Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Trojúhelníky jsou asi žádané zboží :D Já měl značený výkop trojúhelníkem, aby do něj nějaké auto nezahučelo a někdo v noci neváhal zastavit, covnout a vzít si ho. Mám to natočené na kameře.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Dneska jsem měl trochu den blbec, protože jsem ráno zaspal na plazmu a pak se to nějak táhlo... Ale hned jsem volal, tak mě přehodili na později a na odběr plné krve. 

Pak jsem ještě sháněl nějaké drobnosti na tu oktávku, kterou jsem tu nedávno dával. 

A viděl jsem dneska několik veteránů, až mě to množství překvapilo:mrk ( Volha 24, Saab (asi)96, Traboš a několik kývaček)

Odesláno

Dneska jsem odvezl vyjetá olej známému k likvidaci. Skoro 100 litrů už ho tu zas bylo. Přivezl jsem si výměnou jiný soudek a další 4 ze kterých budeme po neděli s Pepínem vyrábět stolek a židličky. 

Odesláno

Dnes dopoledne taxík po doktorech, odpoledne rozbourána a do balíčků dána půlka prasátka (zítra ještě tři takové) a večer zakončeno v našem letním kině kam přijel zahrát jeden důchodce z Prahy se svou kapelou. 😉 

5d2eca99-83ab-4906-991b-918adfa0eca7.thumb.jpg.de22d3df9ce558c4a8d9f43a5b350079.jpg

Odesláno (upraveno)

Penzistu jsem poznal, basák vypadá že je taky Broum, bubeník po nebožtíkovi Peroutkovi novej ... OK, ale co kua dělá za klávesama týpek co vypadá jak Dvořák z Lucie ???:myslim

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

tak sem se dočet, že s důchodem nevyjde ani baba z vedení Spořitelny 😯, kua, to neustálé bečení a stěžování si mi už leze na nervy--když nevyžije lidka se statisícovým platem, jak má vyžít průměrný občan ?  https://www.seznamzpravy.cz/clanek/loni-nam-priteklo-120-miliard-vkladu-rika-prvni-dama-ceske-sporitelny-172055

Upraveno uživatelem Péťa
Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy
Odesláno (upraveno)

@ozzy56 Já teda nemám žaludek to číst, ale nejde o nějakej PR článek formou rozhovoru co má lidi dotlačit do nějakýho penzijního fondu spořky? A k bečení obecně: takhle se vytvářejí (nejen předvolební) nálady ve společnosti. Už jsi viděl ve zprávách důchodce říkat že mu z penze zbývá? Já teda ne - asi se to nehodí do krámu, a nejvíc mě se.e že to brutálně dělá i "veřejnoprávní a ze zákona objektivní a nezávislá" ČT kterou si všichni povinně platíme. Tuhle ukazovali bábu co fňukala že nevyjde s důchodem bo měsíčně utratí sedmapůl za jídlo!? To madam žere koňský vejce? Já jsem tuhle prskal že ve čtyřech dospělých utrácíme za žrádlo cca (přesnějc to nevím) už přes 16 litrů. By mě zajímalo jak dlouho tu bábu v tom marketu hledali, kolik před ní jim řeklo ať neotravujou nebo že nemají problém vystačit. S náma v baráku bydlí táta ve svým vejminku a když se mi snaží dávat měsíčně "nájem" čili podíl na nákladech na barák (bez údržby a reinvestic) tj. elektro, voda, plyn, daň, pojistka, popelnice, IPTV, internet, mobil + nějakých 120 obědů a večeří u grilu víc než trojku za měsíc tak mu to vracím. Za jídlo dá tak trojku, to vím. Manželky rodiče si drží 3+1 zprivatizovanej v paneláku a kolik projedí nevím, zato vím kolik dávají nám a švárovo rodině na dovolenou a na Vánoce a nemuseli by, nepotřebujeme. Od huby si to teda nervou a vyjdou bohatě. Tak ať jde ČT a všickni ubékanci do řiti. Jenže oni vědí proč to dělají, ale do hajzlu proč za naše?? 

