Milan+ Odesláno 30. říjen 2024 Odesláno 30. říjen 2024 Vrátil jsem se z nemocnice,byl jsem na rtg páteře,brní mě prsty ,už mě to i budí ze spaní,zatím nevědí co ,tak uvidíme .Teď mě čeká odpolední. Citovat
dýzl Odesláno 30. říjen 2024 Odesláno 30. říjen 2024 Dnes myčka , a vyluxování auta. Moje nebyla ani trochu nadšena když jsem v 5.p. otevřel okno spustil padesátku kabel z okna a sebral ji vysavač., ale je to o 100% líp vysáté než z vysavačů u čerpaček!! radim.1008, BubakGS a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 30. říjen 2024 Odesláno 30. říjen 2024 Jen jsem vyfotil co si dcery přes prázdniny vytvořily Pepito, Péťa, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. říjen 2024 Odesláno 30. říjen 2024 Kurnik, dcery chodí v černém a bydlí v hrobce?? Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 30. říjen 2024 Odesláno 30. říjen 2024 Jenom jedna... Radek Hurvajz, Péťa, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. říjen 2024 Odesláno 30. říjen 2024 před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Kurnik, dcery chodí v černém a bydlí v hrobce?? nene, HELOUVIN , to teď jede pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 30. říjen 2024 Odesláno 30. říjen 2024 (upraveno) Dnes jsme se cestou domů zastavili v KOVOZOO https://www.kovozoo.cz/ Za mě dobrý nápad jak kreativně naložit s železným šrotem - nám se tam moc líbilo Fotky viz. rajče https://www.rajce.idnes.cz/dkmedved/album/kovozoo-stare-mesto-u-uherskeho-hradiste-30-10-2024 Upraveno 30. říjen 2024 uživatelem Medvěd Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. říjen 2024 Odesláno 30. říjen 2024 Dneska leteckej den. Ráno vyzvednout materiál odvézt ho na dílnu cestou na dílnu vyzvednout souseda na STK pak otočit STK- dílna ještě jednou a vrátit se domů naložit tatíka a do ÚVN na nějaký předoperační vyšetření cestou z ÚVN se zastavit na dílně tam naložit nějakej bordel a pak doma zapřáhnout vlek naložit listí co už stihlo spadnout a odvézt to i s tím bordelem z dílny na sběrnej dvůr. Vyrazil jsem cca 7.15 a skončil jsem něco po 15 najeto asi 120 km. pavelu96, pajik999, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 30. říjen 2024 Odesláno 30. říjen 2024 To, že mám problémy se zádama, ti bližší asi ví. Místo výletu do Drážďan (kvůli zranění nohy) jsem zůstal doma a . . . . v sobotu mi někdo vrazil vidličku do zad. Takže zase Fr.hole a potácení se po bytě. Dnes jsem dorazil na domluvenou fyzioterapii a to byl tedy mazec. Bolelo to až jsem nekontrolovaně křičel a plakal. No takovou bolest jsem zažil asi naposledy před 45 lety , když jsem si zmasakroval na lyžích nohu. Když skončila, točila se mi hlava, osuška se mohla ždímat ale . . . Domů jsem šel nezkroucený a bez holí . No a v ten okamžik není ani 900,- moc peněz regius, radim.1008, pajik999 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Medvěd Odesláno 30. říjen 2024 Odesláno 30. říjen 2024 Držím palec, ať to zítra není ještě horší než před terapií. Ale to borcoj s Tvýma zkušenostmama netřeba vysvětlovat Klemoň, Hafity a dýzl ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 30. říjen 2024 Odesláno 30. říjen 2024 No den po to je vždy horší, ale pak to zase zmizí dopryč . . . Citovat
dýzl Odesláno 30. říjen 2024 Odesláno 30. říjen 2024 Tak sám za sebe!! Po lázních (aurora Třeboň - druhý "nejvzdálenější-z JH " pacient v daném termínu. o měsíc dříve pak jeden co bydlel cca 100m od nich ) jsem celý měsíc čí víc byl na tom hůře než před absolvováním lázní a všech daných procedur!! ale pak se to postupně dostalo do normy, tak, že jsem další návrhy na lázeňskou léčbu odmítal a až tak že jsem i posléze k dané lékařce přestal chodit ale to je na delší vysvětlování!! Takže nic. To Klemoň přeji ať nedopadneš stejně jako já-tj vše rozhozené měsíc a hlavně pkd to jde (což ne vždy jde na 100%) UZDRAVENÍ !!! Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 31. říjen 2024 Odesláno 31. říjen 2024 (upraveno) Včera zase dohady v práci. My ten zámek pásu platit nebudeme, nebyl mechanicky poškozený... Jo, to vidím xD Pak další nechtějí platit opravu li-ion aku ve vozíku, že oni nemůžou za to, že se rozbalancovaly články a já to dával 3 dny do kupy (že vozík určený do vnitřních prostor stojí venku a z 99% není připojený k nabíječce, tím to totiž rozhodně není). No a další než sby zaplatili opravu bezpečnostního spínače na paleťáku, tak si radši nechají sundat nálepku TK a budou tahat baterky na ručním paleťáku Upraveno 31. říjen 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
