Vena garážmistr Odesláno 19. listopad 2021 Odesláno 19. listopad 2021 (upraveno) No fixovat cenu smysl má, otázkou je jestli jít do určitého rizika že když to fixneš na delší dobu aby cena oproti tvé fixované nešla dolů o víc než jsi ochotný skousnout. Ale myslím si že kdo má cenu fixovanou a nemusí ji řešit teď v téhle době kdy v pondělí platíš 100 kč za jednotku a další pondělí už jeto 142kč za jednotku tak na tom musí zákonitě ušetřit a když nic jiného tak několik bezesných nocí kdy bude přemýšlet jak to bude vycházet a jestli si bude moct rozsvítit pokaždé když půjde v noci čůrat nebo jestli si dá k posteli raději vázu aby nemusel svítit. Jo a dneska jsem trochu uklízel na dvoře vyvezl jsem železo a asi jsem prokaučoval ty vysoký ceny o kterých se mluvilo železo 4,5Kč/kg hliník 20Kč/kg a baterka 7Kč/kg ale co každá káča dobrá. Upraveno 19. listopad 2021 uživatelem Vena garážmistr Lihous ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 19. listopad 2021 Odesláno 19. listopad 2021 Dnes jsme měli ukončení a vyhlášení výsledků amatérské soutěže v kuželkách a vybojovali jsme krásné druhé místo. Jsem moc rád že jsem to zvládnul i přes svůj stav po nedávné, náročné operaci. Milan+, *nohafuc*, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 Tak co jsem dnes udělal. Oženil se xD Tak snad poprvé a naposledy Péťa, jarokare, Pepito a 9 další ohodnotil 12 Citovat
Medvěd Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 Tak přeju, ať Vám to spolem vydrží a funguje k oboustranné spokojenosti. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 (upraveno) Vojto - jedno upozorneni - svatbou to teprve zacina - to co doted bylo jen partnerske rozdily (ona ma svoje - on ma svoje) - ted to je manzelske rozhodne ne - manzelka ma vzdy pravdu ne vazne preji hodne stesti a hlavne at to vydrzi PS: asi sem to napsal blbe pokusim se to vysvetlit pred svatbou si mel ty svuj nazor a partnerka taky svuj po svatbe - ma manzelka svuj nazor a ty mas jeji nazor Upraveno 20. listopad 2021 uživatelem Havlicek.Lukas Péťa, Vena garážmistr, RichVa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 No ráno jsem odvezl bordel lupení apod. na sběrný dvůr pak jsem zavezl 807 do dílny a pustil jsem se do výměny toho ventilu ovládajícího turbo. No soudruzi konstruktéři asi vypili hodně vína když vymýšleli kam ho umístit. Vystěhoval jsem celé torpédo a celé přepákování stěračů. No a když jsem všechno vystěhoval tak jsem zjistil že jsem krátkej a pořádně tam nedosáhnu abych se k tomu dostal abych to mohl pořádně vymontovat. Citovat
Sawoy Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 (upraveno) @VojtouNerCZ ... jsi to chtěl stihnout ještě neočkovanej co? Tak držím palce, dneska už se lidi pomalu říděj tím co je daňově výhodný, jsem rád, že ne všichni. A když jsme u "ať to vydrží" .... jakpak na tom jsme, přátelé? Pochlubí se někdo kolikrát a jak dlouho? Skromně 1x a letos 28 Upraveno 20. listopad 2021 uživatelem Sawoy Citovat
Fruktis Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 1x a 9 let @VojtouNerCZgratulace.. A nenech se odradit... Jaký si to uděláš.... Citovat
ozzy56 Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 nevím, jestli je to na chlubení, ale letos 45 let , a už to asi měnit nebudu Sawoy, Hafity, Pe.Tr a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Hafity Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 před 50 minutami, VojtouNerCZ napsal: Tak co jsem dnes udělal. Oženil se xD Tak snad poprvé a naposledy Zabrouzdej do vlákna "Vtipy".... Nikde jinde nenajdeš pohromadě tolik zaručených rad do manželství, než tam.... Péťa a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 @ozzy56 ... tak to se ani neptám kolikrát, to vypadá na první dobrou a rovnou na jeden furt .... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 před 41 minutami, ozzy56 napsal: nevím, jestli je to na chlubení, ale letos 45 let , a už to asi měnit nebudu Táta říkával, že by byla škoda zahodit tolik let výcviku a zvykat si na jinou. Ženat 1x a 3roky. Jinak spolu 8let. Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 před 1 hodinou, Sawoy napsal: lidi pomalu říděj tím co je daňově výhodný Když to pro mě s Martinou bylo sakra výhodný (společné zdanění - Martina na mateřské a já v zaměstnání), tak jsme odolali a teď proč to měnit Dvě děti, to ještě není důvod pro vážný vztah ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 No tohle není na chlubení . . . Kdybych si nedal 2 roky pauzu , tak . . . za 4 dny 32 let - takto je to tzv . 18 + 1 ve stavu manželství a 18 + 12 ve společném bytu s tou samou + 2 děti . . . Citovat
ozzy56 Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 právě jsem se vrátil z Globusu, už na parkovišti jsem tušil, že to bude mazec a taky že joo, letos tam přes víkend už nejdu Klemoň ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 My máme oba dva naštěstí stejnou náturu, takže se nebojím xD Jsme spolu 4 roky, děti máme 4... Beztak jsem neměl na výběr xD Ale bylo to dobrovolné. Citovat
Hafity Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 před 18 hodinami, Pepito napsal: amatérské soutěže v kuželkách Registrovaní, nebo neregistrovaní? Kolega ze zaměstnání koulí klasické kuželky jako registrovaný.... Citovat
Medvěd Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 Tak co chlapi - kdo se přizná?https://tv.idnes.cz/krimi/praha-smichov-tramvaj-nehoda.V211115_185937_idnestv_tjz? Každopádně je to tam chujově vymyšlený a tenhle auťák nebyl ani první, ale ani poslední, co tam hupsnul ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 @Hafity, neregistrovaní. Jsme amatéři. Ale baví nás to. Péťa a Hafity ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. listopad 2021 Odesláno 20. listopad 2021 @Medvěd já to tam neznám, ale jestli někdo vjede do kolejiště tak je cyp , ale dneska se už ničemu nedivím jiná situace je, když jsou koleje zapuštěné v úrovni vozovky... Fruktis a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.