Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes (vlastne už vcera) potkan ChouLak u mě doma s opravenym tabletem. Za opravu tabletu po té, co ho Pavel pustil z výšky na parkety mu ještě jednou děkuji.

Odesláno

Koukal jsem po něm ale nikde jsem jej neviděl :(

jo, nekde jsem sedel na kraji v restauraci na veceri a potom jsem sel jeste myslim nakoupit par veci do kramu

Odesláno

Dneska u nas na parkovisti pred PENNY stala 307 SW v cerny metalize,mohl jsem na ni oci nechat,nadherna, 5J5 0405,neznate ji nekdo? :myslim  :myslim

odeslano z Lumie

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska v 8:20 na R10, 20. km potkána Goldinka. Jela ve svém voze Peugeot Puma, já maskován ve firemním Superbu, ale poznala mě a zamávali jsme na sebe. :papa :papa

Odesláno (upraveno)

Dnes cca 18.10 u metra Rajská zahrada stála přede mnou na semaforech tmavě zelená asi 309 v těch malejch mám hokej. Každopádně asi bejvalý auto odsud,podložka klubová ale nápis z okna prasecky seškrábaný. Já v busu 202 za volantem.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

Superb na R10, který jede 70km/h - podle toho Tě pozná každý ;)

Já jel ale 110 km/h, u firemního to řešit nemusím, ale i tak si ten rozežranec 1.8 TSi 4x4 bral 7,5 litru. Normálně kolegové s tím jezdí za 10 a víc.

A věz, že je Goldý mě nepoznala, já ji poznal první ... ale to je marný...

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno (upraveno)

Co od pondělka jezdím denně do Králík, tak na parkovišti u jedný firmy za Žamberkem vídám světlemodrou 306 radima. 1008. ;)

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno (upraveno)

Já jel ale 110 km/h, u firemního to řešit nemusím, ale i tak si ten rozežranec 1.8 TSi 4x4 bral 7,5 litru. Normálně kolegové s tím jezdí za 10 a víc.

A věz, že je Goldý mě nepoznala, já ji poznal první ... ale to je marný...

Já mám ZATÍM na tom svým průměrnou 8,8. Město bylo i 11,7, ale ven do 150 tacho se dá i pod 8

Zítra si ho přijede prohlédnout Kouďák, pak spolu zajdem na orosený žejdlík (možná i s Budvarem nebo Trudníkem ...)

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...