Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Já mám i normální řetězy Pewag Super Grip... Tyhle nesmeky jsem nasadil jen na cestu dolů... ..ale nejsou tak marný, jsou v nich v tom plastu ocelové hroty...

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Na standardnich retezech bych se nahoru nebal ani s automatem. Hlavne vypnout protiprokluz :D , ten me vzdycky spolehlive nekde zahrabe, jak brzdi kola aby se jakoze neprotacely :D 

Odesláno
před 2 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

1 nebo 2 vráčky ještě nikoho nezabily

někdy v 80 letech jsem měl kolegu, co byl ,,blázen'' do Tatry 603 😉, vedle baráku měl stodolu a ta byla plná motorů, částí karoserie, podvozku atd., atd., prostě dílů na šestsettrojku, v té době se to dalo koupit levně

sranda byla když přijel vedoucí střediska Moskvičem do práce a vedle něho zaparkoval svoji 603 kolega -- v zimě samozřejmě se zaplým nezávislým topením...😂

Odesláno
před 3 minutami, Charlie 607 napsal:

Něco mi uniklo? 

cosi sem čet', že jsou v depozitu i auta, co už dávno neexistují, tak to chtějí vyčistit, aby situace odpovídala realitě :myslim

Odesláno
před 51 minutami, Charlie 607 napsal:

Něco mi uniklo? 

Od 1.3.2023 platí automatické skartace uložených RZ po 3 letech, což nastane 1.3 2026 - za necelý měsíc. Po této lhůtě sice při vyzvednutí dostane auto nové RZ, ale jsou to prachy navíc. Není to sice nic úplně zásadního, ale trochu to ty depozitní vody přeci jen rozvířilo.

Odesláno

Taky bych tam měl zajít. Moje 406 už je taky uložená pár let,  asi jsem nechal značky zachovat, když jsem to byl po roce prodloužit,  ale už si to prostě nepamatuju :myslim:(

Odesláno

někde sem četl že se chystá  nějaká novela a mělo by být že automaticky 5 let bez STK a zároveň bez pojistky automatické vyřazení z registru  mělo by to bejt mířený na ty auta který jsou odstavený po barácích bez pojistek  jeden čas to přeci šlo že jsi čestně prohlásil že to stojí na soukromém pozemku nemusel jsi to dát do depozitu a ani vracet RZ. 

Odesláno

Zalyžoval jsem si doma... :D

IMG_20260203_133425.thumb.jpg.0f7cb94b65a8aa2f09fa1e3bf249537e.jpg

IMG_20260203_133458.thumb.jpg.66fdd76bef37af611fde5832622d3567.jpg

IMG_20260203_133513.thumb.jpg.3f2df103f9b8e43826c8d476ab7e30df.jpg

IMG_20260203_152752.thumb.jpg.447307ff6674c29d0c05658bb712a7d4.jpg

Na autě už mám normální řetězy - samonapínací Pewag Super Ice Grip. Ta silnice v pravém horním rohu je ta, na kterou se od chalupy musím tou strání vysápat... Bez řetězů to nejde.... Jinak je ale Grip Control v režimu sníh překvapivě schopný...

Odesláno

@oddie kovadlina a učiliště , mám krásnou vzpomínku :D byla tam 150kg krásně posazená v sudu s pískem. Nějakého pitomce napadlo, kdo jí přizvedne. Byl jsem jeden z mála komu se to povedlo , rozkročmo kolem sudu , kovadlinu podebrat a narovnat se , když jsem jí pokládal , skřípl jsem si mezi ní a sud stehýnko :D 

Odesláno (upraveno)

Dnes proběhlo STK a na skoro 25i letou paštiku, bez připomínek. Nějaký lehký závady tam napsat samozřejmě museli. :) Takže můžeme další 2 roky brázdit silnice. :roker  

V roce 2010 jsem komplet platil 800,-. Dnes 2450,-.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno (upraveno)

No, tak z plánu jít dělat bagry nakonec sešlo. Šéfik když slyšel, že chci odejít, tak se začal dosti snažit. Dorovnal plat, přihodil nějaký bonusy navíc, sice pod podmínkou, že budu jezdit i servisy mimo Toyotu (ale jen v okolí, abych mohl ve 2 vyzvedat smrady ve škole, na což je tohle ideální proti předchozímu expressu, protože má 3 místa) ale to mi nějak nevadí, aspoň něco dělám, to sezení na dílně mi už lezlo na mozek. Dostal jsem tohodle kamaráda, 2.3 biturbo 180k, jede to jak ďas, a to mám 4 tuny. Takže aktuálně spravuji flotilu cca 120 vozíků. 

Jediný velký minus. Moje 307 už měsíc stojí na místě, nemám jaksi důvod ji používat 😁 Jako jediný auto tady je ještě zapadlý sněhem. 

20260204-191611.jpg

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

myslím, že se ti to bude líbit, každý den někde jinde a v klidu :myslim  jezdil jsem kdysi s dílnou ve furgonu Avii 👍, asi moje nejlepší roky u firmy..., v rodině mám kluka, co servisuje elektroniku s Octáviíí--stahují mu měsíčně pevnou taxu 1000 Kč a může s tím jezdit soukromě kam chce , takže svoje auto nemá snad už 5 let :)

Odesláno (upraveno)

Tak já dělal jezdícího už před tímhle, servisoval jsem automatické dojící linky (kravíny), ale jezdil jsem půl republiky a šéf byl idiot. Navíc jsem nikdy nevěděl kam pojedu, protože to měli blbě nastavený. Tady dostanu zakázky do počítače a prostě rozvrhni si to jak potřebuješ. Díly si objednám a v noci mi to dorazí přímo do auta. Dnes mi má dorazit převodovka, tak jedu zítra měnit na 5 tunu. Takže ano, jsem v klidu, předtím to byl furt stres a nevědomost. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...