Radek Hurvajz Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor před 2 hodinami, patt napsal: Véno, to je pujčenej podval s tim, že si ho mužu nechat na dobu neurčito ze si mam jen poladit světla, že blbnou... rozdělal jsdm svazek a vysypaly se komplet všechny draty totál shnilý, tak jsem si pujčil bezdrátový svétla od kámoše co jezdí s odtahovkama a prozatim jel s bezdratama, neboť ty původní jsou na komplet generálku elektriky Tak těch pár drátů snad natáhneš ne? to nemuže bejt problem, i když chápu že teď je priorita GO toho MonsterTrucku Citovat
patt Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor (upraveno) @Vena garážmistr no od kámoše. On má dOě dvojplata a tohle už nepoužívá a zarůstá mu to akorát a překáží, tak já to uskladním u sebe a občas využiji @Radek Hurvajz to není problém, ale řešit do pár hodin před odjezdem venku v zimě na blátě a ještě v dešti se mi nechtělo Upraveno 13. únor uživatelem patt Pepito a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor před 8 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Tak těch pár drátů snad natáhneš ne? to nemuže bejt problem, i když chápu že teď je priorita GO toho MonsterTrucku Žádný tahání pár kabelů koupit celej svazek je otázka max. tisícikoruny a je to nejlepší a nejjednodušší řešení . Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor No jo, ale furt je na práci spousta důležitějších věci a tohle jenom drobnost, tak to počká, počká, počká.... patt ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor Méďo a když jsi byl na tej zabiječce výš kdy má prase nejvíc příbuznejch? Citovat
Milan+ Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor (upraveno) @Medvěd Domácí je domací, kdyby je někdo viděl podle foto z hygieny atd.,tak mají velký problém kvůli té krvi. Tohle vypadá nějaký armádní klub. Upraveno 14. únor uživatelem Milan+ Citovat
patt Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor (upraveno) Já sem zas přitáhnul další šrot domu no nekup to, když je to tak levný dvouválcový kompresor Orlík, motor 7.5kw, 50m3/hod, udělat tomu nějakou údržbu a elektriku a v plánu je ho spřáhnout s mým jednoválcovým orlíkem a v létě zakoupit mobilní velkou pískovačku a opískovat komplet podvozek na pežotech Upraveno 14. únor uživatelem patt Péťa, Pepito, t0m@s a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor manzelka se rozhodla ze chce jinou kuchyn ne uplne rekonstrukce ale spis upgrade takze kuchynska linka se uz vali v loznici ja dnes to vzal od podlahy a to doslova v obyvaku se vali plovouci podlaha ktera bude misto "linolea" byly tam dokonce 2 vrstvy na puvodni drevene podlaze stara tvrda a asi nekolik let nova meka co se normalne ma lepit zitra probehne akce plovoucka v pondeli max v utery to snad doskladam pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor Tak plovoučka za mě do kuchyně nee,tam něco měkčí. Poznáš. toru ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor No za mě zase do kuchyně jedině dlažba. Když něco vyleješ (horký, studený) apod. není problém. Pokud upadne něco ostrýho (nebo na hranu) na měkou podlahu, tak máš co opravovat. A plovoučka se po pár "loužích" rozjede. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor A když hrnec rozbije dlažbu, tak máš taky co opravovat a hlavně je studená. Citovat
sitler Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor Doma ze Zillertalu, a v pondeli zacne kolecko reseni pretrzenych kolenich vazu pro zenu... Citovat
Dave_k Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor @Milan+ Jsi mě docela pobavil. Víš co by ten hrnec musel vážit aby ti rozbil dobře položenou dlažbu? A co by Ti takovej hrnec udělal s jakoukoliv jinou podlahou? No nevím jak kdo, ale doma nosím pantofle, takže chladnější dlažbu neřeším a pokud nemáš podlahovku, tak je stejně studený i lino či plovoučka. A koberec asi v kuchyni nemá nikdo. Mi připomínáš, když jsme řešili sprchovej kout. Jestli vaničku nebo dlažbu. Prej litá vanička je teplejší než dlažba. Máme dlažbu, Za mě lepší údržba a může ti tam na zem upadnout kde co a ani ji nepoškrábeš. Péťa, Klemoň a Milan+ ohodnotil 2 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 15. únor Odesláno 15. únor Každý to má jinak. Já bych si studenou a tvrdou dlažbu nedal ani do koupelny ani do kuchyně. Ale ani plovoučku. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 15. únor Odesláno 15. únor V 13. 2. 2026 at 17:30, Radek Hurvajz napsal: No malou jezirkovou oranžovou. Koi kapr. Jsem nevěděl, źe přežije zamrznutí. Malý zelený karásek zamrznutí přežije. Citovat
dýzl Odesláno 15. únor Odesláno 15. únor Mám dlažbu na WC, chodba, kuchyně a koupelna. Na WC je dlažba zátěžová-když se u nás v JH předělával Baťa na DM drogerii, tak nám na tam zůstalo pár metrů, dva jsem si vzal, tato je nezničitelná. Chodba kuchyně a koupelna je glazovaná a na několika místech chodby a kuchyně je glazura odštíplá, žel navícové nejsou, vyšlo to akorát, takže oprava se zatím nekoná. Příště bych si již takovou nedal, buďto cokoliv jiného nebo zátěžovou dlažbu. On stačí obyčejný smaltovaný hrnec a dokáže to odštípnout když spadne správně!!. A dlažba je položena dobře, nesnažil jsem se nikdy odvádět špatné dílo v práci, natož pak sobě!! Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 15. únor Odesláno 15. únor @Roman Bazi Jo máme to asi každej jinak. Dlažbu máme klasickou. Koupelna, WC,chodba, kuchyně. A za 17 let žádnej problém. Asi nám tam zatím nic těžkýho blbě neupadlo nebo to je dobrá dlažba. Teplotu neřeším, nosíme papuče a u sprcháče máme předložku. V kuchyni jsem za ni už párkrát byl rád, když vytekla myčka nebo lednička a na chodbě písek a kamínky z bot ji nepodrápou. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. únor Odesláno 15. únor @Dave_k mamka ma v kuchyni koberec ale to z toho duvodu ze je to stary barak a podlaha je takova ze tam zakopnes o neco - tam zakopnes o neco jineho nejlepsi do kuchyne bylo stare Teracco to jsme meli ve starem baraku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.