VojtouNerCZ Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 Čím to jen může být. BubakGS, Pepito, Radek Hurvajz a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 Mrkvový krém bych si dal raději. BubakGS a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 (upraveno) MRVOVÝ krém. Třeba chlévská MRVA. Na druhé straně už to bylo správně - MRKVOVÝ KRÉM. Upraveno 23. květen 2025 uživatelem Pepito Radek Hurvajz, Péťa, zbynek..s a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pavelu96 Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 (upraveno) @Radek Hurvajz on lidský mozek zvládne v klidu text s chybějícími nebo přeházenými písmeny... Upraveno 23. květen 2025 uživatelem pavelu96 BubakGS, Pepito, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 No skutečně jsem to naprosto přehlíd, pořád jsem četl mrkvový a to několikrát za sebou Pepito, ozzy56, BubakGS a 3 další ohodnotil 6 Citovat
JVT Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 @pavelu96 něco podobného jsem už četl, ale toto mi připadalo složitější. Nicméně jsem tento text přečetl bez problému na první pokus. Nezbývá nic jiného než se poklonit své vlastní hlavě co dokáže. Ale jen opatrně, občas svede i pěkný blbosti. @Radek Hurvajz nejsi sám. Taky jsem to četl s "k" a ani jsem nezaváhal Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 Nevím čím to je, ale na takové překlepy mám nějaký zvláštní smysl. Jeden čas jsem měl cukání (a občas jsem to i udělal) tady na fóru upozorňovat přispěvatele na chyby v jejich textu, ale pak jsem to vzdal i když to tu často vidím, to se pak jen pousměji a jedu dál.. Jistou dobu se snažili chyby opravovat @Aluška a StiBto, ale také to nakonec vzdali. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 ja mněl nějaku dobu tež take nutkani sy hrať na učitela , ale či zme tu jakysyk klub českeho jazyka ?? ale na druhu stranu su to tu někdy faine pecky Radek Hurvajz, Pepito a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. květen 2025 Odesláno 26. květen 2025 (upraveno) někdo třeba ocení jako inspiraci co dítěti k Vánocům https://www.fotodeky.cz/produkty/plysovy-pohrebni-vuz/p Upraveno 26. květen 2025 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Pepito, Weri 605, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2025 Odesláno 26. květen 2025 ,,je vyrobený z příjemného materiálu Velvet, který je heboučký a velmi příjemný na dotek......., který zajistí příjemný komfort při ležení'' Weri 605 a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 26. květen 2025 Odesláno 26. květen 2025 @PepitoNemyslel jsi spíš @aka. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 26. květen 2025 Odesláno 26. květen 2025 (upraveno) @Dave_k Určitě myslel Do teď si pamatuji Vendulky heslo: "Vzdávám to, pište jako prasátka" - nebo tak nějak. Tuším, že ještě StibTo byl tak citlivý na způsob psaného projevu. Upraveno 26. květen 2025 uživatelem Péťa Radek Hurvajz a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 26. květen 2025 Odesláno 26. květen 2025 (upraveno) před 59 minutami, Dave_k napsal: @PepitoNemyslel jsi spíš @aka. Myslel jsem Alušku. Aspoň si to tak pamatuji. Ale asi máš pravdu. Upraveno 26. květen 2025 uživatelem Pepito Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. květen 2025 Odesláno 26. květen 2025 @akato pořád v tom podpisu má Péťa, Pepito a Dave_k ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 27. květen 2025 Odesláno 27. květen 2025 @Radek Hurvajz Já mám podpisy vypnuté, takže je nevidím. Krásná vlastnost tohoto fóra Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. květen 2025 Odesláno 27. květen 2025 Chyba, kolikrát se tam dozvíš zakladní informaci jakeho auta se dotaz týká. Hafity a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 28. květen 2025 Odesláno 28. květen 2025 V 23. 5. 2025 at 16:15, ozzy56 napsal: ja mněl nějaku dobu tež take nutkani sy hrať na učitela , ale či zme tu jakysyk klub českeho jazyka ?? ale na druhu stranu su to tu někdy faine pecky Souhlas. Dost lidí píše na internetu (obecně) jako prasata. Úroveň projevu nic, češtin nic.. Typická odpověď, že to jen fejsbůk, kašlat na to, nepotřebuju si hrát na pravopis. Ale že to pak v polovině případů nejde pomalu ani přečíst, aby ten výblitek dával nějaký smysl, to už je asi jedno. A de facto se to stává "standardem", hlavně u mladých generací "Nejlepší" na tom je, že jim ta zprasená čeština pak přijde normální, resp. ne chybná. "Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem", říkávalo se. Ale když se*eš i na vlastní mateřský jazyk... Škoda mluvit! Jo a nejlepší proti(pseudo)argument je: "třeba je pisatel dis-tohle, dis-tamto". Jasně, úplně všichni jsme "dis"-cokoliv Dave_k, Medvěd, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 Ještě kdysi, kdysi dávno jsem měl taky snahu upozorňovat na ty nejhrůznější pravopisné přešlapy, ale když mi i od VYSOKOŠKOLSKY vzdělaných autorů bylo několikrát sděleno, že jsou na fóru autoklubu a ne v jazykovém koutku, tak jsem ten marný boj prostě vzdal. Dnes už si nad některými texty jenom povzdechnu, ale neřeším - holt nikdo nejsme dokonalej a když autorovi samotnýmu je buřt jak se prezentuje navenek, tak s tím nic dělat nelze Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 Já sem školou prolejzal z češtiny za 4 snad od 4 třídy. Y/I pro mě byla řeknu španělská vesnice přiznám se že i dneska se občas seknu ale abych nebyl za balíka tak mám puštěnej ten hlídač pravopisu(nebo to spíš neumím vypnout to si přeberte každý po svým) a to už musí bejt člověk opravdu ignorant když i přes tu záplavu červenejch vln pod textem to odbouchne bez kontroly a pustí do světa a to chce asi talent bejt takovej ignorant. Páč i mě dokážou do očí některý ty hrubky. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.