sitler Odesláno 6. květen 2025 Odesláno 6. květen 2025 chybi tomu nejaky prvek ... takova jarni cibulka by tomu dala smrnc a pridala +1000 zdravi BubakGS ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. květen 2025 Odesláno 6. květen 2025 No, jarní cibulka ještě na zahradě neleze a pažitku jsem už zbodl a čekám až vyroste xD BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 6. květen 2025 Odesláno 6. květen 2025 @PaKr jj, měl tam úplně všechno, ale jen na starý Opely. Citovat
dýzl Odesláno 6. květen 2025 Odesláno 6. květen 2025 Dnes jsem jen brzy ráno asi v osm, vyměnil vzpěry v kufru v C5 a to mne ještě stihli dveře bouchnout do hlavy. Odpo jsem se pustil do práce-zasádroval jsem asi 50cm Cyky kabelu do stropu s tím že až to udělám začnu štukovat, zbytečně! Upadlo mi tělo z pracovního stolu a jak jsem se chytal všeho tak jsem to vytrhl. Resumé NIC jsem neudělal, zbytek sádry zasádroval špachtli v misce, u oka dvě tržné rány-1cm a 2cm Jestli od vodováhy co jsem držel ? nevím, oděrky na ruce nepočítám. Proběhlo šití a RTG + CT -dva hodiny na pohotovosti. Postě nešikovnost s ne-vyplácí a dnes jsem byl tedy extra nešikovněj!! A ještě poznatek do budoucna když někdo bude chtít práci v "nadmořských" výškách, tak ho pošlu jinam!! ozzy56, Pepito a petrinza ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2025 Odesláno 7. květen 2025 jojo, už to néjni jako zamlada já kdysi lítal po střeše jak kamzík, dnes při čištění rýn na žebříku se klepu jak ratlík dýzl, regius a Pepito ohodnotil 3 Citovat
petrinza Odesláno 7. květen 2025 Odesláno 7. květen 2025 Jsou dny, kdy se prostě "daří". Před třemi týdny jsme se chystali na víkend s koly na Pálavu. Sobota a neděle na místě bylo skvěle, sluníčko, víno, Pálavafest.. Ale v pátek při odjezdu lilo jako z konve. Chca nechca jsem musel zajet autem do zahrady, která se ještě nevzpamatovala po nedávném výkopu kanalizace, takže jsem kolem auta brouzdal v bahně. Vzal jsem si bundu s kapucí a to mi trochu omezovalo výhled. Šárka má u Evoqua sníženou výšku otevírání dveří kufru, aby s nimi nebrnkla v garáži o strop. S tou kapucí jsem je dvakrát otevřené tak nízko přehlédl a praštil se do hlavy. Pak se mi povedlo nasadit na kouli nosič a vyzkoušet elektriku. Všechno fungovalo. Došlo k nakládce kol. Zabral jsem a rozevřel lyžiny na kola. Pod jednu se mi povedlo skřípnout kabel od světla a jak jsem zabral, celý kabel jsem přecvakl. Takže jsem v dešti dával dohromady všechny dráty, co byly v kabelu. Naložil jsem vše do kufru, naložil i kola na nosič a přemýšlel, kam s nájezdem, po kterém kola vytlačuji na nosič (máme elektrokola, něco to váží, takže se nenamáhám a vytlačuji kola na nosič přes nájezd). Nejdříve jsem ho dal na zem v autě za přední sedadla. Ale to se mi nelíbilo a nové místo měl být kufr. Při sklápění nosiče s koly jsem se zase kvůli omezenému výhledu zpod kapuce zamotal bundou s řídítky a nestačil jsem sklápění nosiče přibrzdit. Rána a z kola se mi ulomil držák na mobil. Ale tím to skončilo a nic se mi naštěstí nestalo. ozzy56, Klemoň, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 7. květen 2025 Odesláno 7. květen 2025 Dnes nebyl zrovna příjemný den. Před chvílí jsem se vrátil z Rýmařova kde jsem byl na pohřbu mého nejlepšího kamaráda, spolužáka a přítele. Byl o osm dní starší a vyrůstali jsme spolu od narození. Pět let statečně bojoval s rakovinou. Začalo mu to jako mě nádorem v tlustém střevě a bohužel se mu vrátila s metastázou postupně prakticky do všech orgánů. Dožil se 62 let a prožily jsme spolu mnoho krásných chvil. Nikdy na něj nezapomenu. Naše poslední společná fotografie. Citovat
