Lihous Odesláno 24. srpen 2025 Odesláno 24. srpen 2025 V sobotu dopoledne si chci pustit app navigaci - TomToma a zjistuji ze ikonka na plose MT neni ....?? Hledam v seznamu a prekvapeni - komplet je prekopana jednoduche menu hromada veci ktera fungovala neni to co melo problem zustalo ale co je MEGA opruz orientace vse na "vysku" na sirku je vse jak jinak co bylo dole je nahore co bylo jako dlasi otevrene okno se ted "roluje" super na nahlaseni problemu na ceste pri rizeni .... Upozorneni na radar jen zapipani - nerikam ze hlas.upozorneni bylo top ale nepotrebuju stale cumet na Mt co zase hlasi - podobne jako u auta - drive kdyz neco pipalo byl to 100% problem dnes to vyhrava a to jsem jeste nenastartoval a nerozjel se - tak ze dlouhodobe protezovane Amigo - TomTom je asi na ceste k zatraceni - co ale pouzivat netusim - Mapy.cz odmitam diky jejich emilnimu hlasovemu navadeni - na dojeti tam davam palec nahoru ale jet s tim 200km to bych nedal - nezajima me ze po 35km odbocim do prava na silnici 35/6 - to potrebuju vedet az budu odbocovat A ke stesti me staci jen sipka "kam" a za jak dlouho v km popripade v m .... Joo hold pokrok nezastavis - myslim si ze jeste par podobnych vylepseni a zase oprasim starou papirovou mapu .... O tom ze totalne rozkopana ulice v rekonstrukci v C.Skalici TomTom nevedel me uz tak nejak neprekvapilo - posledni dobou celkem casty jev a nebo naopak zdrzeni na mene nez 5min ale prepocitana cesta je delsi po dvojce i trojce a ve vysledku zdrzeni klidne o 15/20min !!! Opet jev kolem C.Lipy - jedu na N.Bor C.Kamenici a dal Dc. Mam vse on-line a zapnute dopravni info .... Citovat
MJSytic Odesláno 24. srpen 2025 Odesláno 24. srpen 2025 Dnes začal každoroční maraton Letos se toho sešlo trochu více a na některé díly ještě čekám. Ale 2xYaris, 308, 508, 206, 1007, 2008 a nakonec ještě Tuscon radim.1008, Charlie 607, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 24. srpen 2025 Odesláno 24. srpen 2025 Dnes je repríza silvestrovské VÝBORNÉ SHOW a to znamená, že .... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. srpen 2025 Odesláno 24. srpen 2025 ....Medvědi v aréně. Medvěd, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Zodiak Odesláno 25. srpen 2025 Odesláno 25. srpen 2025 Vycházka, ryby, Labe.... Zase jen cejni. Ale aspoň 7. Jo a ze Svíčar mě dorazilo triko. Sice starý, leč aktuální. Péťa, BubakGS, Milan+ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
BubakGS Odesláno 26. srpen 2025 Odesláno 26. srpen 2025 (upraveno) ..to vam takhle zacnou padat vstupni dvere do bytu az drhnou o drevenou podlahu. Tak je sundate, hodite na ponk, vezmete velkej uhelnik a gumovou palici, ze si je sklepnete zpatky z pic.u.soidu na obdelnik a kolickama svrtate, aby se nehnuly... ... mno, jedna rana gumovou palici a ty ludry levne polske jsou na trsatka... ..kamose, co mi je pred par lety prodal asi zabiju... .ano nestaly sice 15 tycek jedny ...ale polaci setrili na lepidle tak, že misto kloudneho prolepeni byl sem - tam flicek PUR lepidla.... ...jeb.al jsem se s tim do 1ne do rana... vsechny ty zalomene cepy odvrtat, nahradit.... ..ale uz zase mame dvere jak u belochu... Upraveno 26. srpen 2025 uživatelem BubakGS Péťa, Dave_k, radim.1008 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Fruktis Odesláno 27. srpen 2025 Odesláno 27. srpen 2025 @BubakGS prostě sis je rozbil a teď to svádíš na poctivého výrobce tak nějak jsem doufal, že jsem našel práci kde bude práce...ale čtvrtý měsíc za mnou a já tu lelkuju...kolega co má předávat vědomosti raději kouká na kriminálky, tenis, ckylistiku, a nebo tu spí, včera teda pořezal kamion dříví, abych mu nekřivdil tak holt musím počkat až do toho duchodu odtáhne a práce začne padat ke mě...pak si projdu peklem Klemoň a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 27. srpen 2025 Odesláno 27. srpen 2025 @Fruktis ...jednim bouchnutim? ...takovej ausus... to drzelo po hromade dvema otcenasema a trema zdravas ... ..v ateisticky rodine to jasne nemohlo vydrzet Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 27. srpen 2025 Odesláno 27. srpen 2025 @BubakGS no není bouchnutí jako bouchnutí a bůh ví...,i v ateistické rodině, kolikrát s nimi bylo ve vzteku bouchnuto už předtím takže to taky možná byla poslední rána z milosti sranda musí být BubakGS a Hafity ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. srpen 2025 Odesláno 27. srpen 2025 dnes výlet Borůvková hora, 5 km do kopce, celkem mě to vzalo, myslel jsem že umírám , je to rok co rok horší Pepito, PaKr a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 27. srpen 2025 Odesláno 27. srpen 2025 @ozzy56, seš borec a dal sis tam "borůvkové knedlíky "? My jsme loni s kamarády projížděli přes Borůvkovou horu na kolech a těšil jsem se na borůvkové knedlíky, ale byl jsem velmi zklamán. Tak jsem jim dal recenzi na Mapy.cz. Na Paprsku jsem si chuť spravil, když jsem si dal opravdový borůvkový knedlík, který je na druhé fotce. