BubakGS Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 (upraveno) ....vypovedel jsem pojistku na auto u CSOB .... z 12 tycek rocne (pov+hav) mi napalili 16,5 ... takze prechod ke Generali za 14 (ve stejnem rozsahu). Mimo jine jsem nechal ohodnotit auto ... 5tilety Rifter 1.5 BHDI 8AT Long (7 mist) se 70 tisici km dneska tabulkove na trhu stoji furt cca 480 - 500 tycek.... Upraveno 19. prosinec 2025 uživatelem BubakGS Citovat
Lihous Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 Noo nasál jsem vánoční atmosfééeu a nejraději bych už do konce roku mezi lidi NEšEL ..... Téměř každý se chová kajo by byl konec světa --- na cestách šílené ---- po parkovišti katastrofa ---- a po marketech No coment....! V Lidlu se nechal zlákat stejnou cenou jako v Penny - stalo se mě to už podruhé Kofola v Lidlu 1,5l v Penny 2l .... Vajíčka podobně ale bohužel Lidl měl jen 20ks a z toho 3kousky na vyhození ..... do balení vidět není .... A dokonce i Polsko překvapilo jejich tvaroh do nedávna 350g teď jen 200g ? Nevím proč ale mám stale větší pocit že si v ne nějak dlouhém horizontu koupíme už jen prazdný obal a nebo tam bude jen jeden plátek salamu syra .... A stále budeme vyřvávat vše je ve jménu .... NE to sem nepatří . BubakGS ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 Proto v predvanocnim case nakupuju zasadne na rohliku. Sice neusetrim, ale zato usetrim hromadu casu a nervu a to ji za tech par kacek stoji. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 Dnes ende, šlus, konec. Naviděnou v zaměstnání příští rok 5.1.2026 BubakGS, Milan+, dýzl a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 To já už to zabalil včera a dnes jen rychlý dopolední předvánoční nákup v Polsku Odpoledne se začnou vracet děti z intrů a začnou Vánoční přípravy v podobě zdobení stromku atd... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 (upraveno) Dneska první provětráni faldů nového služebního Customa. Sice jen Dejvice - Kralupy a zpět, ale až na horší manévrovatelnost na členitých dvorcích s úzkými průjezdy, s kterou se budu muset srovnat, byla jízda veskrze příjemná a i omladině na zadní lavici se cesta líbila. Myslím, že to společně brzo dáme (já a Custom) Dnes po zaparkování na tacho rovných 100 km Upraveno 19. prosinec 2025 uživatelem Medvěd BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 před 3 hodinami, radim.1008 napsal: Dnes ende, šlus, konec. Naviděnou v zaměstnání příští rok 5.1.2026 Taky mě to čeká po osmi měsících. Citovat
PaKr Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 před 3 hodinami, radim.1008 napsal: Dnes ende, šlus, konec. Naviděnou v zaměstnání příští rok 5.1.2026 Se někdo má... jsem "vyhrál" odpolední, takže konec až 22:30 na krev mě pustit nechtěli, ale stejně nejsem fit, abych mohl jít. BubakGS a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 Je co bych za to dal končit v pátek odpolední .... u nás jedeme do soboty odpoledne ale štěstí v neštěstí - dnes 6ta noční a taky snad až 4ho opět na noční .... Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2025 Odesláno 19. prosinec 2025 Jdu do práce ještě v pondělí (odvézt Doblo na komplet očistu) a v úterý nechat doplnit zadní potahy na Customa, páč prodejce neobjednal potahy na lavici používanou v DCIV, ale na jednotlivá křesla jak to má osobní verze. Potahy včera dorazily, tak mi to v úterý prej za hoďku - dvě nasaděj No a pak až do 2. 1. volno, to.povezu Doblo k Trnkošovi na montáž TZ a kontrolu před předáním na tábor u Seče Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. prosinec 2025 Odesláno 20. prosinec 2025 Když se ještě vrátím k té zmiňované nehodě na Karlovarské šestce. Tam je velkým problémem to že ta silnice ač dnes už není tolik využívaná nákladní dopravou jako dříve protože zkrátka ta kapacita na té silnici chybí a dá se říct že někde od dnešního konce dálnice D6 tam kde je ještě klasická silnice směrem na Vary není místo kde by byl dostatek prostoru na to aby osobák mohl bezpečně předjet kamion. V době když jsem jezdil s kamionem tak ta možnost končila někde okolo Nového Strašecí takže dnes je to od dost km víc. Chci tím říct že tam se jede řekněme na hranici možného jede se s minimálníma odstupama mezi vozidly a jede se na limitu rychlosti co dovoluje ta vozovka takže takováhle nehoda tam nemusí být nutně důsledkem nějakého nevěnování se nebo něco podobného co si pamatuju když jsem tam jezdil pravidelně tak většina nehod tam vznikala chybou řidičů OA kteří nedokázali odhadnout jestli jsou schopni na tom krátkém úseku kamion předjet a dost často to tam končilo tím že osobák štrejchnul pravým zadním rohem levý přední roh kamionu (náklaďáku) no a když s tím velkým jel někdo kdo neměl tolik zkušeností tak při nejlepším skončil kolama na nezpevněné krajnici v tom horším to zahodil do příkopy a že tam jsou příkopy hnusně hluboké. Citovat
