Pe.Tr Odesláno 6. březen 2025 Odesláno 6. březen 2025 (upraveno) hoši jaký aktuální osobní model peu má ve výbavě vyhřívaný volant ? rezervu nemá asi žádný že ? tak už vím , ale asi to nakonec bude DS nebo Kia . Upraveno 6. březen 2025 uživatelem Pe.Tr Citovat
MJSytic Odesláno 7. březen 2025 Odesláno 7. březen 2025 Kofolu nepiju Ale vedle u Dudků se evidentně pařilo. Pěkný O tom vůbec nevím Citovat
Medvěd Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 Tak junior včerejší závěrečné jízdy v AŠ nedal. Uspěl na osobáku i v technických otázkach, ale jízdu s náklaďákem zvojtil. Kdyby údajně na tom C-čku netrval, B-čko by dostal a vzhledem k jeho natěšení už už moct řídit i to, že by se na C-čko vybodnul zvažoval. Přesvědčil jsem ho ale, že jestliže na "opravné jízdě" už pojede jenom ten náklaďák tak by byla blbost tu šanci mít u C-čka štempl zahodit, kór když mu prý to B-čko automaticky uznají. Takže tak k včerejšímu dni - teď už jen vydržet na termín opravné jízdy a věřím, že to dopadne. Včera z pěti adeptů úspěšnist 0 Péťa a OK406 ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 @Medvěd tak snad uspěje na druhý pokus. Ale u nás v práci dělaly dvě kolegyně během posledního roku béčko a obě shodně, že nikdo nedal první pokus a myslím, že obě uspěly až třetím pokusem ( jedna určitě). Ve čtvrtek jsem vyměnil ohřívač, co máme v kuchyni, protože bojler je daleko. Ten původní se sice "rozjel " už při prvním napouštění, ale záruka byla podmíněná odbornou montáží. ale netekl, pak začal při puštění vody téct. Tak snad Dražice budou kvalitní... Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 (upraveno) @PaKr Nebyl to náhodou beztlakej ohřívač? Už jsem taky zažil, že si lidi koupili průtokovej ohřívač a nijak nezjišťovali jestli je tlakovej nebo beztlakej. No koupili beztlakej a zapojili ho jako tlakovej. Kdo dneska čte návody že? Dopadli asi jako ty. Upraveno 8. březen 2025 uživatelem Dave_k OK406 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 (upraveno) Já měl kdysi beztlakovej, nebyl pod tlakem nikdy a rozjel se podobně, podle mě se ta izolační pěna teplem roztáhla. Ted mame druhej tlakovej, ten první proreznul asi po 20 letech Upraveno 8. březen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 @MedvědNo s prominutím by byl hodně blbej kdyby to vzdal teď a asi i když je o dvě hlavy větší jak já tak když bych ho potkal tak bych mu asi loupnul facku kdyby to zabalil. Ano já si jaksi nedovedu představit dělat opravky z autoškoly protože všechny zkoušky který jsem skládal jsem dělal na poprvé ono to jinak nešlo protože instruktor byl pes a dřel nás testy dokud jsme to fakt neuměli a jízdy byli to samý dokud neměl jistotu že to ujedeme tu zkušební jízdu tak jsme k jízdám nešli. A tehdy jsme měli úspěšnost 99% . Ale dneska se to tak nebere tím že spousta lidí ani netouží potom mít řidičák tak v těch mladejch pak když do tý AŠ chodí není ta soutěživost udělat to na první dobrou a bejt lepší než kámoši. Jinak co dělám od čtvrtka vlastně od středy bojuju s moribundusem ve středu jsem šel domu ve 14.30 a šel sem si lehnout ve čtvrtek jsem byl asi do 16 a včera sem to zabalil a na dílně se jen mihnul a od včera polehávám z rypáku mi teče jak nadrženýmu študákovy z vocasu chrmlám jak starej tuberák ale už se to lepší. Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 @Dave_k jo, je to beztlakej. A ten původní byl v sadě i s pákovkou. Tu jsem měnil hned, protože tekla přes závit na šroub. Aspoň jsem dal vyšší, tak žena byla spokojená A ten starý ohřívač se běžně roztahoval při puštění vody pak jsme si na to zvykli, že pustíme vodu a z pod linky se ozývají nějaké zvuky ale teď je nezvyklý klid Citovat
