ozzy56 Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 já si myslím, že to platí i teď, néé ?? nebo dneska dají E bez delší zkušenosti ?? ani bych se nedivil... Citovat
Medvěd Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 (upraveno) To asi rozlouskne naše vůdcová, jestli stačí si udělat pouze skupinu v ŘP nebo je-li vyžadována i praxe. Osobně se domnívám, že si klidně lze udělat E zrovna s ŘP skupin B/C Pavel dělá řidičák v rámci školy a bude mít Cčko v 18ti, ale s nějakou výjimkou (jako že s náklaďákem nesmí na ulici nebo co). Ečko ani motorku mu samozřejmě nenabídli a školní autoškola ani káru nebo motorku nemá. Upraveno 28. září 2024 uživatelem Medvěd Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 C-cko muze uz v 18 - s E muze ofiko snad od 21 Citovat
radim.1008 Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 S Céčkem je ještě spjat profesák. Do 21let věku je školení 240hodin. Poté 120hodin. Éčko se může dělat po ukončení kurzu. Myslím, že nejde dělat oba najednou. U skupiny A1 a B to myslím jde. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 tak uz je to hodne let co sem delal Ccko a profesak a ve finale sem na nakladaku sedel asi pul roku Citovat
sitler Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 B+E nejde udelat "najednou", je potreba mit uz B a k tomu rozsirit na B+E. Stejne tak na C+E uz musis jit s Cckem. @Medvěd s Cckem v 18 muze na ulici, ale jen v ramci " zkušební jízdy v souvislosti s jejich opravou nebo údržbou." a nebo pak nejaky vyjimky na rizeni specialek ala vozidla PCR, ACR, hasici, ... Tzn. v ramci prace v servisu s tim muze na zkusebni jizdu, ale nic si s tim neodveze (a tezko by dokazoval zkusebni jizdu 100km daleko). radim.1008 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 Jasně dneska praxi mít nemusíš ale nemůžeš dělat dvě skupiny naráz. Kámoš si dodělává " E " k "C " tomu platí firma a ptal se jestli mu to dají i na " B " a prej si musí něco připlatit. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 Tak dneska jsme s s tátou byli podívat na srazu historických vozidel na Sázavě a 605tka tam hned vyfasovala pohár Táta jel naftovou 309tkou a jelikož se nám nechtělo jet po samých perdelích, tak jsme si zaplatili jednodenní dálničku, no docela sem čuměl, jak to táta s 309tkou po dý dálnici práská a předjíždí Pepito, PaKr, regius a 10 další ohodnotil 13 Citovat
Klemoň Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 před 5 hodinami, radim.1008 napsal: S Céčkem je ještě spjat profesák No to není tak úplně pravda . . . S náklaďákem "C" můžeš jet a profesák nemusíš mít . Citovat
radim.1008 Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 Jo to můžeš, ale pouze soukromou jízdu pro vlastní účely, ne? Třeba když si pojedu pro fůru písku. Medvěd a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. září 2024 Odesláno 29. září 2024 jo, je to tak--profesák už nemám, ale když kolega zavolá, odvezu mu Tatrou co chce , ale musím mít potvrzení od doktora i na C radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 29. září 2024 Odesláno 29. září 2024 Dnes ne, ale včera (dole původní stav, nahoře nový): Ale to se chlubím cizím peřím, naprostou většinu práce udělal minimaxa, já mu jen u toho překážel Původní rozváděč byl z roku 1971 RichVa, zbynek..s, Lihous a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Medvěd Odesláno 29. září 2024 Odesláno 29. září 2024 (upraveno) Dnes jsem byl v zahradách Trojského zámku na výstavě ke 125ému výročí založení automobilky FIAT. Přehršel pětikil, šestikil, stosedmadvacítek, stoosmadvacitek, mezi nima i vzácnější kombíky nebo Multiply první generace. Pak byly k vidění i stotřicítky, stojedenatřicírky a spousta dalších modelů - Medvědí (a nejen Medvědí) oko bylo u vytržení. Fotky budou na rajčeti, odkaz sem doplním https://www.rajce.idnes.cz/dkmedved/album/125-let-od-vzniku-fiat-trojsky-zamek-28-29-9-2024 (fotky jsou zatím neprotříděné) Upraveno 29. září 2024 uživatelem Medvěd Milan+, Klemoň, PaKr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
