pavelu96 Odesláno 9. květen 2025 Odesláno 9. květen 2025 (upraveno) Sorry ten vzorek mě zmátl. Příště to foť líp, ať je to vidět na první pohled A navíc by to tady chtělo promazat, protože to s tímto vláknem nesouvisí... Upraveno 9. květen 2025 uživatelem pavelu96 Doplnění Citovat
Klemoň Odesláno 9. květen 2025 Odesláno 9. květen 2025 (upraveno) @pavelu96 ahoj "brouku" A mohl bys to od 16,28 až sem přesunout do Co jste dnes udělali ??? A jinak máš troooošičku pravdu v tom, že ten dezén předního Hankooku vypadá trošičku jako dvě stejné pneu vedle sebe. Ale mezi tuplákama je větší mezera Upraveno 9. květen 2025 uživatelem Klemoň Hankook Citovat
pavelu96 Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 Tak @Klemoňu přesunuto, je to tu sice smíchaný jak bramboračka, ale za týden si nikdo ani nevzpomene. Takže příště raději na poprvé a vkládat kam to zhruba patří... Klemoň, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Charlie 607 Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 Já dneska nahodil na Corsu dovezenej katík, nastartoval, smazal chybu, vše běželo parádně dokud se neohřál motor. Začal na volnoběh houpat, vyskočila chyba EGRu. Tak jsem prohlídl live data, prochu pogůglil a přehodil ze své Corsy váhu vzduchu. Motor běží jak hodinky bez chyby. Ještě to pojedu projet jak se to chová, ale snad už to bude cajk. Péťa ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 Poslední sezóna bazénu. Páč prorezl... klasickej Moundfield, prstenec z tenkého plechu. Ale vydržel slušně, víc než 15 let folie je teda už asi čtvrtá. Díru jsem zevnitř podlepil kusem plechu a teď ho napouštím, ale další sezónu už nebude. Ono se v něm deti vykoupou stejně jen párkrát za rok, tak aspoň ubyde starost. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 (upraveno) No to mi připomíná bazen od našich, stejnej problem, díru sice taky nějak podlepili ale po napuštění se bazén asi za dvě hodiny protrhnul a měli na zahradě malou Tsunami s tím že mají mírný svah k domu a tam otevřené okénko do sklepa. Sice jsou na kopci, ale povodeň už měli Upraveno 10. květen 2025 uživatelem Radek Hurvajz BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 Jsem v klidu, zevnitř je Al plech asi 15x25cm, jestli pamatujete preklápěcí hodiny Pragotron, tak ten kdysi jsem si domů nanosil nepovedené. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 (upraveno) Tak začínají práce na dodělání dílny. Cihly jsou na cestě, teď jsem probral bordel a příští víkend poletí do sběru. Už zbývá jen dotáhnout elektrika, osadit rozvaděč, natahat zásuvky a světla, natáhnout vodu, svařit vrata, opravit podlahu, svařit ponky, zdviž, složit regály a dovybavit nářadím Upraveno 10. květen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Pepito, Vena garážmistr a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Zodiak Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 Dnes na povedené akci a pak se staženou střechou kabroušem kochačka domů. Péťa, Pepito, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 kotlíkový guláš vařím o prázdninách, domácí chleba, pozvu rodinu, dáme si do panděra, probereme resty, aj na gořalku dojde Zodiak ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 dnes na pozdní oběd v této obci--HADANKA Citovat
Péťa Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 @ozzy56 https://www.zameksilherovice.cz/cs/golf ? Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 Tak dneska dopo sjem se byli s mladezi mrknout na treninky 300 zatacek, konkretne na setistovky , super. A blby... zacina mi asi klouzat spojka @Vena garážmistr , na kolik to tak muze vyjit na tu moji popelnici .. . jestli nebude lepsi to zahodit do kopriv a definitivne vymenit auto misto spojky Zodiak a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 @Péťa ano, Šilheřovice, zámeček Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 My jsme se byli podívat na otvírání pramenů v Luhačovicích. Krásná přehlídka starých časů Péťa, Hafity, radim.1008 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 Před hodinou, sitler napsal: Tak dneska dopo sjem se byli s mladezi mrknout na treninky 300 zatacek, konkretne na setistovky , super. A blby... zacina mi asi klouzat spojka @Vena garážmistr , na kolik to tak muze vyjit na tu moji popelnici .. . jestli nebude lepsi to zahodit do kopriv a definitivne vymenit auto misto spojky Poslal jsem Ti SZ a pro ostatní nemám problém dát Vám nástřel ceny ale poprosím o pochopení že tyhle věci nechci a nebudu řešit veřejně. sitler, Medvěd, VojtouNerCZ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sitler Odesláno 10. květen 2025 Odesláno 10. květen 2025 @Vena garážmistr ja timto verejne dekuji a plne chapu Klemoň, Vena garážmistr a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Zodiak Odesláno 11. květen 2025 Odesláno 11. květen 2025 (upraveno) Dnes jsme s manželkou pozvali na oběd děcka. Syn nemůže - práce. Pro dcerku jede manželka do HK. Peču prasečí koleno zadní se zelím. Bude mňamka. Upraveno 11. květen 2025 uživatelem Zodiak Žraso.... radim.1008, Radek Hurvajz, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. květen 2025 Odesláno 11. květen 2025 dneska grilování u dcery, fajne to bylo--ani horko ani zima , bohužel jsem musel zpátky řídit, takže grilování bez alkoholu Milan+ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. květen 2025 Odesláno 11. květen 2025 Dopoledne vyvážení, oprava desty, čištění podlahy a stěn, pak rozebrat předek, aby jsem to udělal pořádně a ještě to dorovnal, no a nakonec grilovačka s bazénem. Ten bodl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.