Dave_k Odesláno 16. srpen 2025 Odesláno 16. srpen 2025 Včera ráno potopa v kuchyni a příčinou byla dírka v hadičce studený vody k baterii. Naštěstí se to k sousedům pod nama nedostalo, bo máme v kuchyni dlažbu. Přes noc to udělalo asi 7l vody. Docela problém sehnat tu hadičku na 15 let starou baterii. Vyměnil jsem pro jistotu i na teplé vodě. Vše se povedlo a už je kuchyně naštěstí zase v plném provozu. Včera odpoledne jsme si zajeli do Proseče poslechnout vyprávění "Vandráků z ostrova lidojedů" (Pavel Liška, Jan Révai, Hynek Bernard) + pustili i jejich film z té cesty. Za nás super. ozzy56, Klemoň, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. srpen 2025 Odesláno 16. srpen 2025 (upraveno) no byl sem se svezt s Pegynou - sakra sem nevedel ze dokaze jezdit za tak malo ale na ofci v 1,9 TDi jeste nemam Upraveno 16. srpen 2025 uživatelem Havlicek.Lukas MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2025 Odesláno 16. srpen 2025 nějak zmizeli hlásiče náklonu tak jsem dal nové, páč už mi velký náklon kromě padacího rámu, hlásila i řadička Klemoň, Hafity, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 16. srpen 2025 Odesláno 16. srpen 2025 No ty jsi tedy ničitel / mučitel vlastních strojů Citovat
Hafity Odesláno 16. srpen 2025 Odesláno 16. srpen 2025 (upraveno) před 22 hodinami, Charlie 607 napsal: Já se chystám celý víkend nic nedělat. To je rozumný.... Cvičně tomu nadávám "vyhodit kopyta".... Upraveno 16. srpen 2025 uživatelem Hafity Charlie 607 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 (upraveno) V 12. 8. 2025 at 15:41, ozzy56 napsal: bohužel jedna porce se zeleninovou oblohou a krajícem chleba + malá čepovaná Plzeň se dostala na 350 Kč @Charlie 1 celkem nechápu proč ten červený bodík, ale vysvětlím--asi před 5 lety stála ta porce pstruha polovic..., od té doby mi sice o něco zvedli důchod, ano, je to pravda, ale jednou tolik neee , a taky mě FIALA okrádá KAŽDY MĚSIC o více než tisícovku... (a nejen mě), tak abys věděl, proč se mi ta cena zdá moc Upraveno 17. srpen 2025 uživatelem ozzy56 regius, pavelu96, Hafity a 2 další ohodnotil 2 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 (upraveno) myslel jsem to tak ze se mi to taky nelíbí….. ze 350 za pstruha je dost…, kdyby jsi videl ceny zde v chorvatsku tak to je teprv mazec, ale nikdo nikoho nenutí chodit do restaurace ne …. bud mam a dam , nebo mam a nedam…. kdyby jsi videl tady v chorvatsku ty ceny , no restaurace vecer plné jsou , ale co jsem si všiml málokdo si dává rybu apod . no nedivím se 150€ za 4 osoby s pitím to už je dost, ja koupil čerstvě ryby ráno u rybaře za cca 20 € a jsme spokojeny na grilu byly výborné ….. ne že bych na to neměl ale mám jakysi blok dat 3500 za opečený ryby se salátem a chlebem…. jo jak jsi začal s tim Fialou jako by slyšel tchyni s tchánem ty se s tím jeste nesmířili a asi nikdy nesmíří ale za chvíli volby a Andrej vám to zpětně proplatí nam konci valeni u more a zitra jedem domu….. jeďte týden doma a pak do práce…bylo tady krásně….akorat moře chladnější . ale teplota 33-37c…. Upraveno 17. srpen 2025 uživatelem Charlie 1 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 @Havlicek.Lukas a neměl bys to spíš pořádně protáhnout a vyhnat pavouky a saze z výfuku? Citovat
ozzy56 Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 @Charlie 1 ano, máš pravdu--nikdo nikoho chodit do restaurace nenutí, my tam jezdíme na pstruha asi 30 let, takže to znám i s cenama, jak se vyvíjely...,no, trochu jsem si postěžoval, ale i syn mi včera řekl : tati, když už na to nemáš ty, tak nikdo jinak Chorvatsko cca 20 krát, nejdříve kolem Dubrovníku a postupně směrem nahoru za úplně jiné ceny a hlavně tehdy nebyla vůbec cítit ta jejich dnešní touha tě ojebat--ba naopak domači přinesl víno, ovoce-zeleninu, my vytáhli svoje pivo a kecali jsme do rána..., to už se dnes nevidí , a jinak se kluk včera vrátil z dovolené na mašinách, co jezdí každý rok s partyjou..., objeli celý Balkán, tak referoval co a jak včetně cen , ale taky nepatří mezi chuďase, takže OK, ale najet za 8 dní skoro 5000 kilometrů na motorce bych už nedal , tak zítra šťastnou cestu a pozdravení tchýni s tchánem... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 (upraveno) před 1 hodinou, Charlie 1 napsal: myslel jsem to tak ze se mi to taky nelíbí….. ze 350 za pstruha je dost…, Tak to by jsi tomu měl ale dát zelenej....protože hodnotíš ten příspěvek. Upraveno 17. srpen 2025 uživatelem Radek Hurvajz ozzy56, regius, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 @PaKr - pavouky a saze neresim - uz mam pripraven novy konec takze vyhanet pavouky budu az casem Citovat
Zodiak Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 (upraveno) Dnes jsem si koupil tričko s jménem mého města. Upraveno 17. srpen 2025 uživatelem Zodiak Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 Jak jako tveho města? To jsi si k tričku koupil i město? Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 No vono esly Basel nejni Zodiakovo příjmení.... Péťa a Zodiak ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 Basel, no jo nachname. Naši jsou z půlky vodcamcaď. Ale proč ne? Citovat
Zodiak Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 před 20 minutami, Radek Hurvajz napsal: Jak jako tveho města? To jsi si k tričku koupil i město? To ne, ale třeba tchánovi patří skoro půl König Gratz. A nejmenuje se po nèm. Su hrdý na své pŕíjmení. Třeba Novák se žádný město nejmenuje. Radek Hurvajz a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 Já bych asi radši než to tričko vlastnil tu výplň Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 A copa by jsi s tou výplní dělal? večer jí povídal pohádku na dobrou noc oddie, Péťa, Radek Hurvajz a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 před 44 minutami, Zodiak napsal: To ne, ale třeba tchánovi patří skoro půl König Gratz. A nejmenuje se po nèm. Su hrdý na své pŕíjmení. Třeba Novák se žádný město nejmenuje. No a po mně si dal jméno akorát nějaký zpěvák, a pak se tak jmenuje jeden kouzelník. A s obouma jsem si v mládí docela užil. No teď se tomu směju, ale tenkrát mě to pěkně štvalo. pavelu96, Zodiak a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 Ha.... Cooperfield.... Medvěd, Pepito, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.