PaKr Odesláno 29. září 2024 Odesláno 29. září 2024 @Medvěd no nádhera mmch, ta červená alfa ( BMH 56 27 ) je teď ve Světě motorů, že patřila Gottovi. Byly tam i nějaké 125p nebo jenom Maluchy? U nás byla v okolí svatováclavská jízda veteránů, k tomu ještě odložený gulášfest aby toho nebylo málo, tak v pátek večer odešel podsvit v televizi, dostali jsme jinou, ale bez podstavce ( a na set top box), tak dneska jsme koupili univerzální podstavec. Zkusím ještě zjistit, kolik by stála oprava, případně sehnat pásky a zkusit to sám. No nabitý víkend a do toho jsem dělal na třídvířku. Pepito, pajik999, zbynek..s a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 29. září 2024 Odesláno 29. září 2024 (upraveno) před 19 minutami, PaKr napsal: @Medvěd no nádhera mmch, ta červená alfa ( BMH 56 27 ) je teď ve Světě motorů, že patřila Gottovi. Byly tam i nějaké 125p nebo jenom Maluchy?..... 125p tam byly 2 v sekci RETROAUTOMUZEUM Strnadice, ale mnohem zajímavější byly ty italské 125 speciál, jen mě překvapilo, že tam byly jen "jedničky" s úzkejma blinkrama vpředu a svislýma lampama vzadu. Jako kluk jsem se několikrát vezl v Italovi 125 speciál FL, který měl blinkry vpředu pod nárazníkem a vzadu lampy vodorovné. Měla ho naše rodinná známá a to auto měla vážně v ruce - od Zbraslaví proti Vltavě do Štěchovic jsme jeli místama i 170 km/h O tý Gottovo Alfě jsem samozřejmě četl. Na stejné vlně se vezl ještě jeden velkej FIAT (myslím 132), kde majitel psal, že je auto sice s nepůvodní kastlí, ale motor že pochází z auta mistra Gotta. Upraveno 29. září 2024 uživatelem Medvěd Citovat
ozzy56 Odesláno 29. září 2024 Odesláno 29. září 2024 kdysi jako puberťák jsem sousedovi ,,opravil'' italskou 125 jen radou, co jsem si přečet ráno ve Světě motorů--auto jezdí na Super !!!, měl to nové a natankoval ze zvyku Special..., rozdíl ve výkonu byl ohromný PaKr a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 30. září 2024 Odesláno 30. září 2024 Myslím si, že na super jezdily i silnější Žiguly (1500 nebo 1600 ccm) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. září 2024 Odesláno 30. září 2024 (upraveno) před 9 hodinami, PaKr napsal: ..... tak v pátek večer odešel podsvit v televizi, tak zalezi co to je za televizi LG a Samsung jsou celkem bezproblemove a pasek dle velikosti televize od 800 do 1600 nejhorsi je aby nepraskla obrazovka pri demontazi - nebo nasedne montazi (jako me ) Upraveno 30. září 2024 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
patt Odesláno 30. září 2024 Odesláno 30. září 2024 před 21 hodinami, Péťa napsal: Dnes ne, ale včera (dole původní stav, nahoře nový): Ale to se chlubím cizím peřím, naprostou většinu práce udělal minimaxa, já mu jen u toho překážel Původní rozváděč byl z roku 1971 Pěknej elektroměráček, tady někdo bude mít FVE Citovat
Dave_k Odesláno 30. září 2024 Odesláno 30. září 2024 před 1 hodinou, Havlicek.Lukas napsal: tak zalezi co to je za televizi LG a Samsung jsou celkem bezproblemove a pasek dle velikosti televize od 800 do 1600 nejhorsi je aby nepraskla obrazovka pri demontazi - nebo nasedne montazi (jako me ) Já bych prvotně hledal problém v kondenzátorech. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.