pavelu96 Odesláno 7. květen 2025 Odesláno 7. květen 2025 Upřímnou soustrast. dýzl, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. květen 2025 Odesláno 7. květen 2025 Upřímnou soustrast. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. květen 2025 Odesláno 7. květen 2025 Upřímnou soustrast. Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 7. květen 2025 Odesláno 7. květen 2025 @Pepito taky upřímnou soustrast... Já jsem se dneska pustil do tak trochu marného boje, ale snad to bude ještě chvíli dobrý. Ale, je fakt, že jsem to čekal horší ale aspoň jsem si ověřil, že funguje klika z třídvířka - tak ji tam případně můžu vrátit BubakGS, ozzy56 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. květen 2025 Odesláno 7. květen 2025 Tak, osvětlení do dílny by bylo zařízený. Neber to, za ty prachy radim.1008 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 7. květen 2025 Odesláno 7. květen 2025 @Pepito Uprimnou sostrast - moc dobre vim jake to je - na onen svet jsem musel vypravit uz trikrat ...,bracha bojuje - mel raka taky ale snad tuk tuk tuk se nevraci - taky tluste strevo - zaludecni vredy a nekolikrat mozkova mrtvice .... Alzhamera mam taky za sebou a urpime - to pak prehodnotis "priority zivota" kdyz to vidis na vlastni kukadla kdy vcera bylo lepe nez bude zitra ale ty si to nepripoustis ze to tak bude a je .... A k posledni fotce ............... v covidu jsem delal vzpominku na kolegu bohuzel mel smulu a to jsem myslel ze to nedam .... ale dal musel jsem. Paradoxne jsem mel nejvic materialu na tuto vzpominku. Je to smutne ale patri to k zivotu jako takovemu - hold se s tim musime nejak srovnat prijmout to jak to prislo a jit dal .... toto je zivot - bohuzel - bohu dik! Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 před 12 hodinami, Pepito napsal: Dnes nebyl zrovna příjemný den. Před chvílí jsem se vrátil z Rýmařova kde jsem byl na pohřbu mého nejlepšího kamaráda, spolužáka a přítele. Byl o osm dní starší a vyrůstali jsme spolu od narození. Pět let statečně bojoval s rakovinou. Začalo mu to jako mě nádorem v tlustém střevě a bohužel se mu vrátila s metastázou postupně prakticky do všech orgánů. Dožil se 62 let a prožily jsme spolu mnoho krásných chvil. Nikdy na něj nezapomenu. Naše poslední společná fotografie. 62 je prd věk, ale zubatá se neptá Přeju upřímnou soustrast, přijít o kohokoli blízkýho je vždycky nepříjemný Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 Děkuji vám moc všem. @Lihous pěkně napsané. Citovat
radim.1008 Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 Dopoledne u nás na 41.ročníku Pochod mufloní stopou. Kdyby nefoukal severní vítr, tak by bylo parádně. Ale procházka po okolí pěkná. ozzy56, Péťa, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 No já jsem se na to vy .... Byl jsem tak nasr... a depresivní, že bych byl otravný a to jsem nechtěl. Tak jsem si dal doma sólo cca 2 dcl rumu a šel spát. Důvod ? Takhle vypadá auto (pod autem) po opravě v servisu : Pepito, ozzy56 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 @Pepito Nevim zda pekne napsane ale je to - zivot. Nejake ty drobne zkusenosti .... A co jsem dnes udelal ...?? Rano si Aktualizoval MT - mam ve svem matlacim zarizeni ONE UI 7 Android 15 ..... Zacnu klady - zacala celkem spolehlive fungovat ctecka otisku prstu,odemikani na muj "portret" funguje bravurne ( do ted to bylo asi 10/0 ),celkem rychle vse nacita ..... Je vic nastaveni pro nabijeni ZOOM i vzhled pripomina "ajfoun" .... nelze prehlednout vzhled a otevirani rychleho menu - tu uz mam trosku problem stejne tak s nastavenim bocniho tlacitka / ANO lze to zmenit! Ale proc me to aktualizace meni??? Protoze IT!!! A ted minusy - prestala fungovat app Samsung DeX ani pripojeni bezdratove nejde - pripojenim na odkaz a Qr kod nejde ... nejde a zase nejde - kod me nedorazil na mail ani pro restartu uctu pripojeni. Tak ze pripojeni k Pc je jen pro pretahnuti dat! Cokoliv kolem videa a mikrofonu system pada - uz jsem posilal data Zmena ve fotoaparatu znamena restart Mt - tez jsem data odeslal pripojeni k Pc zatim zbozne prani ale co me dostalo ?? Opet kvalita videa i fotek chvilku bych rekl TOP a jiste zlepseni i za horsich svet.podminek vic jemnych detailu ....,ale hned v rade dalsi foto ci video asi tak 3kopie ze spatne nahravky VHS ..... Tak ze - v dalsi nejake velke aktualizaci ocekavam ze padani systemu bude opraveno ale nedelam si iluze ze kvalita fotek i videa bude lepsi - co je pekne vedet ze jde i ze starsiho zarizeni dostat skutecne pekny vystup a co me znaji jsem k Mt nekompromisni ale hned o par vterin dostavame vystup horsi nez je "legendarni" Nokia 6220 s xenon.bleskem a cipem tusim 5Mpx .... No uvidime treba si to sedne - necekal jsem ze aktualizaci pro S22U uvolni .... Jinak odpocivam ... zaciname strihat Opocensky park Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.