Medvěd Odesláno 20. prosinec 2025 Odesláno 20. prosinec 2025 (upraveno) Véno - tou dobou tam byla mlha jak mlíko v který jsme jeli jak vláček na světla auta před sebou. Protože ta dálnice, ke který jsme se blížili, byla už od rána uzavřená kvůli vysypanýmu kamionu minerálek (7 hodin !!!) a objíždělo se to celý po starý šestce přes Valeč, je možný, že se kolona dík něčí nejistotě a zazmatkování náhle zastavila, první řidič z těch tří to stihl zamáznout a další dva už ne a zahráli si na cestě nechtěně biliár. To ale čistě spekuluju Upraveno 20. prosinec 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Lihous Odesláno 20. prosinec 2025 Odesláno 20. prosinec 2025 Po 6té noční - ještě jsem nespal Projel jsem se v Pl nějake zdvořilostní kafe domlouvání na natačeni pro rok 2026 cca 400km cestou zpátky jsem dotankoval do plna. Do před chvíle nakladal auto a zítra časně z rána se bude končit jedna krásná etapa zivota natačení s drony - všech 5ks vezu k Brnu .... A pak se při cestě zpátky pojedu podívat do Děčína za bratránkem sestřenkou - opět začíname spřádat setkání našeho rodu ..... Trošku mě mrzí že to s bratránkem děláme stále jen "my" .... No a pak ještě do Běle p.Bezdězem navštívit kolegu se kterým děláme taky kde jakou ptakovinu kolem natáčení .... Jedu mu ukázat náš poslední přírustek v kategorii světel tentokrate Wuben A1 mám to specialně koupené do jednoho důlního díla - a věřte že se jedná o celkem "levné" světlo které skutečně svítí. No a to už bude čas na návrat domů. Budu rád pokud bude v klidu D1 A odkaz na AI jak si tentokrát poradila s řadou fotek - opět 100% platí čím lepší základ tím lepší výstup. některe jsou jako by kreslené vodovkama ale některé by šlo použít - je vidět i na jaký film se fotilo a především čím .... AI se učí ale k dokonalosti to ma stale hodně ale hodně daleko .... ač se jedná o profi licenci. Jasně mé nároky jsou trošku posunuté až uchylné k dokonalosti. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. prosinec 2025 Odesláno 22. prosinec 2025 včera sem po dlouhé době koukl na Autosalon, asi mám smůlu, ale zas měli v pácu jen auta za miliony, dokonce ti panáci považují auta kolem 700 tisíc za levná , no, buď jsou ti redaktoři tak dobře placení, nebo je to pořad pro horních pár tisíc , co vím, tak z celkového počtu prodaných nových aut jde max. 20% do soukromých rukou, navíc polovina z toho jsou důchodci, co vyberou penzijko a koupí poslední auto v životě..., byl tam třeba VW transporter v kempové úpravě za 2+ miliony--kolik se jich tady ročně prodá ? 10 nebo 15 ? mno, zase se dlouho na ten pořad nepodívám toru, Pepito a Roman Bazi ohodnotil 3 Citovat
KoudaK Odesláno 24. prosinec 2025 Odesláno 24. prosinec 2025 (upraveno) Jedna včerejší rychlovka kamarádovi na památku ze smrku.. Odnesla to trošku rozbitá hlava... A mimo jiné je to ten stejný pes jako na předchozí misce.. Jen jiný kamarád... VID_20251223_153657.mp4 Upraveno 24. prosinec 2025 uživatelem KoudaK Lihous, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 24. prosinec 2025 Odesláno 24. prosinec 2025 Právě jsme se s přítelkyní vrátili ze štědrovečerní procházky a překvapilo mě jak je prázdná dálnice D35. Foceno z mostu mezi Lošticemi a Moravičany. regius, pavelu96 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 24. prosinec 2025 Odesláno 24. prosinec 2025 (upraveno) Jako ondyno v neděli večer, když v televizi běžel novej Dietl Upraveno 24. prosinec 2025 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 26. prosinec 2025 Odesláno 26. prosinec 2025 Vyhnal jsem děti na lezení, původní plán byl být tam tak v 10, realita byla nakonec skoro půl druhé, ale dobrý. Na to, kolik bylo předtím žrádla, jsem dal v pohodě asi 90m výškových, spokojenost. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2025 Odesláno 27. prosinec 2025 ještě někdo u tv fandí ? hoši do toho hoši do toho Citovat
MJSytic Odesláno 27. prosinec 2025 Odesláno 27. prosinec 2025 Na to, že měli v brance postavenou popelnici, tak super Když tam dají příště brankáře, dobře to dopadne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.