oddie Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Koukám někdo obšíval volant. Taky jsem koupil kdysi dva potahy, že si to "až jednou bude čas" udělám, a furt nic Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben (upraveno) Jo ty máš navi, to jsem nějak minul. Pak ano, RT3/RT4/RNEG. A netuším zda se nedávaly i CAN RT3 do prvních faceliftů. U 2008 se lámalo RT4/ RNEG. A ještě se dávalo od 2007-2008 RT5 Upraveno 28. duben uživatelem VojtouNerCZ Citovat
patt Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben @VojtouNerCZ jojo, je tam napsán navitec @oddie joo, a už je to obšití stejně děravý Citovat
MJSytic Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Dneska se věšela disko koule Zítra doladíme Pepito, radim.1008 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
dýzl Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Dnes jsem koukal proč se hřeje LP kolo, RU se neodbrzdí úplně, navíc něco s manžetou vnějšího kloubu poloosy, takže návštěva mechanika - ihned zkouknul a resumé= vadný třmen není to lankem. Před panelákem na heveru se zajištěním kozičkama to dělat nebudu, takže bude "stojka" a mechanik mít práci. Navíc už si našel i další práci - kosmetiky-vyleštění světel... Citovat
sitler Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Au, to bolí i přes displej Milan+ a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben (upraveno) @Milan+ auuu, to vypadá na šití Také jsem dnes pracoval s řetězovkou, ale byl jsem asi šikovnější, nic jsem si neufiknul. Upraveno 28. duben uživatelem Pepito Doplňující info Milan+ ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Tak mám toto - RT3eV. Tak řekněte, jestli je to pro @patt použitelné Citovat
Medvěd Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben (upraveno) Zaparkováno ve Frýdku (nebo Místku) a budu tu i zítra. V penzionu GLOGAR se podávají jen snídaně, takže kdyby měl někdo tip kam zítra zajít na večeři (nebo se třeba chtěl potkat z oka v oko), budu rád za tip Dnes večeře vyřešena v Bíteši u Raušů a opět spokojenost Upraveno 28. duben uživatelem Medvěd Citovat
Milan+ Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben před 1 hodinou, Pepito napsal: @Milan+ auuu, to vypadá na šití Také jsem dnes pracoval s řetězovkou, ale byl jsem asi šikovnější, nic jsem si neufiknul. Ano. Bylo šití, nevím kolik stehů, dràžka po řetězu byla slušná. Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben doufám, že letos nebudu brát řetězovou pilu do ruk, používám ji jenom, když po vichřici přes zimu spadne strom na zahradě..., palivové dřevo kupuju nařezané, naštípané, obecně řezání-- cirkula neeeee ale přes zimu jsem dal novou lištu, řetěz, svíčku, filtr, no je jak nová Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben (upraveno) před 10 hodinami, Milan+ napsal: Ano. Bylo šití, nevím kolik stehů, dràžka po řetězu byla slušná. Já dobře vím, proč podobná zařízení vůbec neberu do pazoury Ať se to rychle zahojí Upraveno 29. duben uživatelem Medvěd Milan+ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben @oddieJe to can. Pak otázka, zda bude komunikovat s diplejem, pokud bylo v autě původně RT4 nebo rneg. Citovat
Roman Bazi Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben @Milan+ jak se to mohlo stát? Přeji brzké zahojení. Citovat
oddie Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben Bylo to v autě s velkým displejem, to už je jediné, co si pamatuju. R.2008 100kW RHR. Padlo to tehdy na spojce a mělo to najeto přes 300, tak jsem to poslal do sběru. Tehdy trochu zbrkle, měl jsem před operací kolene, tak jsem toho moc nesundal, měl jsem toho schovat víc. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben před 13 hodinami, oddie napsal: Tak mám toto - RT3eV. Tak řekněte, jestli je to pro @patt použitelné Pokud tam má jen malý oranžový displej, tak myslím že ne. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben (upraveno) Má tam velký mezi budíky ale ony se ty displeje liší mezi rt3/4 apod. Rt3 má displej ještě optický, rt4 digitální. Mělo by to jít poznat podle svazku. Pak otázka co tahle rt3ev, je to ještě novější, třeba už má digitální. Upraveno 29. duben uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben před 46 minutami, Roman Bazi napsal: @Milan+ jak se to mohlo stát? Přeji brzké zahojení. Myslím si, že podobné bolístky se stávají velice rychle Milanovi to ale v žádným případě nepřeju a vlastně ani nikomu jinýmu, muselo to bolet jak sto čertů Milan+ ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben V souvislosti s výpovědí budu mj. vracet služební telefon a pořizovat si soukromý, a řeším, co pořídit. V současné době mám Samsung Galaxy S24+ a na ty S jsem popravdě už dlouho zvyklý. Alza má do zítřka akci s cashbackem, takže bych to asi měl rozseknout, pokud to chci stihnout. Koukal jsem na S25FE - stejná velikost 6,7" (přesně vyhovuje), menší RAM 8GB proti stávajícím 12 (zas něco ubyde z firemních apk, tak by nemuselo vadit). S 256GB vyjde s cashbackem na 15tis, co je ještě tak nějak přijatelné. Nebo se mám podívat po něčem zásadně jiném? Víc za to dávat nechci, žádné zvláštní funkce ani výkon nepotřebuju, velikost kolem těch 6,7", ale fotit chci aby to umělo aspoň jako to S24+ (to bývá u levnějších horší). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.