Milan+ Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 V 6. 3. 2025 at 19:20, Pe.Tr napsal: hoši jaký aktuální osobní model peu má ve výbavě vyhřívaný volant ? rezervu nemá asi žádný že ? tak už vím , ale asi to nakonec bude DS nebo Kia . Budeš kupovat? Citovat
dýzl Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 Včera neplánovanej výlet do Liberce, pak cesta okolo Li (do Michovky, zpět do Li ) a poté pak zpět do JH, takže mimo cestu cca550km jsem nic nedělal a proto jsem to dnes musel dohnat! Naštukovat kus stěny -cca1m2- přebrousit zdi co jsem předtím stěrkoval Uniflotem, pak omést stěny, nahrobo zamést prach , zbytek vysát.. Ještě jsem stihnul jednu , základní, vrstvu výmalby. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 před 39 minutami, Milan+ napsal: Budeš kupovat? nene , hledam neco rozumneho pro kolegyni Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 číslo 9 žije Hafity, OK406, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 Zdravím . Mne od středy se vzrůstající intenzitou bolí zub (č.6 vpravo dole) noc ze čtvrtka na pátek už byla príííma . V pátek ráno už jsem se chtěl nadrogovat, ale trasa Jirny, Klatovy, Folmava, Plzeň a zpět mne přesvědčila, že to budu muset vydržet. Jet na Folmavu s vysokým autem tou alejí pod vlivem jsem fakt neriskoval. Kdo tu cestu zná, tak ví o čem mluvím. I tak to byla "úspěšná" cesta . Za jízdy už mne bolela každá díra v asfaltu, měl jsem bolesti hlavy a to nadělení co jsem si vyrobil v Plzni na Borech, jsem objevil až při obchůzce v Jirnech na dvoře. BubakGS a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 před 4 hodinami, PaKr napsal: @Dave_k jo, je to beztlakej. A ten původní byl v sadě i s pákovkou. Tu jsem měnil hned, protože tekla přes závit na šroub. Aspoň jsem dal vyšší, tak žena byla spokojená A ten starý ohřívač se běžně roztahoval při puštění vody pak jsme si na to zvykli, že pustíme vodu a z pod linky se ozývají nějaké zvuky ale teď je nezvyklý klid Takže jsi jej jako beztlakej zapojil? Baterie by měla mít 3 připojovací hadičky. Jednu připojíš na studenou vodu, další je taky pro studenou vodu jako přívod vody do ohřívače (tam teče voda až když pustíš na baterii teplou vodu) a třetí je výstup z ohřívače a to už teče ohřátá voda přímo na výtok baterie. Tudíž ohřívač se netlakuje. Takže při nahřívání ohřívače by přebytečnej tlak měl normálně unikat přes výtok baterie a proto je beztlakej. viz. obrázek Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 @Klemoň za nás ty plastové krytky kolových matic nebyly, přitom taková picovina--já musel před každou šichtou obejít auto s trhákem, bo bylo období, kdy se v garážích povolovaly matice naschvál..., nikdy se nepřišlo na to, kdo to dělal Citovat
PaKr Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 @Dave_k ano, přesně tak "trojžílová" pákovka s odkapáváním při ohřevu. Prostě všechno správně, jenom ten W-therm to prostě nějak nedal Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 (upraveno) @ozzy56 JJ ty označníky matic jsou prima, Když mi jich pár "věkem" popraskalo a odpadlo, dokoupil jsem je a naklepl tam kde chyběli. Takto to oběhneš za chvilku. Právě při té obíhačce jsem objevil ten malér s gumou. Jenže jak jsem byl prázdný, tak to na dálnici nijak nepoznáš . . . No a teď už jsem pěkně nadrogovaný , ten zub je tedy očistec. A to "musím" zítra na křtiny Upraveno 8. březen 2025 uživatelem Klemoň ozzy56 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 8. březen 2025 Odesláno 8. březen 2025 před 3 hodinami, Pe.Tr napsal: nene , hledam neco rozumneho pro kolegyni Jo,jo Citovat
BubakGS Odesláno 9. březen 2025 Odesláno 9. březen 2025 Klínovec - dole +19 C, nahoře se ještě dá sklouznout na lyžích. Bubáci jsou v Krušných horách.... radim.1008, Pepito a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.