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 27. srpen 2025 Odesláno 27. srpen 2025 @ozzy56 to jsi nechal skútra na parkovišti na hranicích a pěšky po čáře ( podél kamenů) nebo jsi dojel někde blíž? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. srpen 2025 Odesláno 27. srpen 2025 @Pepito borůvkové knedlíky u rozhledny furt mají--3 kusy za 140 Kč, měl jsem na ně chuť (bo su na sladké), ale dala si je jedna Polka (poláků je tam většina) a vypadaly nic moc, tak jsem nahoře jen vypil svoje pivo , na oběd chodíme tady, když jsme v okolí https://www.hotelpodzamkem.cz/?utm_source=mapy.com&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-13288706 @PaKr byli jsme autem s manželkou (nechce zaboha na skůtr ), šli jsme od restaurace Celnice v Travné (bohužel otevírá jen přes víkend) https://travnacelnice.cz/?utm_source=mapy.com&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-13318280 Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 28. srpen 2025 Odesláno 28. srpen 2025 @ozzy56 jsme na tom podobně, ženuška chce jezdit jenom autem... ani na čtyřkolce se mnou nechtěla jet ale na tu mojí čínskou hračku má argument, že je to jenom jednomístné a že to přetěžuju už já sám. Což je bohužel pravda asi budu muset oživit kývačku Jinak jsme na Borůvkovou chodili přímo z Travné, takže ještě o kousek dál. A na "Zámecké" jsem byl vždycky spokojený, asi si budem muset udělat výlet Ale Travná měla kouzlo "konce světa " dokud jsme nebyli v Schengenu, jak se otevřeli hranice, tak je tam ( logicky) větší provoz... Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 28. srpen 2025 Odesláno 28. srpen 2025 (upraveno) Dnes, když jsem přijel v Lbc k Mtf, tak jsem kvůli fotce zaparkoval tak, že jsem omezil minimálně 4x4 vozíčkáře Ale kdyby to někoho trápilo, tak ta fotka může vypadat i takhle a tady jen stojím jako prase podle toho vlevo Upraveno 28. srpen 2025 uživatelem pavelu96 Doplnění Pagvelius, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 28. srpen 2025 Odesláno 28. srpen 2025 (upraveno) Dneska poslední pěškovýlet před odjezdem z Rusavy do Prahy. Pavlovi je od pondělí blbě a tak nás dovezl do Bystřice na autobus, kterým jsme se přesunuli do Podhorní Lhoty. Odtud jsme vyrazili po zelené směr Kelčský Javorník, ale musím přiznat, že výstup ke zřícenině Šaumburk nám oběma fakt dal zabrat. Dál byla cesta k rozhledně taková klasická hřebenovka ozvláštněná tak silným větrem, že jsem raději na rozhlednu nelezl Dál jsme pokračovali na Jehelník a odtud po žluté do Chvalčova, kde nás čekala hospoda s pitím a obědem a taky Pavel s autem. Celá trasa byla nějakých 12 km, ale utahaní jsme jak po dvaceti Jinak hotel Rusava na první dojem nádhera, ale ve finále znovu ani náhodou - večeře (nemáme polopenze) se pidávají od 19 hodin. Výběr ze 6ti jídel (kuřeci/vepřový řízek, kuřecí steak s nivou, vepřová panenka na fazolích, gnochi se špenátem a sýrem, smažená gouda) a v 19,45 už se jiní hosté dozvěděli, že už se nevaří. My pro jistotu v neděli večer našli restauraci zamčenou a na recepci nebylo koho se zeptat, tak jsme zajeli na večeři jinam - od té doby jsme v Bystřici jedli několikrát Na dnešní túře jsme se náhodou potkali s dalším párem od nás z hotelu a během řeči jsme se dostali až ke "kvalitám" ubytování a dozvěděli jsme se, že oni si v rámci polopenze dovolili na první večeři dorazit až v 18,30 a koukali jen na prázdné mísy a špinavé lžíce v nich. To zkrátka o dovolený fakt chceš Pokud by někdo chtěl do Hostýnských vrchů, zak Resort Rusava fakt ne-e P. S. Bazen v hotelu, čistota pokojů a krajina vůkol je super, škoda toho servisu Upraveno 28. srpen 2025 uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. srpen 2025 Odesláno 29. srpen 2025 v lete se v okoli Kutne Hory objevuji kukuricne bludiste a vzdy na konci prazdnin je nocni bloudeni, ja toho nejsem zastancem ale manzelka s detmi chodi kazdorocne (strasidelne masky snad maji vstup zdarma) letos - manzelk jako zombie lekare, nejstarsi netusim, prostredni neco jako zatreleny boss mafie a nejmladsi ve stylu panenky Anabell pajik999, pavelu96, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. srpen 2025 Odesláno 29. srpen 2025 poprosil sem umelou inteligigenci o horovejsi zazitek Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 30. srpen 2025 Odesláno 30. srpen 2025 (upraveno) Tak jsem se pustil do problémů CXtrojek a to jsou zadní pásy, nechtějí se vracet. Ani na to snad nebyla svolávačka a každý kdo ji má se s tím setkal. Tak jedna strana hotová. Upraveno 30. srpen 2025 uživatelem Milan+ Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.