Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@davidse momentálně si kvůli tobě koleduji o ban, a určitě je to jen subjektivní názor..., ale když se podívám na poslední sérii tvých vtipů, tak za prvních 5 bych ti tu zelenou i dala 👍, bohužel tím šestým si to opět zabil... 🤦‍♀️ již delší dobu pozoruju tvojí aktivitu a spíš ve mě budí pocit zoufalosti, než radosti.. 

Chlape.. 🤗 asi teď nebudu psát jen za sebe..., ale ... Sprostý vtipy mi nevadí, černý humor mi nevadí, přesto otroctví neschvaluju, i svýmu trapasu se klidně zasměju a policajty nemám ráda..., každopádně ale určitá grácie a vkusnost je prostě i u debilního vtipu nutná..

Dej jich klidně 20 za sebou, ale prosím.. ať to má hodnotu, nadhled, vhodnost na prezentaci a grády a nebo aspoň koule... :)

Po upozornění od Pavelu96 si se celkem zlepšil a já věřím, že teď už to dotáhneš k dokonalosti.. a ty červený mrchy se ještě sníží.. Držím palce.. ✊✊✊️ a moc díky za pochopení a věrnost v oboru..

Weri 605..

Upraveno uživatelem Weri 605

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...