Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Necháváme odležet 20-30let, jako investici :aut Akorát si myslím, že to pak bude už jen na smeták, lopatu a kontejner na plasty :D 

Odesláno

Sice jsem nepotkal klubáka, ale jednu oblíbenou restauraci kde se pořádali Brňenské minisrazy. Samozřejmě jsem si dal místní klasiku, Vepřovou šniclu jako zástěra s domácím bramborovým salátem. Je to tam venku jaksi rozšířené, zahrádka je ted obrovská.

20210823_180305.jpg

20210823_173720.jpg

Odesláno
V 22. 8. 2021 at 16:37, radim.1008 napsal:

nějakou brzdu. :D

Kdybych si nekupovala meruňky, nezdržovala mě Toyota a před ní ňákej Radim, tak bych shrnula asfalt a byl bys tam eště teď... 🤣🤣🤣🤣🤣

Ale potrvzuju, že po půl hodině čekání a rychlosti cca 60, mě clubák dojel v koloně..... 😅👍

Odesláno
Před hodinou, Radek Hurvajz napsal:

Sice jsem nepotkal klubáka, ale jednu oblíbenou restauraci kde se pořádali Brňenské minisrazy. Samozřejmě jsem si dal místní klasiku, Vepřovou šniclu jako zástěra s domácím bramborovým salátem. Je to tam venku jaksi rozšířené, zahrádka je ted obrovská.

20210823_180305.jpg

Kde je těm srazům konec :(

Ještě tam dělá Mr. Bean? :) 

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, ChouLu napsal:

Kde je těm srazům konec :(

Ještě tam dělá Mr. Bean? :) 

Čeče nevim, videl jsem dva co tam obsluhovali a ani jeden to nebyl. 

@Milan+no prostě si ho delaji sami podle domaciho receptu. Co je na tom divnyho? Je vybornej.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 10 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

@Milan+no prostě si ho delaji sami podle domaciho receptu. Co je na tom divnyho? Je vybornej.

Už mazák Pohlreich ve svých pořadech vysvětloval kuchařům, že v kuchyni vyrobené jídlo je nejen kvalitnější, ale i levnější než kupované blafy. V hospodě, co mám vedle baráku, si dělají sami nejen bramborový salát, ale třeba i tatarku - tak proč by ne jinde? 

Guest Scratch
Odesláno

@Medvěd pokud mas doma tycovy mixer, tak si zkus udelat domaci majonezu, to je teprve zradlo proti tem umelym bezvajecnym *neumím psát slušně*kam, co nam cpou..... ;) . Chce to jen lehky fortel jak spravne vytahnout ten mixer tak, aby majoneza nebyla rozslehana na srajdu a ani nehotova, proste tak akorat nadychana, a nikdy uz nebudes chtit jinou :D 

https://www.cuketka.cz/?p=3230 

ja tam teda misto pepre davam cayensky :D 

Odesláno
před 13 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Čeče nevim, videl jsem dva co tam obsluhovali a ani jeden to nebyl. 

Já neříkám,že je špatný,jen mě vždycky zaráží,jak v hospodě napíší domácí.

Doma je doma.

Odesláno

Takže když si udělám salát doma (nebo knedlíky či zmíněnou tatarku nebo cokoli jiného) tak je domácí, ale pokud to ukuchtím vlastnoručně a podle stejného postupu v hospodě tak už to domácí není? To mi nějak nejde do hlavy :myslim

Ale sorry za :xvulnějak mi to nedalo :D 

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Milan+ napsal:

Já neříkám,že je špatný,jen mě vždycky zaráží,jak v hospodě napíší domácí.

Doma je doma.

Do nedávna se muselo všechno jídlo v restauraci vařit podle norem. Já osobně "domácí" v restauraci chápu tak, že to jídlo je vařeno podle domácí receptury - a proto s tím pojmem "domácí" nemám problém. Rád ochutnám a bude-li mi chutnat, proč ne? 

Jinak právě třeba na domácí tatarku už si dávám celkem majzla - mnohdy opravdu zlatý HELLMANS 😋

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...