Pepito Odesláno 17. červenec 2025 Odesláno 17. červenec 2025 Dnes nám slepičky snesly maxivajíčka, se divím že jim to neroztrhlo prcinu. zbynek..s a regius ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. červenec 2025 Odesláno 17. červenec 2025 videl sem video jak snasi vejce pstros nebo ten jeho druhej pribuznej - tomu to tu pr... malem roztrhlo to je jak kdyz leze dite z zensky ven Citovat
PaKr Odesláno 17. červenec 2025 Odesláno 17. červenec 2025 @Pepito to dáš jedno na celou večeři My jsme dneska se švagrem úspěšně zmokli při řezání skla . V úterý jsem na vrakovišti našel 307 se starým typem dešťového senzoru, tak jsme se domluvili na dnešek. Chyběla nám tak třetina a spustil se takový slejvák, že jsme se schovali do auta, no po chvíli, když to trochu polevilo, tak jsme to dořezali , ale stejně jsme byli durch. Pochopitelně přestalo, když jsme nesli sklo k bráně. Odjeli jsme asi pět minut před zavíračkou. Hlavně doufám, že dlouho vydrží a že nepraskne při montáži. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 17. červenec 2025 Odesláno 17. červenec 2025 před 4 hodinami, Pepito napsal: Dnes nám slepičky snesly maxivajíčka, se divím že jim to neroztrhlo prcinu A Jak víš , že ne ? Jsi je kontroloval Pepito, Milan+ a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 18. červenec 2025 Odesláno 18. červenec 2025 před 12 hodinami, Pepito napsal: Dnes nám slepičky snesly maxivajíčka, se divím že jim to neroztrhlo prcinu. Tak v těch dvou maxivajíčkách byly po dvou žloutcích. A @Klemoňi, prciny jsem jim nekontroloval, ale moc nekdákaly a tvářily se jako mistři světa. Klemoň, ozzy56 a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červenec 2025 Odesláno 18. červenec 2025 jedna fůra a 200 litrů je za mnou, odpoledne mě čeká druhá fůra, bo přes víkend nikde nenaberu , teda vlastně naberu, ale je to o dost dál..., od zimy je suchý rok, bylo málo sněhu a i když se to nezdá, bo v poslední době často prší, tak se to projeví tak za měsíc-dva Lihous a Péťa ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. červenec 2025 Odesláno 18. červenec 2025 (upraveno) Že prej jen vyndám skříň, ubourám schodek a místo plovoučky položím dlažbu, bo je v této místnosti vlhko, a hodím tam novou pračku a sušičku. No tak jsem vyndal skříň, opadala omítka, všude plíseň, takže dělám i obklad, samozřejmě tu není dost silný okruh na oba spotřebiče, takže ještě kabel a navrch tahám z vedlejší koupelny vodu a odpad No, dlažbu plácám podruhé v životě, křivý je to tu jak prase, ale ujde to. Upraveno 18. červenec 2025 uživatelem VojtouNerCZ ozzy56, toru, radim.1008 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. červenec 2025 Odesláno 20. červenec 2025 (upraveno) dneska mě v 5 hodin ráno vzbudili ptáci svým zpěvem, tak jsem si udělal vaječinu z 5 vajec a pak uvažoval co s nedělí..., nakonec skůtr a výlet kolem Slezské Harty, při zpáteční cestě kolem Kukačky jsem zjistil, že mají dršťkovou, tak plus dva rohlíčky joo, nakonec jsem vjel ještě do polských Glubčic na biguš, ale měli zavřeno, tak nic..., jinak vede tam tak rovná cesta z Krnova, že je to málokdy vidět, vlastně stejně rovný úsek je na Istrii, když jedete z Puly na Rabac..., ale je to fakt paráda když je hezky a bezvětří, ta naše země je fakt nádherná, motor jen tak šepoce, jezdím kolem 70km/h, prostě kochání jak ve filmu..., spotřeba má být podle papírů 2.4, ale ukazuje to 2.0 -- buď to nefunguje nebo jezdím nějak špatně , celkově dnes skoro 200 km a teď prý dostanu řízek a opečené bramboryhttps://mapy.com/cs/zakladni?x=17.6211613&y=49.9702359&z=18 Upraveno 20. červenec 2025 uživatelem ozzy56 regius, Pepito, Zodiak a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 