Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U nás v ulici to bylo také, Fordem tam,vlakem zpět, nové Mondie podotýkám nové cca 2 mesice,cesta z Chorvatska skončila v Poděbradech na pumpě a pak podvál.

Odesláno

Což se samozřejmě nikomu s jinou značkou auta NIKDY nestalo 😄

Když jsem si postupně koupil několik Peugeotů, slýchal jsdm kolem toho kecy o tom jaký budu mít s francouzema trable a pak údivné kroucení hlavou, když jsem s nima najel to, co jsem najel a nijak zásadně jsem pod auty neležel.

Když jsem pořídil Forda, opět jsem byl vystaven kecům o Fordu a vlaku a jak se to sype - a hele, za 8 let provozu zase v podstatě běžnej servis (dtto i Pavlův Monďas, kterej má najeto 380 000 /z toho 17 000 km najel Pavel/ a řeší dle mého taky prkotiny)

Takže pindejte si co Vám slina na jazyk přinese, já jsem vůči tomu takřka imunní

Odesláno (upraveno)

Ano, ale ve finále kvůli banalitám typu ruplá hadice od turba (Monďas 2x - postupně 2 hadice, na odtahu ale jenom jednou, když se to Pavlovi stalo v Německu, poprvě jsme s prasklou hadicí z Vysokého nad Jizerou do Prahy dojeli po ose) nebo dík ruplé pásce uvolněná hadice od turba (Galaxy), což u aut s nájezdy + 300 000 km je věc, která se stává napříč značkama

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

@Medvěd

Musíš to brát s nadhledem vše. Když to vezmu zpětně,tak nejméně problémů jsem měl od novoty se 120 a Favoritem, neberu auta co byly na kšeft.  Hyundai Lantra 95,motor Mišivbuši,jsem si na 90000km přivezl prasklé těsnění na oil kanálu z dovči v IT, jsem to dojel i s kapanim na výfuk. Nový Fiat Brava 2001, cca 2-3 měsice starý,kolega z práce to do mě vzal v AT na světlech v dešti do kufru při cestě na dovču do It. Nové auto ,škoda cca 50_60 tisic.Já kufr zavřel,jeho Feldu jsme natahovaly přes lano a strom, aby valil domů opravit a mohl dorazit. Pak dorazil domů Ulysse, ten nebyl od novoty ,stáří cca4_5 let,cca doma měsíc, bába za mnou v Holovousích nedobrzdila, opět kufr. Pojistka dala asi 40,rozpočet, doma za nárazník a couvatka 5000. A taky byl na podvalu, spojka, 4 dny před cestou na svatbu ke Slovensku. Jelikož jsem tam vozil služební, tak to druhý den bylo hotovo a za super price, komplet dvouhmota, spodní silenbloky, oleje,filtry cca 16000. Ostatní prkotiny ani neberu,třeba tohle je kuna v Tucsonovi,tohle po slevě od @Pe.Tr skoro 1000.

Od mladí krom R8Gordini a Caravele,jsem jezdil Fiaty, asi mě to chytlo,když to tu měl soused mechanik, tak jem vystřídal 125 special,tenkrát 2xohc a petikvalt,neskutečné pohodli,850sc,128sc1300, Uno Turbo,mel jsem dvě, to byla raketa na kolech a od něj jsem si občas půjčil F Dino,to byla nadhera,dnes už jich tu asi moc nebude,lituje, že to prodal za hubičku. 

A tu 308sw co jsem koupil misto Ulysse do práce,tak tam jsem musel dát novou převodovku, jelikož tam jaksi chyběl oil, tak lehly ložiska. Ale dala se z 3008,tak se to teď nebojí kopců. Výhoda je u 308. Ulysse nádrž cca 82lt,skoro 2x za měsíc u pumpy,tohle má asi 60, jsem tam do práce jednou.

17689183006733331763323529965725.jpg

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

@Medvěd Ja jsem mel Forda pres 6 let :D  , ja muzu :D . Po 6 letech mu radsi vyhorela elektrika pod volantem a odjel smer vrakac :D  A ted mam doma KTM = Kick Ten Minutes (obcas i vic), Kreten Tlaci Motorku (obcas doslova :D ) . Sranda musi bejt :D 

a vubec, vsechny auta na F jsou na prd. Ford, Fiat, Fsechny Francouzsky, "Folkswagen"...

Odesláno

Tak já dneska během tří hodin "zaklela" 3 auta.. 😂😂😂

Tak si tak jedu Kamzikem a najednou cukando grande, tak to vypnu znova zkouším a prd.. EPC, smrad benálu, hmmm tak díky asi škrtící klapka.., tak si volám odtah a volám šéfovi, že se mu rozbilo auto 😂. Řiká mi, tak si přijeďte ke mě pro Karoka.... Ok. Odtáhli sme Kamzíka do autorizáku, všechno super. Volám si tágo.. sednu si.. a na Průmyslovce škrt prd a převodovka .. 🤣 tak jiný tágo.. dojedu k šéfovi beru si Karoka a blblbl.. - baterka 😂😂😂 (stálo to asi měsíc, dalo se to čekat, ale víte jak.. 😂) - co sem komu udělala .. 😅 bojím se teď na cokoli šáhnout.. 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...