Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem jen brzy ráno asi v osm, vyměnil vzpěry v kufru v C5 a to mne ještě stihli dveře bouchnout do hlavy. Odpo jsem se pustil do práce-zasádroval jsem asi 50cm Cyky  kabelu do stropu s tím že až to udělám začnu štukovat, zbytečně! Upadlo mi tělo z pracovního stolu a jak jsem se chytal všeho tak jsem to vytrhl. Resumé NIC jsem neudělal, zbytek sádry zasádroval špachtli v misce,  u oka dvě tržné rány-1cm a 2cm Jestli od vodováhy co jsem  držel ? nevím, oděrky na ruce nepočítám. Proběhlo šití a RTG + CT -dva hodiny na pohotovosti. Postě nešikovnost s ne-vyplácí a dnes jsem byl tedy extra nešikovněj!! A ještě poznatek do budoucna když někdo bude chtít práci v "nadmořských" výškách, tak ho pošlu jinam!!

Odesláno

Jsou dny, kdy se prostě "daří". Před třemi týdny jsme se chystali na víkend s koly na Pálavu. Sobota a neděle na místě bylo skvěle, sluníčko, víno, Pálavafest.. Ale v pátek při odjezdu lilo jako z konve. Chca nechca jsem musel zajet autem do zahrady, která se ještě nevzpamatovala po nedávném výkopu kanalizace, takže jsem kolem auta brouzdal v bahně. Vzal jsem si bundu s kapucí a to mi trochu omezovalo výhled. Šárka má u Evoqua sníženou výšku otevírání dveří  kufru, aby s nimi nebrnkla v garáži o strop. S tou kapucí jsem je dvakrát otevřené tak nízko přehlédl a praštil se do hlavy. Pak se mi povedlo nasadit na kouli nosič a vyzkoušet elektriku. Všechno fungovalo. Došlo k nakládce kol. Zabral jsem a rozevřel lyžiny na kola. Pod jednu se mi povedlo skřípnout kabel od světla a jak jsem zabral, celý kabel jsem přecvakl. Takže jsem v dešti dával dohromady všechny dráty, co byly v kabelu. Naložil jsem vše do kufru, naložil i kola na nosič a přemýšlel, kam s nájezdem, po kterém kola vytlačuji na nosič (máme elektrokola, něco to váží, takže se nenamáhám a vytlačuji kola na nosič přes nájezd). Nejdříve jsem ho dal na zem v autě za přední sedadla. Ale to se mi nelíbilo a nové místo měl být kufr. Při sklápění nosiče s koly jsem se zase kvůli omezenému výhledu zpod kapuce zamotal bundou s řídítky a nestačil jsem sklápění nosiče přibrzdit. Rána a z kola se mi ulomil držák na mobil. Ale tím to skončilo a nic se mi naštěstí nestalo. 

Odesláno

Dnes nebyl zrovna příjemný den. Před chvílí jsem se vrátil z Rýmařova kde jsem byl na pohřbu mého nejlepšího kamaráda, spolužáka a přítele. Byl o osm dní starší a vyrůstali jsme spolu od narození. Pět let statečně bojoval s rakovinou. Začalo mu to jako mě nádorem v tlustém střevě a bohužel se mu vrátila s metastázou postupně prakticky do všech orgánů. Dožil se 62 let a prožily jsme spolu mnoho krásných chvil. Nikdy na něj nezapomenu. :fnuk:papa

Naše poslední společná fotografie. ❤️

IMG_20250507_193006.jpg

Odesláno

@Pepito taky upřímnou soustrast...

Já jsem se dneska pustil do tak trochu marného boje, ale snad to bude ještě chvíli dobrý.  Ale,  je fakt,  že jsem to čekal horší ;) ale aspoň jsem si ověřil,  že funguje klika z třídvířka - tak ji tam případně můžu vrátit :roker

20250507_194754.jpg

20250507_201826.jpg

Odesláno

@Pepito Uprimnou sostrast - moc dobre vim jake to je - na onen svet jsem musel vypravit uz trikrat ...,bracha bojuje - mel raka taky ale snad tuk tuk tuk se nevraci - taky tluste strevo - zaludecni vredy a nekolikrat mozkova mrtvice ....

