Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera ráno potopa v kuchyni a příčinou byla dírka v hadičce studený vody k baterii. Naštěstí se to k sousedům pod nama nedostalo, bo máme v kuchyni dlažbu. Přes noc to udělalo asi 7l vody.

Docela problém sehnat tu hadičku na 15 let starou baterii. Vyměnil jsem pro jistotu i na teplé vodě. :) Vše  se povedlo a už je kuchyně naštěstí zase v plném provozu. :roker

Včera odpoledne jsme si zajeli do Proseče poslechnout vyprávění "Vandráků z ostrova lidojedů" (Pavel Liška, Jan Révai, Hynek Bernard) + pustili i jejich film z té cesty. Za nás super. :super 

Odesláno (upraveno)
před 22 hodinami, Charlie 607 napsal:

Já se chystám celý víkend nic nedělat.

To je rozumný....  :super

Cvičně tomu nadávám "vyhodit kopyta".... :aut

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno (upraveno)
V 12. 8. 2025 at 15:41, ozzy56 napsal:

bohužel jedna porce se zeleninovou oblohou a krajícem chleba + malá čepovaná Plzeň se dostala na 350 Kč  🙄 

@Charlie 1 celkem nechápu proč ten červený bodík, ale vysvětlím--asi před 5 lety stála ta porce pstruha polovic..., od té doby mi sice o něco zvedli důchod, ano, je to pravda, ale jednou tolik neee :bojim, a taky mě FIALA okrádá KAŽDY MĚSIC o více než tisícovku... (a nejen mě),  tak abys věděl, proč se mi ta cena zdá moc 😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

myslel jsem to tak ze se mi to taky nelíbí….. ze 350 za pstruha je dost…,

kdyby jsi videl ceny zde v chorvatsku tak to je teprv mazec, ale nikdo nikoho nenutí chodit do restaurace ne …. bud mam a dam , nebo mam a nedam…. kdyby jsi videl tady v chorvatsku ty ceny , no restaurace vecer plné jsou , ale co jsem si všiml málokdo si dává rybu apod .

no nedivím se 150€ za 4 osoby s pitím to už je dost, ja koupil čerstvě ryby ráno u rybaře za cca 20 € a jsme spokojeny na grilu byly výborné …..

ne že bych na to neměl 😂ale mám jakysi blok dat 3500 za opečený ryby se salátem a chlebem….

jo jak jsi začal s tim Fialou jako by slyšel tchyni s tchánem ty se s tím jeste nesmířili a asi nikdy nesmíří😂😂😂

ale za chvíli volby a Andrej vám to zpětně proplatí 😂

nam konci valeni u more a zitra jedem domu….. jeďte týden doma a pak do práce…bylo tady krásně….akorat moře chladnější . ale teplota 33-37c….

IMG_3516.jpeg

IMG_3534.jpeg

IMG_3470.jpeg

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

@Charlie 1   ano, máš pravdu--nikdo nikoho chodit do restaurace nenutí, my tam jezdíme na pstruha asi 30 let, takže to znám i s cenama, jak se vyvíjely...,no, trochu jsem si postěžoval, ale i syn mi včera řekl : tati, když už na to nemáš ty, tak nikdo 😂

jinak Chorvatsko cca 20 krát, nejdříve kolem Dubrovníku a postupně směrem nahoru za úplně jiné ceny a hlavně tehdy nebyla vůbec cítit ta jejich dnešní touha tě ojebat--ba naopak domači přinesl víno, ovoce-zeleninu, my vytáhli svoje pivo a kecali jsme do rána..., to už se dnes nevidí :myslim, a jinak se kluk včera vrátil z dovolené na mašinách, co jezdí každý rok s partyjou..., objeli celý Balkán, tak referoval co a jak včetně cen 😯, ale taky nepatří mezi chuďase, takže OK, ale najet za 8 dní skoro 5000 kilometrů na motorce bych už nedal , tak zítra šťastnou cestu 😉

a pozdravení tchýni s tchánem... 🙈😂😂

Odesláno
před 20 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Jak jako tveho města? To jsi si k tričku koupil i město?

To ne, ale třeba tchánovi patří skoro půl König Gratz. A nejmenuje se po nèm. Su hrdý na své pŕíjmení. Třeba Novák se žádný město nejmenuje.

Odesláno
před 44 minutami, Zodiak napsal:

To ne, ale třeba tchánovi patří skoro půl König Gratz. A nejmenuje se po nèm. Su hrdý na své pŕíjmení. Třeba Novák se žádný město nejmenuje.

No a po mně si dal jméno akorát nějaký zpěvák, a pak se tak jmenuje jeden kouzelník. A s obouma jsem si v mládí docela užil. 🤣 No teď se tomu směju, ale tenkrát mě to pěkně štvalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...