Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Sorry ten vzorek mě zmátl. 

Příště to foť líp, ať je to vidět na první pohled :aut

A navíc by to tady chtělo promazat, protože to s tímto vláknem nesouvisí...

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno (upraveno)

@pavelu96 ahoj "brouku" :papa A mohl bys to od 16,28 až sem přesunout do Co jste dnes udělali ???

A jinak máš troooošičku pravdu v tom, že ten dezén předního Hankooku vypadá trošičku jako dvě stejné pneu vedle sebe. :super  Ale mezi tuplákama je větší mezera :papa

Upraveno uživatelem Klemoň
Hankook
Odesláno

Já dneska nahodil na Corsu dovezenej katík, nastartoval, smazal chybu, vše běželo parádně dokud se neohřál motor. Začal na volnoběh houpat, vyskočila chyba EGRu. Tak jsem prohlídl live data, prochu pogůglil a přehodil ze své Corsy váhu vzduchu. Motor běží jak hodinky bez chyby. Ještě to pojedu projet jak se to chová, ale snad už to bude cajk. 

Odesláno

Poslední sezóna bazénu. Páč prorezl... klasickej Moundfield, prstenec z tenkého plechu. Ale vydržel slušně, víc než 15 let :)  folie je teda už asi čtvrtá. Díru jsem zevnitř podlepil kusem plechu a teď ho napouštím, ale další sezónu už nebude. Ono se v něm deti vykoupou stejně jen párkrát za rok, tak aspoň ubyde starost.

Odesláno (upraveno)

No to mi připomíná bazen od našich, stejnej problem, díru sice taky nějak podlepili ale po napuštění se bazén asi za dvě hodiny protrhnul a měli na zahradě malou Tsunami s tím že mají mírný svah k domu a tam otevřené okénko do sklepa. Sice jsou na kopci, ale povodeň už měli :D 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Tak začínají práce na dodělání dílny. Cihly jsou na cestě, teď jsem probral bordel a příští víkend poletí do sběru. Už zbývá jen dotáhnout elektrika, osadit rozvaděč, natahat zásuvky a světla, natáhnout vodu, svařit vrata, opravit podlahu, svařit ponky, zdviž, složit regály a dovybavit nářadím 🤣

20250510_141525.jpg

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Tak dneska dopo sjem se byli s mladezi mrknout na treninky 300 zatacek, konkretne na setistovky :)  , super.

A blby... zacina mi asi klouzat spojka 😕  @Vena garážmistr , na kolik to tak muze vyjit na tu moji popelnici :D:D :D .. . jestli nebude lepsi to zahodit do kopriv a definitivne vymenit auto misto spojky :D 

Odesláno
Před hodinou, sitler napsal:

Tak dneska dopo sjem se byli s mladezi mrknout na treninky 300 zatacek, konkretne na setistovky :)  , super.

A blby... zacina mi asi klouzat spojka 😕  @Vena garážmistr , na kolik to tak muze vyjit na tu moji popelnici :D:D :D .. . jestli nebude lepsi to zahodit do kopriv a definitivne vymenit auto misto spojky :D 

Poslal jsem Ti SZ a pro ostatní nemám problém dát Vám nástřel ceny ale poprosím o pochopení že tyhle věci nechci a nebudu řešit veřejně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...