Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, patt napsal:

Véno, to je pujčenej podval s tim, že si ho mužu nechat na dobu neurčito ze si mam jen poladit světla, že blbnou... rozdělal jsdm svazek a vysypaly se komplet všechny draty totál shnilý, tak jsem si pujčil bezdrátový svétla od kámoše co jezdí s odtahovkama a prozatim jel s bezdratama, neboť ty původní jsou na komplet generálku elektriky

Tak těch pár drátů snad natáhneš ne? to nemuže bejt problem, i když chápu že teď je priorita GO toho MonsterTrucku :D 

Odesláno (upraveno)

@Vena garážmistr no od kámoše. On má dOě dvojplata a tohle už nepoužívá a zarůstá mu to akorát a překáží, tak já to uskladním u sebe a občas využiji 😂

@Radek Hurvajz to není problém, ale řešit do pár hodin před odjezdem venku v zimě na blátě a ještě v dešti se mi nechtělo 😂

Upraveno uživatelem patt
Odesláno
před 8 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Tak těch pár drátů snad natáhneš ne? to nemuže bejt problem, i když chápu že teď je priorita GO toho MonsterTrucku :D 

Žádný tahání pár kabelů koupit celej svazek je otázka max. tisícikoruny a je to nejlepší a nejjednodušší řešení . 

Odesláno (upraveno)

@Medvěd

Domácí je domací, kdyby je někdo viděl podle foto z hygieny atd.,tak mají velký problém kvůli té krvi. Tohle vypadá nějaký armádní klub.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno (upraveno)

Já sem zas přitáhnul další šrot domu 😀 no nekup to, když je to tak levný 😂

dvouválcový kompresor Orlík, motor 7.5kw, 50m3/hod, udělat tomu nějakou údržbu a elektriku a v plánu je ho spřáhnout s mým jednoválcovým orlíkem a v létě zakoupit mobilní velkou pískovačku a opískovat komplet podvozek na pežotech  😂

20260213_120136.jpg

Upraveno uživatelem patt
Odesláno

manzelka se rozhodla ze chce jinou kuchyn 
ne uplne rekonstrukce ale spis upgrade 
takze kuchynska linka se uz vali v loznici 
ja dnes to vzal od podlahy a to doslova :D
v obyvaku se vali plovouci podlaha ktera bude misto "linolea" byly tam dokonce 2 vrstvy na puvodni drevene podlaze stara tvrda a asi nekolik let nova meka co se normalne ma lepit 
zitra probehne akce plovoucka v pondeli max v utery to snad doskladam 

Odesláno

No za mě zase do kuchyně jedině dlažba. Když něco vyleješ (horký, studený) apod. není problém. Pokud upadne něco ostrýho (nebo na hranu) na měkou podlahu, tak máš co opravovat. A plovoučka se po pár "loužích" rozjede. 

Odesláno

@Milan+ Jsi mě docela pobavil. Víš co by ten hrnec musel vážit aby ti rozbil dobře položenou dlažbu? A co by Ti takovej hrnec udělal s jakoukoliv jinou podlahou? No nevím jak kdo, ale doma nosím pantofle, takže chladnější dlažbu neřeším a pokud nemáš podlahovku, tak je stejně studený i lino či plovoučka. A koberec asi v kuchyni nemá nikdo. ;) Mi připomínáš, když jsme řešili sprchovej kout. Jestli vaničku nebo dlažbu. Prej litá vanička je teplejší než dlažba. :D Máme dlažbu, Za mě lepší údržba a může ti tam na zem upadnout kde co a ani ji nepoškrábeš. :papa 

Odesláno
V 13. 2. 2026 at 17:30, Radek Hurvajz napsal:

No malou jezirkovou oranžovou.

Koi kapr. Jsem nevěděl, źe přežije zamrznutí. Malý zelený karásek zamrznutí přežije. 

Odesláno

Mám dlažbu na WC, chodba, kuchyně a koupelna. Na WC je dlažba zátěžová-když se u nás v JH předělával Baťa na DM drogerii, tak nám na tam zůstalo pár metrů, dva jsem si vzal, tato je nezničitelná. Chodba kuchyně a koupelna je glazovaná a na několika místech chodby a kuchyně je glazura odštíplá, žel navícové nejsou,  vyšlo to akorát, takže oprava se zatím nekoná. Příště bych si již takovou nedal, buďto cokoliv jiného nebo zátěžovou dlažbu. On stačí obyčejný smaltovaný hrnec a dokáže to odštípnout když spadne správně!!. A dlažba je položena dobře,  nesnažil jsem se nikdy odvádět špatné dílo v práci, natož pak sobě!!

Odesláno

@Roman Bazi Jo máme to asi každej jinak. Dlažbu máme klasickou. Koupelna, WC,chodba, kuchyně. A za 17 let žádnej problém. Asi nám tam zatím nic těžkýho blbě neupadlo nebo to je dobrá dlažba. Teplotu neřeším, nosíme papuče a u sprcháče máme předložku. V kuchyni jsem za ni už párkrát byl rád, když vytekla myčka nebo lednička a na chodbě písek a kamínky z bot ji nepodrápou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...