Alzhamera mam taky za sebou a urpime - to pak prehodnotis "priority zivota" kdyz to vidis na vlastni kukadla kdy vcera bylo lepe nez bude zitra ale ty si to nepripoustis ze to tak bude a je ....

A k posledni fotce  ............... v covidu jsem delal vzpominku na kolegu bohuzel mel smulu a to jsem myslel ze to nedam .... ale dal musel jsem.
Paradoxne jsem mel nejvic materialu na tuto vzpominku.

Je to smutne ale patri to k zivotu jako takovemu - hold se s tim musime nejak srovnat prijmout to jak to prislo a jit dal .... toto je zivot - bohuzel - bohu dik!

Odesláno
před 12 hodinami, Pepito napsal:

Dnes nebyl zrovna příjemný den. Před chvílí jsem se vrátil z Rýmařova kde jsem byl na pohřbu mého nejlepšího kamaráda, spolužáka a přítele. Byl o osm dní starší a vyrůstali jsme spolu od narození. Pět let statečně bojoval s rakovinou. Začalo mu to jako mě nádorem v tlustém střevě a bohužel se mu vrátila s metastázou postupně prakticky do všech orgánů. Dožil se 62 let a prožily jsme spolu mnoho krásných chvil. Nikdy na něj nezapomenu. :fnuk:papa

Naše poslední společná fotografie. ❤️

62 je prd věk, ale zubatá se neptá

Přeju upřímnou soustrast, přijít o kohokoli blízkýho je vždycky nepříjemný

Odesláno

No já jsem se na to vy .... Byl jsem tak nasr... a depresivní, že bych byl otravný a to jsem nechtěl. Tak jsem si dal doma sólo cca 2 dcl rumu 🥃 a šel spát.

Důvod ?   Takhle vypadá auto (pod autem) po opravě v servisu :bacha :

Nepojmenovan.thumb.jpg.de992aa50aa109b0bfa3427fd2c181b4.jpg

Nepojmenovan.thumb.jpg.36e8f215c15dde169d31c6610106bbc0.jpg

Odesláno

@Pepito Nevim zda pekne napsane ale je to - zivot.
Nejake ty drobne zkusenosti ....

A co jsem dnes udelal ...??

Rano si Aktualizoval MT - mam ve svem matlacim zarizeni ONE UI 7 Android 15 .....

Zacnu klady - zacala celkem spolehlive fungovat ctecka otisku prstu,odemikani na muj "portret" funguje bravurne ( do ted to bylo asi 10/0 ),celkem rychle vse nacita .....
Je vic nastaveni pro nabijeni ZOOM i vzhled pripomina "ajfoun" .... nelze prehlednout vzhled a otevirani rychleho menu - tu uz mam trosku problem stejne tak s nastavenim
bocniho tlacitka / ANO lze to zmenit!
Ale proc me to aktualizace meni???
Protoze IT!!!

A ted minusy - prestala fungovat app Samsung DeX ani pripojeni bezdratove nejde - pripojenim na odkaz a Qr kod nejde ... nejde a zase nejde - kod me nedorazil na mail ani pro restartu uctu pripojeni.
Tak ze pripojeni k Pc je jen pro pretahnuti dat!
Cokoliv kolem videa a mikrofonu system pada - uz jsem posilal data
Zmena ve fotoaparatu znamena restart Mt - tez jsem data odeslal
pripojeni k Pc zatim zbozne prani ale co me dostalo ??

Opet kvalita videa i fotek chvilku bych rekl TOP a jiste zlepseni i za horsich svet.podminek vic jemnych detailu ....,ale hned v rade dalsi foto ci video asi tak 3kopie ze spatne nahravky VHS .....

Tak ze - v dalsi nejake velke aktualizaci ocekavam ze padani systemu bude opraveno ale nedelam si iluze ze kvalita fotek i videa bude lepsi - co je pekne vedet ze jde i ze starsiho zarizeni
dostat skutecne pekny vystup a co me znaji jsem k Mt nekompromisni ale hned o par vterin dostavame vystup horsi nez je "legendarni" Nokia 6220 s xenon.bleskem a cipem tusim 5Mpx ....

No uvidime treba si to sedne - necekal jsem ze aktualizaci pro S22U uvolni ....

Jinak odpocivam ... zaciname strihat Opocensky park ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...