skuci Odesláno 10. září 2023 Odesláno 10. září 2023 V 7. 9. 2023 at 20:33, Pepito napsal: To nevadí. A nějaké datum? Kdyžtak pošlu pozvánku až bude ale mělo by někdy v rijnu radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 10. září 2023 Odesláno 10. září 2023 Noo rok se s rokem sesel vcera vecer se "sbalil" a 14dnu naprosteho relaxu nastava - Velichovky. Sand bude pocasi v pohode. ozzy56 a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 10. září 2023 Odesláno 10. září 2023 Praštil jsem kladivem do 12V/2A zdroje z AliExpress, konkrétně tohodle Byly mu přesně 2 roky Mám jich docela dost, tak to se mám na co těšit... VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. září 2023 Odesláno 10. září 2023 (upraveno) Dnes jsem vyřízl drnčející střední tlumič a navařil místo něj rezonátor (nadosmrti, už mě nebavilo co rok měnit celý střední díl protože se vždy tlumič zevnitř rozsypal). Samozřejmě jsem nepočítal s tím, že po roce budou spony kaput, takže zadní se rozpadla), nová bude až zítra. Takže zítra do práce jen s holou rourou To je panečku bugr. Upraveno 10. září 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
dýzl Odesláno 10. září 2023 Odesláno 10. září 2023 VojtouNer- proto doporučuji do tlumiče výfuku, zejména benzínových (ropa nepotřebuje)a hlavně plyňáků,v nejnižším místě vrtnout 2-4mm dírku. Na C5 RFN jsem asi 25km po výměně tlumiče toto udělal a vyteklo víc jak půl deci vody!! Hnijí zevnitř!! Jinak dnes jsem neudělal nic , jen jsem přeparkoval Xsarinku, Picasso. VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. září 2023 Odesláno 10. září 2023 (upraveno) Jojo, tady dírka je. Paradoxně koncák mám origo PSA, 20 let starý, sice už nějakou korozi na sobě má, ale pořád je to lepší, jak dnešní výfuky po 1 roce. Ten si myslím půjde s autem do šmelce. Když jsem to sundal z auta, trocha vody v kolenu byla, ale nic strašnýho, já tu vodu vždycky vyplivu svojí jízdou ven Upraveno 10. září 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
dýzl Odesláno 10. září 2023 Odesláno 10. září 2023 Jo v minulosti jsem na xantii LFY koupil z aukra levný -Izawit nebo Polmostróv na radu jsem jej vrtnul, na autě pak byl asi 8 roků a matně tuším, že jsem jej prodal celý včetně katu! Tak jsem zvědav jak dlouho vydrží na c5 . Citovat
MJSytic Odesláno 10. září 2023 Odesláno 10. září 2023 Dneska servis 2008. Jen olej+filtr+kontrola rozvoďáku. Vše OK, tak snad min.na rok zase klid. Zodiak, Klemoň, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. září 2023 Odesláno 11. září 2023 (upraveno) dnes jsem byl na skůtru okouknout kostel sv. Jiří v Pelhřimovech,tak dědina zrušená komunistama, na druhé straně potoka (státní hranice) jsou polské Pělgřimovy a normálně fungují..., člověk až s odstupem let vidí, co komanči dělali za svins*tva, z celé dědiny zůstal jen ten kostel, který teď mladí lidé opravují snad desítky let , ale silnice je tam v hrozném stavu... ...https://search.seznam.cz/?q=kostel+sv.+jíří+v+pelhřimovech&oq=kostel+sv.+jíří+v+pelhřimovech&aq=-1&sourceid=szn-HP&ks=32&sgId=MC41NjQ5ODc2NDAzMjIwNTcgMTY5NDQ0NzczNy43MzM%3D&hpplaceholder="Houboráky" Upraveno 15. září 2023 uživatelem ozzy56 Pepito, Hafity a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 14. září 2023 Odesláno 14. září 2023 Odpoledne jsme se byli podívat na cvičné lety před Dny nato a zrovna tam navíc jelo " panorama auto" z Mapy cz. Takže budeme na mapách i s drahou polovičkou a klubově označenou 307 V úterý mě navíc natočili u baráku s kamarádem a se psem takže tam budu dvakrát zbynek..s a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 14. září 2023 Odesláno 14. září 2023 @PaKr, také jsem na Mapy.cz před osmi lety vyfocený v Lošticích. Zodiak, PaKr, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
zbynek..s Odesláno 14. září 2023 Odesláno 14. září 2023 @PaKr jj lítali stíhačky i nad Polankou a někteří i trochu níže Citovat
dýzl Odesláno 14. září 2023 Odesláno 14. září 2023 Dnes jsem udělal částečnou očistu auta, z venku jsem umyl alu disky, pak jsem s druhým byl v kovošrotu se odpadem (ekologicky likviduji kovový a al odpad z domácnosti a měl jsem ještě něco z práce než jsem skončil tuto záležitost, cca 50kg),pak jsem byl s dcerou pro velkoplošný obklad co objednal zeťák za linku do kuchyně a večer jsem si uvařil na zítra "Vlastíkovu polívku" (mrkvovou). Citovat
