Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hele vy pojížděči a předávači  😂   Kdyby jste zase chystali nějakou podobnou akci potřeboval bych 2 až 3 sklenice medu za rozumnou cenu (ne za 250,-)  Skočil na mne zase covid s teplotama nad 38°C a poslední sklenice mizí v čaji a před očima. Vím, že Péťa má tu kvalitní výrobnu relativně v dosahu, ale nějaké dopravní propojení ?  Nebo i někdo z bližšího okruhu než Náchodsko ??? Poděkování bude nejen zde , písemné . . . :papa

Odesláno

Dnes cestou do Č. Budějovic za mnou jela šedá 307 break po facelitu. Nevšiml jsem žádných znaků k přísklušnosti k P-C. Ale když odbočovala 307 do pravého jízdního pruhu u křížovatky U Cara s měrem Čt. Dvory, tak za volatem na 90% seděl @mares.  Dívali jsme se na sebe chvilku. Že bych konečně prolomil smůlu a potkal jsem klubáka:D?

Odesláno
V 11. 8. 2022 at 18:52, Medvěd napsal:

Pavel viděl

Na to, že mě viděl asi 4x a z toho 3x v letu jako dvanáctiletej, tak má super pamatováka.. 👍

Odesláno

Tak já nevím, ve čtvrtek jsme jeli D1, pražský okruh a karlovarská a neviděl jsem žádného klubáka....

Zítra asi budu muset projet přes Prahu abych měl větší šanci, ale beztak nikoho nepotkám...

Odesláno
před 48 minutami, Weri 605 napsal:

Na to, že mě viděl asi 4x a z toho 3x v letu jako dvanáctiletej, tak má super pamatováka.. 👍

Taky mě to překvapilo. Kór když já z tý tramvaje taky koukal, jak si autošůle poradí s objetím překážky a Tebe jsem si v tom autě nevšiml (možná to mohlo být tím, že to nebyl lev, ale běžnej koncern (snad Golf?)

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes také opravdu poprvé náhodně potkán klubák - @Vena garážmistr. Ale protože jsem to hnal domů z návštěvy nemocného @Scratch, tak jsem se soustředil jestli mi ze souběžné vedlejší dávají přednost, resp. nic nejede a Vendu který mi doslovně křížil cestu a dal přednost poznal až při míjení. Nicméně jsem prohnal trochu vzduchu trubkami a zamával rukou nad střechou, takže snad pochopil, že jsem ho viděl :papa. Nicméně Vendu také vídám celkem často, ale takto náhodně to byl klubák opravdu poprvé. Časté potkávání @Scratch cestou do bývalé práce nepočítám, to byl standard :aut

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jako tu hadici drží zkušeně ale v minulém životě byla asi blonďatá páč je najetá tak nějak nestandartně u toho stojanu.😁. A proč sebou vozíš manželku? není to tahání dříví do lesa?

Odesláno (upraveno)

Kdopak to teď parkuje s takovou jako tmavohnědou 807 ve slepé uličce u Volyňský ve Vršovicích..? Samolepka na levým "blatníku" nahoře u zrcátka... Snad si při další rundě všimnu i rz... 😅 jestli tam na mě počká.. 😃

Edit: počkal.. 😅

Screenshot_20221025-162801_Gallery.jpg

Screenshot_20221025-162831_Gallery.jpg

Upraveno uživatelem Weri 605

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...