Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako a mojí výškou jsem stál u otevřené kapoty a vůbec jsem neměl v obraze nic od torpéda nahoru xD Volvo jsem nikdy nevlastnil, tohle vidím poprvé. Leje se to tam docela dobře, respektive jsem měl vodu v pytlíku, ne v bandasce. 

Odesláno

No, intuitivne bych to asi hledal dlouho... ale nesmyslny to nebude.  Navic, kdyz to tady vycintas kolem (a ze se mi to povede skoro vzdycky neco nalejt i bokem), nic se nedeje...  

Odesláno
Před hodinou, Pe.Tr napsal:

IMG_20211011_150710.jpg

TVL venkovní popelník, to jsem ještě neviděl ... to zase teda jako mají soudruzi z NSR vychytaný, to jo ... 🤣

Odesláno

@pavelu96 kde přesně to je nevím ale tuchám že ty nebo Tvůj zaměstnavatel s tím má něco společného.

No co dneska na 8.30 jsem byl domluvený s kamarádem že mi kontejnerovou Avií přestěhuje ten zvedák takže včera proběhli přípravy a dnes v 9 SMS ta hajtra zdechlá nejde natočit v 9.45 jsem to nenatočil jedu Dafem tak přiletěl naložili jsme zvedák do konťáku a tradá směr nová dílna. Tam jsme ho složili ale bylo to na fousy ten Daf je prostě trochu větší než Avie a při manipulaci s ním po dvoře je potřeba trochu víc placu.  Zítra stěhujeme zbytek gumárny. 

Odesláno
před 13 hodinami, radim.1008 napsal:

Pisoár? 🤣

Taky mě to napadlo 🤣 Ale možná je to eko frendly řešení a při dešti se to automaticky otevře aby se doplnila voda a šetřilo se pitnou 🙂 

Tak mě napadá pořád se mluví o zachytávání dešťové vody u domů ale aby se zachytávala dešťová voda z torpéda do ostřikovačů ještě nikoho nenapadlo, asi si to nechám patentovat 🤣

Odesláno

Dneska jsem toho měl celkem dost, ale akorát zmíním to, že jsem projel @Pepitovým "územím" :D - přes Klopinu, Mohelnici a pak po dálnici kolem Loštic :) Takže Tě tímto zdravím a pokud budu mít někdy víc času, tak se můžu ozvat, abychom se mohli konečně potkat:papa:) Dneska jsem spěchal na odpolední...

Odesláno
před 2 hodinami, peter23p napsal:

Tak mě napadá pořád se mluví o zachytávání dešťové vody u domů ale aby se zachytávala dešťová voda z torpéda do ostřikovačů ještě nikoho nenapadlo, asi si to nechám patentovat

Kdysi jsem četl nějaký článek, že to zkoušel myslím Ford. Ale asi se to moc neujalo...

Odesláno
V 14. 1. 2022 at 11:27, Pe.Tr napsal:

kapota je pro uživatele uzamčená, tam se dostane pouze autorizovaný servis.... takže doplňování ostřik kapaliny tudy 😉

Ten ten mergl za pár míčů nemá vepředu ani úložnej prostor jako třeba Tesla apod., když má tak dlouhou kapotu? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...