Medvěd Odesláno 21. listopad 2023 Odesláno 21. listopad 2023 (upraveno) Včera jsem odvezl Galajdu Trnkošovi do servisu. Má najeto 300 000 km, takže výměna oleje, všech filtrů + rozvody včetně vodní pumpy a nějakého řetízku. Rozvody sice mají "normu" 200 000 km, ale protože je měnil ještě Němec, tak jsem se rozhodl je vyměnit tzv. preventivně (přeci jen já už mám auto 5,5 roku a tak radši vyměním teď než pak jednou řešit potkanej motor). Uvažoval jsem I o preventivní výměně spojkové sady, ale ta se zatím chová bez nějakých náznaků, tak jsme se dohodli, že jí zatím řešit nebudeme Upraveno 21. listopad 2023 uživatelem Medvěd Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 21. listopad 2023 Odesláno 21. listopad 2023 Dnes pořízena nová nálepka na káru za 700,- Kč. Ani bych neřekl, že už ji mám 6 let. radim.1008, pavelu96 a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Goldinka Odesláno 21. listopad 2023 Odesláno 21. listopad 2023 Já si dneska vyzkoušela úplně prvně newborn foto nikdo od toho nic nečekal, včetně mě, šli jsme do toho prostě jen tak, zkusit to a vzešly z toho myslím si celkem pěkné fotky (no, samo ne všechny ). Péťa ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 23. listopad 2023 Odesláno 23. listopad 2023 (upraveno) Ve volném čase začínám používat nasyslené nářadí a zkouším truhláře - amatéra... ... ale nová deska na psací stůl se mi celkem povedla i s tou oboustranně frézovanou dírou na kabely ke kompu. Prsty mám taky zatím všechny... Upraveno 23. listopad 2023 uživatelem BubakGS Goldinka, dýzl, Hafity a 12 další ohodnotil 15 Citovat
Pepito Odesláno 23. listopad 2023 Odesláno 23. listopad 2023 @BubakGS moc pěkná práce. Nejsi náhodou také elektrikář jako já? Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. listopad 2023 Odesláno 23. listopad 2023 @BubakGS můžu poprosit fotku oleje? Citovat
BubakGS Odesláno 24. listopad 2023 Odesláno 24. listopad 2023 @Pe.Tr ...spárovka je udělaná z buku, ale ladil jsem to do dubu. Olej tenhle: https://www.hornbach.cz/p/olej-na-drevo-hornbach-plus-douglaska-0-75-l/5509676/ @Pepito. ...v podstatě jo, elektrotechnik, který skončil postupně jako průmyslový a teď i všeobecný ajťák... Pepito a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 24. listopad 2023 Odesláno 24. listopad 2023 ...no a když už budu mít nový stůl na home office, tak kua, už to udělám pořádně. Ale to jsem si zase u ženy nadrobil... radim.1008, Pepito, Goldinka a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. listopad 2023 Odesláno 24. listopad 2023 (upraveno) tak jedeme už se brzo bude malovat… Upraveno 24. listopad 2023 uživatelem Charlie 1 Goldinka, ozzy56, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. listopad 2023 Odesláno 25. listopad 2023 dneska ráno v 9.28 mi přišel mail i SMS, že mi Pošta přiveze balík, teď v 18.36 asi už nepřijede, že ?? regius, Goldinka, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Lihous Odesláno 25. listopad 2023 Odesláno 25. listopad 2023 @ozzy56 Domu na adresu u CP volim jen kdyz je posta gratis - jedno z jakeho duvodu ci splneni nejake zadane podminky jinak Balikovna - priplacet si za cestu na postu netreba OK406 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 (upraveno) ...pr.ů.*s.er.. ...vyšel mi od manželky nový denni rozkaz... ...prý když mi to tak jde, tak do Vánoc vymalovat celej barák... Upraveno 26. listopad 2023 uživatelem BubakGS radim.1008, Hafity, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Fruktis Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 @BubakGS nabídni čertu prst.. . BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 26. listopad 2023 Odesláno 26. listopad 2023 před 6 hodinami, BubakGS napsal: ...pr.ů.*s.er.. ...vyšel mi od manželky nový denni rozkaz... ...prý když mi to tak jde, tak do Vánoc vymalovat celej barák... Kolik že Ti je? Už na vojně jsem pochopil, že se slovy NEvím, NEznám, NEumím se dá velice slušně přežít a tak se to snažím praktikovat i kdykoli jindy to uznám za vhodné a celkem mi to funguje..... Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. listopad 2023 Odesláno 27. listopad 2023 V 25. 11. 2023 at 18:37, ozzy56 napsal: dneska ráno v 9.28 mi přišel mail i SMS, že mi Pošta přiveze balík, teď v 18.36 asi už nepřijede, že ?? tak doručení balíku má pokračování , dnes SMS i mail od Pošty, že v sobotu nemohli balík doručit, bo sem prý nebyl doma , což po zkušenostech beru jako vtip, tak jsem napsal odesilateli--zásilk. obchod--pokud má zájem balík doručit a dostat peníze (platím jen dobírkou), ať se spojí s Poštou a zařídí to, protože já stát hodinu ve frontě na Poště určitě nebudu , upozornil jsem ho rovněž, že pokud situaci nevyřídí, končím nakupovat po 15. letech i u něj, tak uvidíme, jak se k tomu postaví Citovat
Goldinka Odesláno 27. listopad 2023 Odesláno 27. listopad 2023 Já si nechávám přes poštu posílat věci jen pokud opravdu není žádná jiná možnost a nedá se to vyřešit jinak. Naposledy, když jsem posílala balíček já, tak ležel přes týden na poště podle trasování a když jsem se tam byla ptát, co se děje, tak mi řekli, že tam balíček vůbec není a nedokázali ho dohledat. Že mi ztratili několikrát balík, který šel mě a už ho nenašli, to je celkem, bohužel, běžná věc... Zkusila jsem i tu jejich express službu - dopis do notářské kanceláře přivezli ve státní svátek a nenechali žádný lístek, že to nechali na poště, protože (světe div se) v těch kancelářích ve státní svátek nikdo nebyl Takové to "nezastižen, oznámeno", když pracuju z domova a jsem tu celý den, to jsem akorát pak na poště mluvila velmi nepříjemně s vedoucí, ale nikdy se nic nezměnilo. dýzl, radim.1008, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
PaKr Odesláno 27. listopad 2023 Odesláno 27. listopad 2023 @BubakGS tak do každé místnosti dáš 15kilový kýbl barvy a přihodíš silnější petardu Já jsem dneska vyzvedl okna, co budu měnit u rodičů. K tomu jsme měli doobjednané jedny žaluzie a jednu síť pro nás - je to od stejné firmy. Všechno ok, po práci jsem přijel do jejich skladu, přeměřil aspoň výšku oken, chlapík mi to pomohl naložit a pak mi dal zbytek - parapety, sítě - všechno zabalené v bublinkové fólii. Všechno jsem zatím vyložil na baráku u tchána, vzal jsem si jenom ty žaluzie a síťku pro nás. Okna k rodičům jsou oboustranně bílá ( k tomu bílý rám sítí), naše jsou bílá/ zlatý dub. A přesto, že si našli původní zakázku, tak máme tu novou síťku s bílým rámem BubakGS ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 27. listopad 2023 Odesláno 27. listopad 2023 (upraveno) Dnes jsem složil dětem nový palandy a otestoval nový automatický kávovar k vánocům. . V 15:30 jsem přišel do práce, zasedl do křesla, před chvílí mě vzbudil budík a je čas jít domů Upraveno 27. listopad 2023 uživatelem VojtouNerCZ BubakGS a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. listopad 2023 Odesláno 28. listopad 2023 ja nedeli prozil dost hekticky ve 4 rano konec smeny pivko na dobrou noc - v 7 sem si sel lehnout v 11 me budila manzelka ze mam smenu ze mam domluvene letiste obed cca 13,30 kolem 20 hodiny vecerni zprava z dispu kko pojede kolin - pardubice (odmitl jsem byly jsme na smene 3) asi 20 minut na to kolega vyrazil smer praha a ja si rikam ze pohoda bude zabava jedno auto v nedeli to bude klidek prdlajz v kultraku nejaka akce takze v 10 se vsichni rozhodly jet domu a dojezdy pres 30 minut - takze jsem lital jak hadr na holi lehce pred pulnoci zakaznik ze chce do prahy - s vypetim vsech sil a zdraveho intelektu (poslouchat opilecke kecy v polstine nechceete ) sem o pulnoci doprazil na Vaclavak cesta domu na autopilota a lehce pred 1 ranni doma krasnych 13,5 hodiny v aute po cca 3 hodinach spanku - priste se jim na takove akce vyprdnu Citovat
sitler Odesláno 28. listopad 2023 Odesláno 28. listopad 2023 tvl, asi jsem malo punk, ale Kolin - Pce nebo Kolin - Pha bych bral proste vlakem , taxik by me asi nenapadl , max na nadrazi VojtouNerCZ a Charlie 607 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.