RichVa Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 No tak my jsme si dnes udělali fajn večer a šli si poslechnout jednoho důchodce, co zbyl jako jediný z původní party a v rámci své tour přijel i k nám do Strakonic (naštěstí jsme měli šťastný nápad a dali si to jako dárek pod stromeček neb poslední dva měsíce už bylo vyprodáno). A v 75 letech mu to pořád šlape Radek Hurvajz, Péťa, ozzy56 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
radim.1008 Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 Taky jsme dnes byli, vlastně už včera, na muzice v okresním městě v Ústí nad Orlicí. regius, RichVa a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 24. březen 2024 Odesláno 24. březen 2024 (upraveno) před 14 hodinami, ozzy56 napsal: pokud slušně požádáš: prosím, můžu projet?? tak čumí , co vlastně otravuješ..., Je to přesně jak píšeš. To tam pak stojíš a ve finále jsi za hňupa ty !!! Metoda slušně ale rázně z tebe hulváta neudělá a pokračuješ dál. Samozřejmě to neplatí když je to 80ti letá stařenka, která se o ten vozík opírá aby neupadla EDIT: A nebo jen 56ti letý lempl, co si zase hnul zádama. FR hole ve vozíku a o vozík opřený . . . Upraveno 24. březen 2024 uživatelem Klemoň Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 dnes obuté do nových disků, v pneuservisu zjistili, že čidla tlaku vzduchu mám v nábojích kol, takže v kolech jsou obyčejné ventilky (nemusím kupovat na zimní pneu ) Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 @ozzy56 Co to je v nábojích? Takže to sbírá ABS nepřímo? Citovat
ozzy56 Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 (upraveno) no to el. čidlo, které je normálně na ventilku a reaguje na snížený tlak v pneumatice, tak mám v nábojích kol--takže v disku je normální, obyčejný ventil bez čidla tlaku..., jak to funguje elektronicky nevím, ale asi podle otáček kola Upraveno 25. březen 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
Dave_k Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 V 24. 3. 2024 at 9:29, Klemoň napsal: Je to přesně jak píšeš. To tam pak stojíš a ve finále jsi za hňupa ty !!! Metoda slušně ale rázně z tebe hulváta neudělá a pokračuješ dál. Samozřejmě to neplatí když je to 80ti letá stařenka, která se o ten vozík opírá aby neupadla EDIT: A nebo jen 56ti letý lempl, co si zase hnul zádama. FR hole ve vozíku a o vozík opřený . . . Když nemusím a jsou k dispozici, tak jdu na samoobslužný pokladny. Tam nehrozí co absolutně nesnáším a to je když ti za tebou stojící důchodce vozejkem drtí paty. Jakoby se tím něco urychlilo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 před 49 minutami, ozzy56 napsal: no to el. čidlo, které je normálně na ventilku a reaguje na snížený tlak v pneumatice, tak mám v nábojích kol--takže v disku je normální, obyčejný ventil bez čidla tlaku..., jak to funguje elektronicky nevím, ale asi podle otáček kola proste a jednoduse neprima kontrola podle otacek kol to vypociatava jestli mas nebo nemas nafoukane kolo zadny entilek zadny senzor nej dobre a mozna i spolehlive naprogramovane cidlo ABS ktere se krome kontroly otaceni kole musi vyporadat i stim ze pocita jestli neni kolo o nejaky centimetr mensi ale azse to ma jednu vyhodu - kdyz to zacne rvat ze je maly tlak vynulujes ono to na chvili zmkne - pri hruhem hlaseni ses uz na prazdnem rafku a nemusis resit vymenu a konfiguraci novych kol Citovat
sitler Odesláno 25. březen 2024 Odesláno 25. březen 2024 Nejlepsi je rucni scanner a pak rychlokasa... na vetsi nakup v podstate nechodm tam, kde tohle jeste nemaj... Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 (upraveno) Na větší nákup je nejlepší i-TESCO nebo ROHLIK. Pěkně si večer udělám kafčo, sednu k PC, vyberu co potřebuju a druhý den v časovém rozmezí co si určím, mi zvoní kurýr u baráku. Nemusím řešit jak daleko od baráku parkuju ani se s nákupem tahat - kurýr mi ho vynese do patra až k bytu. Za dopravu platím do 100 Kč + 50 kurýrovi na čelo = za 150 z Letný do Letňan a zpět ani nedojedu (k tomu ten čas na nákupu mezi nafrněnýma spoluobčanama ....) Upraveno 26. březen 2024 uživatelem Medvěd Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 No za mě je nakupování taky vopruz ale zatím jsem se nedopracoval k tomu abych při nákupu dělal práci za někoho jiného. Samoobslužný pokladny z duše nenávidím a používám je jen když si jdu koupit sváču nebo něco co unesu jen v ruce což jsou 2-4 položky a to se fakt nechcu přetlačovat u kasy z frontovejma bojovnicema. Naštěstí potom co nám tatíka restartovali v ÚVN je schopnej fungovat jako v době kdy šel do důchodu tak si nákupy zase obstarávají samy na mě bývá občas přivézt nějaký ten těžší nákup jako občas nějakou tu akční limonádu nebo mouku a dvakrát za týden housky nebo rohliky jinak do obchodu nemusím. Jinak včera jsem se byl sklouznout s busem a nějak mě to přestává bavit protože mi přijde že doprava v Praglu se zhoršuje den ze dne víc a víc. A pondělky to je vysloveně tragédie. Dneska vezu tatíka na kontrolu do B.n.L/St.B. na kardio tak doufám že tam nevytuhnem jako posledně do odpoledne. Citovat
sitler Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 Samoobsluzny kasy nemam rad... ty kramy, co vsechno musi furt vazit, pomalu tam nemuzes dat svou tasku, hledat kazdy pecivo a kazdou zeleninu. Fuj. Maximalne na fakt malej nakup s par vecma. Zlaty rucni scannery. Nejvic ocenuju fakt, ze nemusim vsechno u kasy vyskladat na pas a pak fofrem zase rovnat do tasky. Proste to rvnam rovnou pri vybirani. A pak az doma. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 s odstupem doby to byl asi den blbec, já jsem jinak celkem klidný člověk a jen tak něco mě nerozhodí, jsem v důchodu a nikam nespěchám, mám spoustu času a umím si tu pohodu užívat , myslel jsem to spíše tak, že se chovám v superhyper jako na silnici--prostě jezdím s košíkem vpravo, tak nějak sleduju situaci kolem sebe a reaguju na ni, určitě se nezastavím s košem v uličce tak, že druzí nemohou projet..., tak nějak bychom se měli chovat všichni , ale někdy se nakupí hodně hloupých na pár metrů čtverečných..., ať mladých nebo starých sitler, dýzl, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sitler Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 @ozzy56 kdyz ja mam pocit, ze ta blbost a totalni bezohlednost se tak nejak... koncentruje vsude tam, kde je vic nez 1 clovek na 10m ctverecnych Vena garážmistr a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 Je fakt, že v podstatě už "běžně" chodím jen do Lidlu (Nehvizdy či HoPo) a Globus (CČM). V obou uvedených Lidlech je kolem 11-12 hodiny (kdy jezdím domů) relitivní klid a v Globusu už jinak než se scannerem nakupovat nejdu. I jen "10 rohlíků" si pípnu a jdu do .... Vzhledem k tomu že už jsem "pravidelný návštěvník (Kůstka chodí také na moji kartu) , tak namátková kontrola nákupu mne potká tak jednou za 3 měsíce ??? Ale teď jsem si uvědomil, že to po mě posledně nechtělo ani obsluhu u alkoholu - je to možné ? Citovat
pavelu96 Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 Asi v Globusu vědí, co jsi zač a obsluha se neráčí obtěžovat... Citovat
Péťa Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 Sezona zahájena: radim.1008 a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 (upraveno) Dnes se studentkami nejdříve večeře a pak na vínko do enotéky. Budete-li někdy ve Znojmě, pak https://www.vinotrh.cz/enoteka/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwwYSwBhDcARIsAOyL0fjSU8qZr2snDNumlPz8Vz4yIkgqQ7LSEhGbpTRy3FRism6v9XRE54UaAjLNEALw_wcB nesmíte vynechat. Upraveno 26. březen 2024 uživatelem Medvěd Fishman a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 27. březen 2024 Odesláno 27. březen 2024 před 23 hodinami, Péťa napsal: Sezona zahájena: Dnes dílo dokonáno. 100% trávníku posekáno, vertikutátorem poježděno, pohrabáno, dosbíráno sekačkou, doseta tráva a pohnojeno. Vozík plný trávy zítra odvezu do kompostárny. Pe.Tr, radim.1008 a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 27. březen 2024 Odesláno 27. březen 2024 V 26. 3. 2024 at 18:50, Péťa napsal: Sezona zahájena: Nestraš.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.