ozzy56 Odesláno 31. říjen 2024 Odesláno 31. říjen 2024 nevím jak u vás, ale k nám chodili (z pracáku) řidiči vysokozdvižek po kurzu a neuměli zkontrolovat olej v motoru--prostě nenašli měrku... , svářeči CO 2 po kurzu neuměli vyměnit drát v mašině... , samozřejmě pro pracák to byli hotoví pracovníci , asi to máte stejné Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 31. říjen 2024 Odesláno 31. říjen 2024 (upraveno) Jo, měli jsme tu případ, že obsluha propíchla vidlema gumy na návěsu. Zrovna stroj vyhodil chybu ŘJ a údajně nebrzdil. Samozřejmě jsme pak zjistili, že obsluha je zvyklá, že dá nohy z pedálu a vozejk stojí a většina nemá ani šajna o tom, že je tam brzdový pedál. Jsme tu pak předváděli, že brzda jako taková funguje ať se děje co sw děje (klasicky hydraulická, nezávislá na elektronice vozíku), až když jsem jim ukázal na 10t vozejku, že když shodím ještěrku hlavním vypínačem a dupnu na brzdu, že ta těžká mrcha stojí z 10km/h na 10 centimetrech, tak uznali, že ta dvoutuna asi teda jakože brzdila, jen je řidič dement Nejlepší byl bezpečák, sedl na vozejk, ani nevěděl jak se rozjet, přitom papíry má. A když měl zabrzdit, jemně šlápl na pedál a že prej to nebrzdí. Pak zkoušeli, že to jde ztuha, že v autě jde brzda lehce... Obstál argument, že když sejmu děcko na přechodu v autě l, není to teda moje vina, protože ten pedál nešel mačkat lehce. Prostě když když potřebuji, šlápnu na brzdu a víc mě nezajímá. Navíc to má planetový převodovky, to se kousne a stojí na fleku. Upraveno 31. říjen 2024 uživatelem VojtouNerCZ pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Já se dneska od rána hrabu v ústředním topení. Začali mi propouštět 2 kohouty u litinových článkových radiátorů v místnosti kde se moc netopí, takže tam byl slušnej hic páč automatický kotel topí pořád dokud má odběr. No když už jsem to musel vypustit a vyměnit je, tak jsem vzal rovnou termostatické pro samotíž a přihodil k nim ještě další 3 do nejvíc frekventovaných místností v přízemí kde byli jen obyč kohouty. Výměna šla v pohodě, 3x 1" a 1x 3/4". Poslední 1/2 v koupelně nakonec nedopadla, páč topenáři to v minulosti namontovali tak debilně, že kohout nejde vyndat. Je v rohu, našroubovaný na trubce a ta pak navařená na další kus trubky který vede do původní soustavy. No předělávat se mi to nechtělo, tak jsem to nechal být. No 5 ventilů a 4tis fuč. Hlavice jsem sehnal použité po 80kč/ks. Po napuštění a odvzdušnění vše ok, nikde ani kapka. No a pak jsem se ještě pustil do údržby kotle když už byl odstavený. Komplet vyčištění, vyndal jsem i retortu, hořák komplet vyčistil, zatmelil retortu kamnářským tmelem (ten bude 2 dny tvrdnout) a ještě jsem rovnou i shodil násypku, která ve spodní části v jednom místě prorezla, tak jí zítra opravím a zas namontuji. Záložní zdroje tepla mám, takže si můžu dovolit automat odstavit když je potřeba. Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 (upraveno) V 6. 10. 2024 at 16:38, Medvěd napsal: na maturáky ale chodit samosebou chce, tak snad mu tenhle oblek pomůže i při skládání zkoušky z dospělosti @Medvěd My to absolvovali dnes, celá rodina Volba padla na Bandi v Pardubicích a také si nemůžu stěžovat. Teda až na závěrečný účet 39.806,90 Kč Jsou v tom ale 3x kožené boty, 4x ponožky, 3x kalhoty, 3x opasek, 3x nátělník, 4x košile, 4x kravata, 3x spona na kravatu a 2x sako. K tomu nějaká bižuterie, obalový materiál a úpravy velikostí v ceně. Jediné, co nám chybí je sako pro moji konfekční postavu Co ale byl masakr, tak do prodejny jsme přijeli v 10:31 hod. Už tam byla fronta, pro nás na cca 40 minut. A u pokladny mám čas 15:27 hod Takže čistý čas v prodejně 5 hodin !!! Celou dobu se nám věnovala jedna prodavačka a ještě nám u toho stihla uvařit 3x kávu, 2x čaj a zásobovat vodou Nezastavila se ani na chvilku. Musím napsat na firmu a vychválit ji. Koukám na fotky, že bez těch černých ponožek to je děs Upraveno 2. listopad 2024 uživatelem Péťa Fota pavelu96, radim.1008, oddie a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Medvěd Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Ufffff To my dnes jenom zašli upravit hrob mého táty a pak zašli společně s bráchou na oběd Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.