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

já budu asi ta vyjímka, co jde proti proudu--makal jsem celý život a na důchod si vůbec nestěžuju, naopak, myslel jsem si, že to bude o dost horší..., proto nějakou fiflenu z vedení banky nemůžu rozdýchat, když si stěžuje :roker, nejhorší je, že si v poslední době stěžujou všichni (já vím, že je to česká vlastnost), dokonce i ti, co mají dohromady 110 tisíc měsíčně a furt bečí (včera jsem to absolvoval u grilování), tak mě ráno ta baba ze Spořitelny už fakt nasra++  😉

Odesláno (upraveno)
před 19 hodinami, PaKr napsal:

A viděl jsem dneska několik veteránů, až mě to množství překvapilo:mrk ( Volha 24, Saab (asi)96, Traboš a několik kývaček)

Včera jsem také viděl asi tak 8 veteránů Volha a GAZ v kempu IN LIFE v Litovli, asi tam měli sraz. :papa

Upraveno uživatelem Pepito
Návštěvník
Odesláno

Dnes jsem vydržel muka při nákupu nábytku pro syna v Ikea. Obecně nákupy nesnáším,těch lidí atd, no hrůza 🤭 Spravil jsem si ale chuť koupí Repráčku do kuchyně. Dělá to pro Ikea Sonos, což je celkem slušná firma. Kdo zná, ví. Za 2600,- to hraje dost obstojně, připojil jsem to k Wifi a streamujj přes Spotify, Tidal, Rádia... To se bude vařit jedna báseň 😁👍

20210821_180618.jpg

Odesláno

Dnes jsem byl naposledy v životě u svagrovy... To byl zase nápad tam strávit týden... 

No shrnu to... pes smrdí, ja jsem curak že moc řeším že její dceři co s nama byla v zoo se při cestě zpět spustila krev... Ale fakt jako cajdak krve a jasně rudý... To jsem ji po cestě ošetřil v rámci možností, padlo na to celý balík kapesníčku, a pri vystupování z auta jsem ji jenom řekl, že ji teče krev, jestli se tedy o ní postará... No měla důležitější činnosti.. Skládala brigety... By utekly.. Na to že má dítě po odstraněnych mandlich... Ale co...prejdu to...nic si z toho nedělám... Nu a dnes ráno že jsem nedolil vodu do filtrační konvice... Proč bych ji měl dolevat, když jsem ani nevěděl, že tam není voda... 

A na to spustila takový tyjatr, ze Mates je úplně normální, ano s ochrnutou rukou je fakt normální, o EEG ani nemluvím, že to všechno zvelicujem, že jsme tam neuklizeli, oni se u nás týden předtím úplně predreli s úklidem... A do toho se pustila i tchyně, že mám mámu krávu, že se o nás nestará, wtf... Ty vole stará se o dceru ségry co se ufetovala, a tak mám po ní chtít zázraky... No a nakonec že je žena blbá kráva...

Tak jsem je poslal všechny tři, i se svagrem, do prdele a že jim tam nebudu překážet... A začalo nový kolo *neumím psát slušně*ek a urážek a výčitek kdo co kde řekl, že jsem jen zíral... Poslal jsem je do prdele podruhé... A skončil s nima. 

A prej že pomáhám moc manželce, vařím, dělám snídani... No hrůza... To ona prostě nikdy nezažila... Aby ji ten její udělal snídani... Jo nazrat se a drepet u televize to jim jde... 

Takže rodinné vztahy jsem utuzil k bodu mrazu a vůbec mě to nesere. Se zlyma, sebestrednymi hamouny fakt už trávit čas nebudu. A já vůl jim ještě se vším pomáhám. 

Domluvil jsem, omlouvám se, ale potřeboval jsem to že sebe dostat. 

Odesláno

TVL jsou korupce na slunku bo co kua ? Před půl hodinou jsem vypustil páru kvůli jednomu rozbitýmu talíři - ovšem z 10 dní starý sady ze který jsme se radovali jak malý děti ... a je mi šumafuk jestli je za 3 x 6 talířů dva litry moc nebo málo, prostě už mě se..ou všechny tři. Se strkaly u linky a shodily ho protože balancoval na vrchu hromádky umytýho nádobí na odkapávací ploše vedle dřezu. TVL odkapávač takovej ten hřebenovej na talíře jim tam překážel,  skládací nerezovej závěsnej na zeď taky (bo byly líný ho skládat). Tak jsem pořidil vestavbu do skříňky - nerez na 25 talířů s odkapávací miskou, že se tam můžou dávat rovnou vlhký z myčky nebo umytý ze dřezu, ani vylívat se to nemusí, ta voda se stíhá odpařovat. No nepoužívaj to prtž. tam chybí ta odkapávací miska !!! Našel jsem ji zasr..ou u dřeva na oheň, my to nebyly !!! Jasně, udělal to pes a andulka s morčatama mu pomáhaly. Tak už jsem vyletěl. Proč teče z ledničky voda? Protože ji někdo blbě zavřel. Proč ji někdo ... ? Protože je zvedlá podlaha. Proč je ... ? Proztože z ledničky x-krát vytekla voda. Kde se tam vzala? Protože ženský nevysvětliš, že ty věci se tam musí rovnat a jakmile se tam narvou tak namrzne deset čísel ledu na zadní stěně a kolečko začíná ... proč nejde zavřít výparník? Protože je tak namrzlej .... Proč je tak namrzlej? No TVL zjistíš že se nedovírá protože je vylomenej plastovej jazýček co ty dvířka drží zavřený (novej přes 700 - jen ta klapka, ne celý dvířka!!). Proč je vylomenej? Protože se někdo pokoušel zavřít to namrzlý násilím .... a kdo dočet až sem může si dát repete od místa my to nebyly. A to je jedno za druhým, 99x si řekneš nemá to cenu, jsou to ženský .... ale .... No na stránku tady toho vlákna by to za prázdniny vydalo ....

