Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

jedna zhava diskuse na slovenskem citroen foru 
zacatek diskuze byl nevinny, dotazovany hledal budiky na C4 picasso, oranzove s najezdem kolem 105 tisic- teda on nehledal budiky jemu stacila pouze fotografie , kdyz sem se ho ptal proc zacal mi nadavat a k tomu mi dalsi zucastneny odpovedel tohle 
(na slovensku neni trestne mit jiny pocet km na TK ?? )

obrazek.png

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Dnes mě dostala Zásilkovna... :potlesk

Screenshot_20251107_204722_Packeta.jpg

Jelikož na eshopu psali, že zboží je skladem u dodavatele, tak jsem zvolil dopravu zásilkovnu místo vyzvednutí na prodejně. Eshop obratem po objednání hodil balík do zásilkovny. Z Liberce do Frýdlantu je to 25 minut  - nechápu, proč balík putuje 28 hodin do Benátek nad Jizerou, tam bude smrdět přes víkend (protože pobočka má zavřeno) a snad v pondělí odpoledne dorazí...:bacha

Kdyby měli na stránkách napsaný skladem na prodejně, tak bych si to cestou z práce vyzvedl a měl klid :aut

Odesláno

Pro mě je zásilkovna ve srovnání s českou poštou  jak úkaz z pohádky - mám oblíbený jedno výdejní místo (prodejnu) a vždy super jak rychlost dodání tak při výdeji

Kdykoli MUSÍM na počtu - mám osypky, se zásilkovnou ale nemám problém 

Odesláno

Zásilkovna začíná být v poslední době nějaká zmatená, naposledy když jsem chtěl poslat balíček tak se mi otevřel box který měl být prázdný a byl v něm balík. Nakonec jsem teda se proklikal ke změně boxu a dal jsem to jinam. Následně jsem jim tam volal reklamoval jsem to. Ale na Facebooku vidím dennodenně jak někdo hledá majitele balíku který měl v boxu místo svého balíku a byl tam i případ že se tam ozval někdo třetí že má jeho balík, takže nejenom prohozený dvě schránky ale komplet pomícháno. Řešení je asi prostě využívat pobočku, tam si můžu zkontrolovat jestli je balík opravdu můj, protože ty lidi co to rozvážejí do boxu jsou nějaký zmatený.

Odesláno

Já teda zatím se zásilkovnou žádný problém, vždy doručeno správně a povětšinou doručeno druhý den od převzetí zásilky, pokud to jde využívám box.

Balíkovna taky v pohodě, ale jelikož mi to občas místo boxu hodí na poštu pár kroků vedle, tak jí využívám jen když nejde jinak, páč na poštu já nerad. 

A nejraděj mám PPLku, hlavně na odesílání balíčků, vychází mi nejlevněji a nemá malé limity váhy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...