20. červenec 2025 Odesláno 20. červenec 2025 (upraveno) Včera jsme spolu s Helčou, Péťou a jeho rodinou využili velikosti Medvědího povozu a zajeli se společně podívat na japonskou zahradu nedaleko Kudowy Zdróje. Jak nejsem zrovna parkomil, tak tady se mi (a vlastně nám všem) docela dost líbilo Fotky zde Ogrod Japonski - japonská zahrada kousek od Kudowy Zdroje v Polsku 19.7.2025 od dkmedved na Rajčeti - https://www.rajce.idnes.cz/dkmedved/album/ogrod-japonski-japonska-zahrada-kousek-od-kudowy-zdroje-v-polsku No a dnes před cestou domů nám to nedalo a navštívili jsme ještě jedno dvojmuzeum v Polici nad Metují (Papírových modelů a stavebnice MERKUR) Fotky zde Muzeum papírových modelů a muzeum MERKUR v Polici nad Metují 20.7.2025 od dkmedved na Rajčeti - https://www.rajce.idnes.cz/dkmedved/album/muzeum-papirovych-midelu-a-muzeum-merkur-v-polici-nad-metuji-20- Upraveno 20. červenec 2025 uživatelem Medvěd pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 20. červenec 2025 Odesláno 20. červenec 2025 Dnes nic, ale v pátek a včera tady tohle. Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 20. červenec 2025 Odesláno 20. červenec 2025 Neděle, říkám si je od hanáckého slovesa "nedělé", tož to be šlo. Nakonec jsem se stejně oholil, poněvadž jdu zítra do špitálu na "ořez" ruky. Nachystal věci na ryby, jelikož FN je hnedle u Labe a nastudoval fuse diagram 307 cc, hrábnul po pojistce F17 a odhalil, že ji odpálilo 3tí brzdové světlo. Tak jsem ho odpojil a laborovat budu příští týden. Citovat
radim.1008 Odesláno 20. červenec 2025 Odesláno 20. červenec 2025 Víkend? Včera dopoledne jsem odvezl Vendu na týden na hasičský tábor. Odpoledne jsme za pomoci rodiny odpověděli na otázku až se zima zeptá... A dnes jsem dělal společnost celé odpoledne kamarádovi kousek od baráku, když jezdili celý víkend okolo na jámu. Včera byl na odvozu, dnes sekal. Prý už se sám v kabině nudil. I svačinu jsem dostal a Pribináček to nebyl. regius, ozzy56, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. červenec 2025 Odesláno 20. červenec 2025 byly to 2 pribinacky radim.1008 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. červenec 2025 Odesláno 20. červenec 2025 hodim to sem - jde BSM jednotka z auta samotna napichnout na diagnostiku ?? ja jen ze sem vcera do ruky dostal BSM z C2 ze nejde palivove cerpoadlo tak pokud by byl problem v komunikaci abych zbytecne nemenil rele Citovat
radim.1008 Odesláno 20. červenec 2025 Odesláno 20. červenec 2025 Před hodinou, Havlicek.Lukas napsal: byly to 2 pribinacky Sekaná v chlebu. Citovat
Klemoň Odesláno 20. červenec 2025 Odesláno 20. červenec 2025 Zase mne vypekli s tou půjčkou veterána , tak jsem si spravil chuť jinak . . . Pepito, Milan+, ozzy56 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
RichVa Odesláno 20. červenec 2025 Odesláno 20. červenec 2025 Skoro bych řekl, že je to https://www.aptrikes.cz/trikolka-bazar/rewaco-rf-1-gt-sound-limited-edition-16i/ - jenom tam byla ještě bez nálepek. Takže motor Ford 85 kW Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. červenec 2025 Odesláno 21. červenec 2025 TVL tak on odveze kluka (traktoristu) na pionýrák aby se ho zbavil a sám pak chodí do kolchozu jako malej se vozit traktorama, No to mě hlavy nebere počkej já tě prásknu až Vendelína potkám. A svačina byla pribináček a dva rohlíky a je to kaloricky vyvážená strava vhodná pro školáky takže je to dobré i pro kombajnéry. Havlicek.Lukas, Klemoň a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 21. červenec 2025 Odesláno 21. červenec 2025 Neboj, Venda jezdil ve čtvrtek. V pátek už ne, to bylo po bouřce. Péťa a regius ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.