Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ve čtvrtek v polsku na Auchanu benzín 95 za krásných 3,46zl. Tj cca 21,10- Kč. Nafta za podobnou cenu 3,5zl.

Ake tady u nás v okolí FM nejlevněji nafta 26,50-, většinou ale více. No nějak zapomínají slevňovat, zato ale zdražují hned jen co na Nově Koranteng řekne, že cena za barel ropy vzrostla.

Odesláno
V 8. 2. 2020 at 9:46, radim.1008 napsal:

Žamberk Benzina Efecta 95 30,90,- Víkendová sleva, v týdnu +1,-.

Žamberk Benzina Efecta 95 26,90,- Víkendová sleva, v týdnu +1,-.

Nafta za stejnou cenu. 

Odesláno

Dnes 26.90 za naftu na EO Mladá Boleslav. Fajn platit za 53 litru nějakých 1 400 Kč. 

Teď se ale nikam nejezdí, takže to je vlastně fuk. 

Odesláno

Jj, je to fajn, platit tak malo:D dneska jsem zajel na Tank-ono do Mošnova - stále za 22,90 N95, tak jsem do 206 nacvakal 51 litrů:D V NJ je pořád kolem 28 - 29, tak to se výlet vyplatí. 

Předemnou byl chlapík s xsarou a v kufru měl 4 dvacítkové kanystry:D

Odesláno

Jj, potřeba se pořádně nazasobit:D škoda, že 406 je u rodičů, ale aspoň tolik neutratím:Dkolik vlastně pojme 407? když jsem v práci řekl, že beru 70 litrů, tak si mysleli, že si dělám pr...🤣:D

Odesláno

Nyní panuje největší úspora pohonných hmot, nejen cenou, ale i tím, že se nikam nejezdí. To je ušetřených peněz. 😄

Odesláno (upraveno)

Já si říkal, že jsem dlouho neslyšel klakson. :D Třeba 5008 jsem naposledy tankoval v koncem února a ještě je v ní 3/4nádrže. :roll Aby se ta nafta zatím nezkazila. :D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Tak to je ještě drahá nafta:D problém by spíš mohl být s tím slavným bio... Ale 206 stála dva roky a chytla úplně bez problému, ale před emisema jsem jí dopřál V power od shellu:D

Odesláno

No to ze nam to na tu nasi naftu nejak zvlast auticko nejezdi a bohuzel jsem o cca 1litrik nad beznou spotrebou vuci ta hnusne polske nafte - me nejak uz neprekvapuje - jen doufam ze to odnesou max "jen"  vstriky
ale kdyz jsem dnes natankoval a nekoukam nejak po cene - je me nejak tak jedno :)
No nic mene kdyz se nam ukazala cena 30,50 rikam si v te Dobrusske Benzine maji asi nadrz v provedeni tanker 🤣😂
Na druhou stranu proc ne - az to pujde nahoru tak ta koruna nebude zvlast bolet 😉

IMG_20200415_181537.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...