Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

teď 3 hodiny vkuse na skůtru, najeto 140 km i po Polsku,  stál jsem jenom na zmrzlině ve Zuckmantelu (Zlaté Hory), je vidět že si tu jízdu užívám a nedivočím  😉 

Odesláno (upraveno)

...mno .. v 11:20 jsem sedl do auta v Olmiku a až teď jsem se dostal do kanclu  uprostřed Brna (od dveří ke dveřím 76 km) ....  ... lituju vsechny, co musi pravidelne neco nekam vozit a nemuzou se teleportovat pres videohovory....  ...a bohuzel jsem nemohl na motorce, pac jsem toho taky dost vezl....  ... a to nebyla zadna nehoda, jen provoz a more kamionu, vsechny najezdy a sjezdy ucpany ... od Vyskova marast....  ..a Brno normalne - ucpany jak suchej hajzl... vlastne jako vzdycky.. :D 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno (upraveno)

Chtěl jsem si po 15 letech koupit nový zvedák, ale pak mi to nedalo, koupil jsem litrovku hydraulického oleje, doplnil, odvzdušnil, a zase zvedá jak má :) jsem měl udělat už dávno,  no.

Upraveno uživatelem oddie
Odesláno (upraveno)

Po 26ti letech ježděni po Banátskývh cestách / necestách se mi včera povedlo bodnout kolo.

Ráno po nastartování dlouhý varovný pííísk, k tomu se rozsvítil emblém podhuštěný pneu a na počítači na pravým předku místo 3,5 krásných 2,3. Takže za domácím, kompresorem dofouknout a po přejezdu do další vesnice a dotazování se kde najdu někde poblíž pneuservis (město je neštěstí jenom asi 15 km daleko) mi starosta sdělil, že syn má doma vybavení a že mi kolo za chvíli opraví.

Teď mi z gumy vytáhl kus vrutu, vrazil tam knot a zítra to mám zkontrolovat, ale mělo by to bejt v cajku

Snad mě do neděle večer už nic nepotká - ale ten defekt jednou prostě přijít musel

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

taky jsem objednával celou sadu rezervy za 7500.-, na staré roky jezdit jen s lepící sadou nebudu, je tam obrovská plocha pod podlahou pro rezervu a ostatní ,,zbytečnosti'', kupoval jsem rezervu i do Tucsona, samozřejmě doufám, že ji nepoužiju...:) 

Odesláno (upraveno)

Transit rezervu má, ale byl jsem rád, že se to vyřešilo bez toho, abych jí musel použít

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 4 hodinami, ozzy56 napsal:

taky jsem objednával celou sadu rezervy za 7500.-, na staré roky jezdit jen s lepící sadou nebudu, je tam obrovská plocha pod podlahou pro rezervu a ostatní ,,zbytečnosti'', kupoval jsem rezervu i do Tucsona, samozřejmě doufám, že ji nepoužiju...:) 

V kupátku mám 25let starou plnohodnotnou rezervu (Michelin)a je stále jako nová, nikdy nepoužitá. Lezu tam jen když přezouvám a beru si z toho polystyrenu ten středící kolík. :roker 

Odesláno

Jinak za svojí kariéru za řídítky pístu od 1977 a 3O let pak v OA a při služebních cestách  (v jednom dnu defekt na  podvalu s naloženým OT62 a před dojezdem na místo pak ještě defekt na druhé nápravě P kolo na T813 vozovka (tahač)) bylo jen 6 defektů (3 na svém autě). I přesto stále hodlám ,  bez ohledu na to že díky toroidu zabírá místo v kufru, budu rezervu vozit dále .

Odesláno

snad to nezakřiknu, taky nevím co je to defekt :), ale starého psa novým kouskům nenaučíš..., jinak teď jsem přezouval na Aludisky a v pneumatice, co najela od novoty cca 50 km je nýtek nebo šroubek uprostřed běhounu :grr, zatím neuniká, tlak drží, tak s tím nebudu nic dělat, když mám rezervu 

jinak kdo jezdil s Tatrou dobře ví, jak často se musí otáčet kola a měnit venkovní za vnitřní atd., je to trochu jiná rozcvička než u osobního auta--jsem rád, že to mám za sebou ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...