petrinza Odesláno 15. září 2023 Odesláno 15. září 2023 Dneska odpoledne jsme se po patnáctihodinové cestě vrátili z Gruzie. Jeden den zabrala cesta tam, jeden cesta zpátky. Pět dní pobytu, tři v Tbilisi a dva na cestách Loganem z půjčovny. Krásná země a dobré víno. V Tbilisi jsme obešli snad všechno, co za to stálo, jezdili autobusama, metrem, třemi lanovkami. Autem jsme za dva dny najeli 600 kilometrů, přes Mcchetu s tisíc let starým kostelem, Gori se Stalinovým muzeem a nedaleké skalní město, na sever jsme dojeli až na Kavkaz a skončili asi 30 km od čečenské hranice, Logan sice terén dával, ale měl jsem strach, že nevyjdeme s benzínem, tak vyloženě šplhat do hor jsem se nevypravil, to zbylo na příště. Na jihu u skalního kláštera David Garedža nás hlídali pohraničníci, abychom nevzali čáru do jen pár metrů vzdáleného Ázerbajdžánu. Musel jsem Šárce slíbit, že se tam někdy vrátíme. Je to nádherná země. Až mi Šárka pošle nějaké fotky, focení je její parketa, zkusím něco přidat. Pepito, pajik999, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Medvěd Odesláno 15. září 2023 Odesláno 15. září 2023 (upraveno) Gratuluju 3x jsem si to četl až mi doklaplo, že jsi těch 600 km najel při popojizďkách a ne celkem. Fakt mi to vrtalo v hlavě a skoro jsem se šel podívat do map kde že je ta Gruzie, jestli není někde těsně za Blavou. Holt jedno dvoupivo po večeři..... Upraveno 15. září 2023 uživatelem Medvěd Citovat
dýzl Odesláno 15. září 2023 Odesláno 15. září 2023 Tak dnes jsem po 14 dnech důchodu vzal do ruky zednický cajk. No hned jsem to zku....onil. V minulosti jsem si z práce do pytle od jádrové omítací směsi vzal stavební sádru, no a dnes jsem to vzal, a spolu se zbytkem jednovrstvé omítky a namíchal-no než jsem stačil omítnout špaletu, cca 30cm na výšku, tak to vše tvrdé jak štolverk . Tak jsem musel do auta koupit novou jádrovou směs a dodělat to. S maltou jsem koupil i jednu desku EPS70F tl 2cm. skladník se spletl a vydal 3cm tlustou. ale díky tomu je to akorát-nařezal , nalepil pěnou na nadpraží . Jo a nakrmil dvě auta-synovo C4 a XP , překvapení -XP jen za 900kč , za to synovo za 1500kč. viz za kolik tankujete . Citovat
petrinza Odesláno 16. září 2023 Odesláno 16. září 2023 Inu Medvěde, hrubý plán cesty vlastním autem tím směrem mám, jenže to chce alespoň tři týdny dovolené a tolik jsem jí najednou nikdy neměl a asi hned tak ani mít nebudu. Takže jsem dva dny popojížděl půjčeným Loganem. Nalil jsem si do něj benzín 98 okt., byl za nějakých 27 Kč/l. A díky v cizině naprosto neomylným mapám.cz jsme Logana pořádně vyzkoušeli i v terénu. Vím, trouba je ten, kdo se navigací nechá vést naprosto nesmyslnou cestou, ale nemám ve zvyku se otáčet a vracet. Běžný obrázek Klášter David Garedža na hranici s Ázerbajdžánem Železniční vůz báťušky Stalina Skalní město Uplitsitche Jezdí tam i horší vraky. Důležité je, aby motor běžel a kola se točila. Na blatníky, světla nebo nárazníky to nejezdí. A STK tam nejsou. Pepito, Milan+, radim.1008 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
radim.1008 Odesláno 16. září 2023 Odesláno 16. září 2023 Dnešek byl sekací. Dopoledne jsem obešel, co bylo třeba strunovkou, po obědě přijel kamarád, jestli jim pohlídáme kluka a na vozejku měl traktůrek. A ten se hodil, protože u sekačky mi před obědem přestal jít pojezd. V pondělí ji odvezu, ještě je v záruce. regius a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 17. září 2023 Odesláno 17. září 2023 Loštické dožínky. radim.1008, Milan+, Klemoň a 4 další ohodnotil 7 Citovat
PaKr Odesláno 18. září 2023 Odesláno 18. září 2023 Čtvrtek nám nestačil , byli jsme včera mezi těmi 85 tisíci, co byly v Mošnově na letišti ani nevím, jak se to povedlo, ale strávili jsme tam prakticky celý den. Z některých leteckých kousků mi bylo skoro špatně, jenom jsem to viděl ze země ale stejně půjdeme příště zase ( pokud se něco nezmění). Nakonec už téměř při odchodu, jsme šli do stanu celníků a tam byl i registr pro kostní dřeň. Tak jsem studoval dotazník, a jak to dopadlo? Poslední zapsaný za celý víkend (101.), tak třeba někdy někomu pomůžu i jinak než plazmou ( a občas nějakou radou tady ) Hafity, Péťa, RichVa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.