Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, MJSytic napsal:

Je to čarodějnice a je potřeba jí upálit! :roker

Stačilo by, kdyby se cpala do života všem těm, co z toho slintaj'  blahem a ostatní nechala dožít své životy ve sladké nevědomosti.

Neznáme se tejden a tak tu asi každej ví, že jsem se ondyno čertil nad tím, že se mi tlf. nebo PC sám od sebe upgradeoval, byť jsem ho o to nežádal, že si MUSÍM koupit něco co chci/potřebuju, ale jedině s tím, tím a ještě tímhle, byť z toho NIC nevyužiju

Přijde mi, že se stáváme otroky technických vyfikundací a zastaví se to jedině naši smrtí, páč vypnout to (třeba vzhledem k práci) nelze

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

No tak to ber, to je super. :D Koukej ji napsat, a potom mi dej vědět, jsem tvuj nejlepší kamarád a za to že jsem ti poradil mi určitě pustíš nějaký to euro :D :D , Další kamoši se jistě brzy ohlásí, a taky bratranci, sestřenky a všichni příbuzní až z desátého kolene :D 

Odesláno

Ta reakce pani skoro ke konci videa.. na to dítě.. dobrý dobrý, nic se nestalo.. jako klobouk dolů.. žádná histerie.. 😃 ale řídila ona nebo on.. ? Já jen že tam vzali ňákej jakoby mostek a to "nic" muselo bejt asi dost bolavý z venku.. a pán zněl taky jako strašně v klidu... 

Jinak teda ta bílá blběna.., to je matroš.. 🙈 sebrat papíry.. - tiše doufám, že tohle byla její poslední jízda. To je můj rajón a nechci jí potkat.. 😂

Odesláno (upraveno)

@ozzy56  ... co je dedku? :D ...  .pravda, me je teprve 54 .....  ..az mi bude tak 110, prijde buh a zmackne reset ... sorry, vole, error, game over... :D 

@Medvěd ...  abych Te lehce "nas.r.a.l" :D ..    mno, AI je nastroj ...  muze udelat spoustu famoznich a uzitecnych veci treba v medicine..  (trochu jsem to predloni a loni studoval) ...  ale pac jsou lidi ko.ko.ti,  tak pochopitelne  i radu pruseru.. Pokrok nezastavis, i kyby nas to melo vsechny zabit....  :D   .. ale da se to povypinat ve founech i kompech....

Upraveno uživatelem BubakGS
  • O 2 týdny později...
Odesláno

@Weri 605 přesně tak :D Bohužel jsem to nestihl, pánové z PČR tam byli moc brzo a hned ten řidičák chtěli vidět :D obávám se ale že jí ho vrátili, ačkoli evidentně moc neradi..

@Veverka pravda že od toho smíchu mě bolelo skoro celé tělo :D a psychika pak trpěla když mi to nikdo nechtěl věřit :(  :D 

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...