Takže se nedivím co píše @Fruktis protože udělat mně nějaký příbuzný desetinu toho co popsal tak .... TVL že jsou mezi lidma h...da vím celej život, ale proč v určitou dobu začnou vznikat z normálních lidí v příbuzenstvu a ještě se množí, to mi hlava nebere. Ne nadarmo se říká, že snazší je vycházet s kamarádama, protože ty si na rozdíl od příbuzenstva můžeš vybrat. A jo, trochu se mi ulevilo ... 

Návštěvník
Odesláno

Prostě s některými lidmi se do dveří nevlezeš i kdyby ses po.s.r.a.l a to je život. Já mám podobně skvělou švagrovou jako @Fruktisa vyřešilo se to tím, že se nestýkáme a hotovo. Žena měla vždy žaludeční potíže když jsme se měli potkat a proč to hrotit že... Naštěstí sis @Fruktisbral ženu a ne její rodinu. Naštěstí na mě si nikdy netroufla, protože věděla, že jsem sice pohodář ale tvrdě by narazila. Nenechám na sobě štípat dříví.

@Sawoy Jsem rád, že nemáme doma skřítky jen my 🤣 O ledničce mi ani nemluv. Děcka si věčně dělají večeři a nechají otevřenou během procesu, protože nebudou přece pořád otevírat a zavírat že... A manželka? Ta v lednici běžně chladila věci ze sporáku když pekla, protože nebude čekat při pokojové teplotě že... S manželkou jsem udělal vítr a je klid ale děcka jsou pořád nějak imunní i když jim to dávám dycky vyžrat až na krvavé dno. Takže tak 🤣🤣🤣🤣

Odesláno

Koukám nejsem jediný.. No manželka mi říkala, ať jedeme jinam, říkám ji, že se děti rádi uvidí...ze to zvládnem. 

No ale ke konci začali takový divný náznaky, jako že pes klape drapama o zem a ruší televizi.. Pardon ulici...atd... No a pak ty dvě začali pomlouvat v domnění že je nikdo neslyší a přes noc to nabralo na síle... 

Ani nasnidat jsem se nestačil...

Jo a nejvíc mě to mrzí kvůli těm dětem, když pak 6 lety sedí za oknem a mává... 

Čeho je moc toho je příliš...ale zase jsem si ověřil, že když dochází argumenty, tak přichází osobní podpasovky a nadávky...a to pak už ze mě litá jedna pravda za druhou.. A co na jazyku to letí rovnou ven...a to je vám takový uvolňující pocit.. Hodně lidí mě za to nemělo rádo...a asi ještě spousta mít nebude...

Odesláno
před 7 hodinami, Pepito napsal:

Včera jsem také viděl asi tak 8 veteránů Volha a GAZ....

Dneska jsem jich kupu viděl v Lošticích a pak další veterány potkal v Branné u Jeseníku. Zjevně nějaký rojení

Odesláno

@HanysR Tak to se budu muset svým ženským omluvit ... pro jistotu jen tady, ono se zase brzo něco najde tak abych to nemusel brát zpátky, ale na tu tvou nemají. Teplý do ledničky jsem nezažil.

Odesláno

Lidske a predevsim rodinne vztahy jsou nekdy veselejsi nez vesele - co je ale na nic zajimave je jak se nekdy dokazi ale akteri jedno z jake strany dlouho predlouho pretvaret.

Mame to za sebou take a sam za sebe rikam - je dobre to vedet.

Ono to odejde jak prislo a netreba se trapit - proste vim oc jde a o cem je rec.

