taky dost vezl.... ... a to nebyla zadna nehoda, jen provoz a more kamionu, vsechny najezdy a sjezdy ucpany ... od Vyskova marast.... ..a Brno normalne - ucpany jak suchej hajzl... vlastne jako vzdycky.. Upraveno 26. květen uživatelem BubakGS Pepito ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 26. květen Odesláno 26. květen Konečně dělám taky něco užitečného PXL_20260526_122507595.TS.mp4 Kino pro 18 lidí. LG led stěna. Kabelů strašně moc. BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 26. květen Odesláno 26. květen ..jinak jsem fyzicky do čtvrtka v Brnisku..... Citovat
patt Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen Tak jsem přivezl na výstavu legendy v praze v Holešovicích dva pežoty, tak když tam budete, můžete mrknout Milan+, RichVa, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen Máš je klubově označené? Milan+ a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen Tý jo, 309, to je nostalgie. To byl tehdy "skok" z 205 BubakGS a patt ohodnotil 2 Citovat
patt Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen @radim.1008 to nemám, ale kdyby tam byl nějakej kkubák, tak mi je může olepit má muj souhlas Pepito, MJSytic a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen (upraveno) Chtěl jsem si po 15 letech koupit nový zvedák, ale pak mi to nedalo, koupil jsem litrovku hydraulického oleje, doplnil, odvzdušnil, a zase zvedá jak má jsem měl udělat už dávno, no. Upraveno 29. květen uživatelem oddie Milan+, dýzl a Charlie 607 ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen (upraveno) Po 26ti letech ježděni po Banátskývh cestách / necestách se mi včera povedlo bodnout kolo. Ráno po nastartování dlouhý varovný pííísk, k tomu se rozsvítil emblém podhuštěný pneu a na počítači na pravým předku místo 3,5 krásných 2,3. Takže za domácím, kompresorem dofouknout a po přejezdu do další vesnice a dotazování se kde najdu někde poblíž pneuservis (město je neštěstí jenom asi 15 km daleko) mi starosta sdělil, že syn má doma vybavení a že mi kolo za chvíli opraví. Teď mi z gumy vytáhl kus vrutu, vrazil tam knot a zítra to mám zkontrolovat, ale mělo by to bejt v cajku Snad mě do neděle večer už nic nepotká - ale ten defekt jednou prostě přijít musel Upraveno 29. květen uživatelem Medvěd Klemoň, BubakGS, Veverka a 1 další ohodnotil 4 Citovat
BubakGS Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen @Medvěd ..to je dobra pripominka, ze si do novy kary musim sehnat taky hever, opravnou sadu, knoty a kompresor..... ... Dacan bude mit celorocky a je bez rezervy (ani tam nejde dat).... Veverka ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen taky jsem objednával celou sadu rezervy za 7500.-, na staré roky jezdit jen s lepící sadou nebudu, je tam obrovská plocha pod podlahou pro rezervu a ostatní ,,zbytečnosti'', kupoval jsem rezervu i do Tucsona, samozřejmě doufám, že ji nepoužiju... Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen taky jsem si objednal rezervu, bude teda v kufru ale vadit me to nebude. Jen mě překvapila značka, ale je to dojezdovka tak no stres Pepito, Péťa, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen (upraveno) Transit rezervu má, ale byl jsem rád, že se to vyřešilo bez toho, abych jí musel použít Upraveno 29. květen uživatelem Medvěd Citovat
Veverka Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen @Pe.Tr To je vietnamská verze "Live long and prosper!" BubakGS, Pepito a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Dave_k Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen před 4 hodinami, ozzy56 napsal: taky jsem objednával celou sadu rezervy za 7500.-, na staré roky jezdit jen s lepící sadou nebudu, je tam obrovská plocha pod podlahou pro rezervu a ostatní ,,zbytečnosti'', kupoval jsem rezervu i do Tucsona, samozřejmě doufám, že ji nepoužiju... V kupátku mám 25let starou plnohodnotnou rezervu (Michelin)a je stále jako nová, nikdy nepoužitá. Lezu tam jen když přezouvám a beru si z toho polystyrenu ten středící kolík. ozzy56 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
dýzl Odesláno 30. květen Odesláno 30. květen Jinak za svojí kariéru za řídítky pístu od 1977 a 3O let pak v OA a při služebních cestách (v jednom dnu defekt na podvalu s naloženým OT62 a před dojezdem na místo pak ještě defekt na druhé nápravě P kolo na T813 vozovka (tahač)) bylo jen 6 defektů (3 na svém autě). I přesto stále hodlám , bez ohledu na to že díky toroidu zabírá místo v kufru, budu rezervu vozit dále . ozzy56 a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. květen Odesláno 30. květen snad to nezakřiknu, taky nevím co je to defekt , ale starého psa novým kouskům nenaučíš..., jinak teď jsem přezouval na Aludisky a v pneumatice, co najela od novoty cca 50 km je nýtek nebo šroubek uprostřed běhounu , zatím neuniká, tlak drží, tak s tím nebudu nic dělat, když mám rezervu jinak kdo jezdil s Tatrou dobře ví, jak často se musí otáčet kola a měnit venkovní za vnitřní atd., je to trochu jiná rozcvička než u osobního auta--jsem rád, že to mám za sebou dýzl ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 30. květen Odesláno 30. květen Linglong je že stejné fabriky jako Crosswind Citovat
radim.1008 Odesláno 30. květen Odesláno 30. květen Od brzkého rána do odpoledne opět v lese. Sice nás na chvíli zdržel déšť, ale ten po půl hodině ustal. A když nemáš klacek, použij co máš po ruce. Už se to tady blíží ke konci. regius, Veverka, Milan+ a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.