Medvěd Odesláno 6. únor Odesláno 6. únor (upraveno) před 1 hodinou, MJSytic napsal: Je to čarodějnice a je potřeba jí upálit! Stačilo by, kdyby se cpala do života všem těm, co z toho slintaj' blahem a ostatní nechala dožít své životy ve sladké nevědomosti. Neznáme se tejden a tak tu asi každej ví, že jsem se ondyno čertil nad tím, že se mi tlf. nebo PC sám od sebe upgradeoval, byť jsem ho o to nežádal, že si MUSÍM koupit něco co chci/potřebuju, ale jedině s tím, tím a ještě tímhle, byť z toho NIC nevyužiju Přijde mi, že se stáváme otroky technických vyfikundací a zastaví se to jedině naši smrtí, páč vypnout to (třeba vzhledem k práci) nelze Upraveno 6. únor uživatelem Medvěd Citovat
Pepito Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor Před chvílí jsem obdržel tento úžasný e-mail a nevím co s tím. Nepotřebujete někdo 450 000 eur? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor No tak to ber, to je super. Koukej ji napsat, a potom mi dej vědět, jsem tvuj nejlepší kamarád a za to že jsem ti poradil mi určitě pustíš nějaký to euro , Další kamoši se jistě brzy ohlásí, a taky bratranci, sestřenky a všichni příbuzní až z desátého kolene Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor Asi 10 minut potom mi přišel úplně stejný mail. @Radek Hurvajz v tomto smyslu jsem dával vtip. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. únor Odesláno 9. únor Pustit od 5:50, nutné dokoukat až do 8 minut Péťa, Dave_k, OK406 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Weri 605 Odesláno 9. únor Autor Odesláno 9. únor Ta reakce pani skoro ke konci videa.. na to dítě.. dobrý dobrý, nic se nestalo.. jako klobouk dolů.. žádná histerie.. ale řídila ona nebo on.. ? Já jen že tam vzali ňákej jakoby mostek a to "nic" muselo bejt asi dost bolavý z venku.. a pán zněl taky jako strašně v klidu... Jinak teda ta bílá blběna.., to je matroš.. sebrat papíry.. - tiše doufám, že tohle byla její poslední jízda. To je můj rajón a nechci jí potkat.. BubakGS, Pepito a OK406 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor koukám žádní geronťáci, všecko mladá krev a tak blbá, že to bolí i přes NTB , sněhové vločky... Citovat
BubakGS Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor (upraveno) @ozzy56 ... co je dedku? ... .pravda, me je teprve 54 ..... ..az mi bude tak 110, prijde buh a zmackne reset ... sorry, vole, error, game over... @Medvěd ... abych Te lehce "nas.r.a.l" .. mno, AI je nastroj ... muze udelat spoustu famoznich a uzitecnych veci treba v medicine.. (trochu jsem to predloni a loni studoval) ... ale pac jsou lidi ko.ko.ti, tak pochopitelne i radu pruseru.. Pokrok nezastavis, i kyby nas to melo vsechny zabit.... .. ale da se to povypinat ve founech i kompech.... Upraveno 10. únor uživatelem BubakGS pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor @BubakGS jen taková reakce na neustálé hefty pitomců, jak by měli penzisti odevzdat papíry s odchodem do důchodu a vidím, že ty dnešní sněhové vločky nezvládají ani zatáčku toru, Pepito, VojtouNerCZ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
PaKr Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor To je taky materiál https://www.novinky.cz/clanek/krimi-nedouceny-automechanik-se-v-karvine-marne-pokousel-ukrast-starickou-skodovku-40561898 BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor @PaKr ..no to je fakt tuplovanej d.eb.il... .. 120cu a rozbije okynko? Tvl na tu staci kus vazaciho dratu... PaKr, Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Dave_k Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor Však píšou, že prasklo při pokusu násilně otevřít dveře. Pak už ho jen doťuknul. Citovat
Rikic339 Odesláno 20. únor Odesláno 20. únor @VojtouNerCZ shodou okolností to je záběr ode mě nemít to na kameře tak mi to nikdo nevěří, celá firma mi pak psala ať jim to video přepošlu, protože jim to doma nikdo nechtěl věřit Vůbec jsem to nechápal, ale byl jsem rád že tam zrovna jeli pánové z PČR, ti z toho též byli celkem rozčarovaní Pepito, BubakGS, VojtouNerCZ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Weri 605 Odesláno 24. únor Autor Odesláno 24. únor Jakože ty @Rikic339 si autorem toho videa s bílou blběnou .. ? A tos jí nemoh rovnou přestřínnout řidičák, dupnout na klíček a zahodit ho...? Milan+, Veverka, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Veverka Odesláno 24. únor Odesláno 24. únor Já bych od ní požadoval odškodnění za utrpěnou psychickou újmu Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Rikic339 Odesláno 25. únor Odesláno 25. únor @Weri 605 přesně tak Bohužel jsem to nestihl, pánové z PČR tam byli moc brzo a hned ten řidičák chtěli vidět obávám se ale že jí ho vrátili, ačkoli evidentně moc neradi.. @Veverka pravda že od toho smíchu mě bolelo skoro celé tělo a psychika pak trpěla když mi to nikdo nechtěl věřit Pepito a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Normální debil. Takovejch je... BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen majitzel BMW je diagnoza tak co myslis je normalni ?? Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.