Odesláno

No hoši, asi fakt poslední dny nějaký ty erekce na slunci či co.  Většina z Vás asi ví jak je to tady doma mám že jsem sám a mám postaveno na druhém konci parcely kterou jsem dostal od tatíka(otčíma) mezi náma ( mnou a starouškama) má parcelu jedna nevlastní ségra a druhá nevlastní ségra na tu parcelu dodala mobilheim. Ta parcelová ségra dva roky zpět ovdověla a je to máma Pepína. Pepíno bývá u našich na hlídání dost často třeba dokud byl školkovej nebo předškolkovej tak tu byl každou nemoc když byla loni haranténa tak tu byl od půlky března do konce května než je pustili zase do školky pak bez dvou týdnů zase celé prázdniny takže mnozí si myslí že je můj protože kde to jde ho beru sebou a když je tady u našich na hlídání tak je to většinou tak že přes den je se mnou a až k večeru jde k našim. No ta druhá sestra má taky haranta zmetek nevychovanej to je a rozhodla se že nemá hlídání a nedostane dovolenou tak že sem toho svýho zmetka dá na hlídání a že sem bude po práci jezdit aby ho uložila ke spaní atd. No včera odjížděli po 14 dnech během kterých jsme na sebe několikrát narazili první bylo že jsem klukům omezil hraní na vojáky a policajty protože by byli schopný tady lítat celý dny s kvérama a střílet po sobě řekl jsem že tyhle hry můžou provozovat jednou za tři dny a max. dopoledne první týden bez problémů funkční. Najednou jim ona řekla že když je hlídá ona tak že moje omezení a zákazy neplatí budiž hlídáš si je tak si je hlídej. Společně s máti ( babičkou) jsme zavedli že se kluci budou střídat ve " službě " pomůžou prostřít stůl k obědu po obědě sklidí ze stolu když bude babička nebo děda potřebovat s něčím co zmůžou pomoct tak že jim pomůžou opět bez problému vše fungovalo a najednou včera že to dělat nebudou že jsou ještě malí a já nevím co Pepíno jde do druhé třídy a ten zmetek do první. Pepíno měl chystat na stůl a místo toho si vzal leták a začal si ho prohlížet tak jsem mu ho sebral a připomněl že má nějaký úkol a ona začala že ho jen buzeruju a že neví proč by si nemohl ten leták prohlížet když ještě nejí a že já si vymejšlým debility abych je mohl buzerovat atd. Pak se ještě pustila do babičky no děda nestačil nic říct a já jsem jí usadil s tím aby si uvědomila na koho ječí nebo že by taky mohla dostat po držce aby se probrala. Urazila se neobědvala odjela s nikým se nerozloučila a vymyslela že Pepína najednou vezme na dovolenou i přesto že věděla že jsme s Pepínem měli naplánovaný program který jsme odsunuli když se sem nakýblovala s tím svým zmetkem a že se Pepíno na ten program těšil.  No a já jsem se dozvěděl že mám na děti špatný vliv a že jim narušuju psychický vývoj protože Pepína od mala nutím aby se mnou byl v dílně.  Lidi ani nevíte jak se mě to dotklo.  Takže dneska jsem osiřel parťáčka mi odvezli. 

Odesláno
V 11. 8. 2021 at 17:46, Sawoy napsal:

@morepower Good info, THX. Když jsme u toho, jak moc to hřeje dolů přes ten popelník? Uvažuju totiž - hodilo by se mi - vylepšit horní desku lednice nějakým izolantem a přes nějaký vingly tu kysnu udělat částečně výsuvnou na zásuvkových pojezdech ....

No dneska sem dělal burgry (tzn ne moc žáru a ne moc dlouho) a vzpomněl sem si na ten popelník. Inženýrsky úplně přesnym odhadem to má přes kilo :D ...nic bych pod to na dotek nedával...

Odesláno (upraveno)

Dneska cestou na dovolenou proběhla už několik let plánovaná návštěva Muzea kočárů v Čechách pod Kosířem. Ani jsem netušil, že se muzeum plně otevřelo až letos v dubnu, takže kdykoli v minulosti by se jednalo o návštěvu nekompletní expozice. 

My dnes měli štěstí, že nás prováděl a vtipným výkladem komentoval přímo pan Obr, majitel expozice. Jeho výklad a návštěvu muzea - to se prostě musí zažít. 

Vedle muzea kočárů je i Hasičské muzeum - menší , ale docela hezké. 

Když se budete motat kdekoli po Hané, zajeďte, nebudete litovat. 

V místním zámku je ještě muzeum filmů Zdeňka a Jana Svěrákových, tu jsme ale už nestihli. 

IMG_20210821_143903.jpg

IMG_20210821_155057.jpg

IMG_20210821_155144.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...