oddie Odesláno 12. říjen 2025 Odesláno 12. říjen 2025 Rex je ale hybrid, ne? Tzn. by měl mít i benzínovej motor... Citovat
PaKr Odesláno 12. říjen 2025 Odesláno 12. říjen 2025 Však to je Rex, to má právě i spalovák. Nějakou 600 z cizí motorky ( kymco nebo něco takového) Citovat
Dave_k Odesláno 12. říjen 2025 Odesláno 12. říjen 2025 To su ale jouda. Samozřejmě máte pravdu. Jsem to úplně přehlíd. PaKr ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 (upraveno) Aukce veteránů Dostaly mě tyhle fotky: Vše naleštěno, budí to dojmem precizní práce a pak RZ přidělaná stahovací páskou Upraveno 2. listopad 2025 uživatelem Péťa Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 tak nebude vrtat do tech chromovych narazniku no Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 (upraveno) jedna zhava diskuse na slovenskem citroen foru zacatek diskuze byl nevinny, dotazovany hledal budiky na C4 picasso, oranzove s najezdem kolem 105 tisic- teda on nehledal budiky jemu stacila pouze fotografie , kdyz sem se ho ptal proc zacal mi nadavat a k tomu mi dalsi zucastneny odpovedel tohle (na slovensku neni trestne mit jiny pocet km na TK ?? ) Upraveno 2. listopad 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
jarokare Odesláno 2. listopad 2025 Odesláno 2. listopad 2025 Třeba má pov.ručení podle nájezdu km a nechce doplácet Péťa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. listopad 2025 Odesláno 3. listopad 2025 @jarokare to sem mu prave napsal uz v prispevku driv - jestli chce ojebatr pojistku a odpoved byla viz screen jestli sem policajt nebo agent Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2025 Odesláno 3. listopad 2025 Některý lidi jsou holt rozbitý, nenaděláš nic. Nejhorší je že rok od roku jich je stále víc a víc. Prostě nějak ta populace degeneruje. Hafity, Pepito a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. listopad 2025 Odesláno 7. listopad 2025 Dnes mě dostala Zásilkovna... Jelikož na eshopu psali, že zboží je skladem u dodavatele, tak jsem zvolil dopravu zásilkovnu místo vyzvednutí na prodejně. Eshop obratem po objednání hodil balík do zásilkovny. Z Liberce do Frýdlantu je to 25 minut - nechápu, proč balík putuje 28 hodin do Benátek nad Jizerou, tam bude smrdět přes víkend (protože pobočka má zavřeno) a snad v pondělí odpoledne dorazí... Kdyby měli na stránkách napsaný skladem na prodejně, tak bych si to cestou z práce vyzvedl a měl klid OK406 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 7. listopad 2025 Odesláno 7. listopad 2025 Zásilkovna je poslední dopravce, kterého lze zvolit. Po dlouhé době jsem ji musel využít a cesta balíku byla zajímavá: Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 7. listopad 2025 Odesláno 7. listopad 2025 Pro mě je zásilkovna ve srovnání s českou poštou jak úkaz z pohádky - mám oblíbený jedno výdejní místo (prodejnu) a vždy super jak rychlost dodání tak při výdeji Kdykoli MUSÍM na počtu - mám osypky, se zásilkovnou ale nemám problém BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. listopad 2025 Odesláno 8. listopad 2025 Zásilkovna začíná být v poslední době nějaká zmatená, naposledy když jsem chtěl poslat balíček tak se mi otevřel box který měl být prázdný a byl v něm balík. Nakonec jsem teda se proklikal ke změně boxu a dal jsem to jinam. Následně jsem jim tam volal reklamoval jsem to. Ale na Facebooku vidím dennodenně jak někdo hledá majitele balíku který měl v boxu místo svého balíku a byl tam i případ že se tam ozval někdo třetí že má jeho balík, takže nejenom prohozený dvě schránky ale komplet pomícháno. Řešení je asi prostě využívat pobočku, tam si můžu zkontrolovat jestli je balík opravdu můj, protože ty lidi co to rozvážejí do boxu jsou nějaký zmatený. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. listopad 2025 Odesláno 8. listopad 2025 připojuju se ke kritice Zásilkovny, jelo to z Prahe týden , ale já nikde nespěchám , mám čas Citovat
Charlie 607 Odesláno 8. listopad 2025 Odesláno 8. listopad 2025 Já teda zatím se zásilkovnou žádný problém, vždy doručeno správně a povětšinou doručeno druhý den od převzetí zásilky, pokud to jde využívám box. Balíkovna taky v pohodě, ale jelikož mi to občas místo boxu hodí na poštu pár kroků vedle, tak jí využívám jen když nejde jinak, páč na poštu já nerad. A nejraděj mám PPLku, hlavně na odesílání balíčků, vychází mi nejlevněji a nemá malé limity váhy. Citovat
Péťa Odesláno 11. listopad 2025 Odesláno 11. listopad 2025 Brembo https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-luxusni-mercedes-z-aukce-spatne-brzdil-mel-desticky-ze-dreva-40547554 PaKr, ozzy56, Radek Hurvajz a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. listopad 2025 Odesláno 11. listopad 2025 tak říká se tomu ,destičky' nee ?? Pepito ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 11. listopad 2025 Odesláno 11. listopad 2025 Zažil jsem destičky z Pertinaxu.... Citovat
PaKr Odesláno 11. listopad 2025 Odesláno 11. listopad 2025 @Hafity a co pertinaxový karburátor? ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 11. listopad 2025 Odesláno 11. listopad 2025 A tohle je taky dobrej střelec https://tydenikpolicie.cz/vin-z-dodavky-nekdo-odstranil-flexou-na-spolujezdce-byl-vydan-evropsky-zatykaci-rozkaz/ Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.