Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak my jsme si dnes udělali fajn večer a šli si poslechnout jednoho důchodce, co zbyl jako jediný z původní party a v rámci své tour přijel i k nám do Strakonic (naštěstí jsme měli šťastný nápad a dali si to jako dárek pod stromeček neb poslední dva měsíce už bylo vyprodáno). A v 75 letech mu to pořád šlape 😄 

20240323_192801.thumb.jpg.e1abfe574941afe9a4eeeac7903e9d7c.jpg

20240323_204139.thumb.jpg.1c82df56ae6f48f4daa6ec34a9f9c518.jpg

20240323_191648.thumb.jpg.b6e2a781fca8d5f28eaf8f1df6a3d9c7.jpg

Odesláno (upraveno)
před 14 hodinami, ozzy56 napsal:

pokud slušně požádáš: prosím, můžu projet??  tak čumí , co vlastně otravuješ...,

Je to přesně jak píšeš. To tam pak stojíš a ve finále jsi za hňupa ty !!! Metoda slušně ale rázně z tebe hulváta neudělá a pokračuješ dál. Samozřejmě to neplatí když je to 80ti letá stařenka, která se o ten vozík opírá aby neupadla :super

EDIT: A nebo jen 56ti letý lempl, co si zase hnul zádama. FR hole ve vozíku a o vozík opřený . . . 🦽

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

no to el. čidlo, které je normálně na ventilku a reaguje na snížený tlak v pneumatice, tak mám v nábojích  kol--takže v disku je normální, obyčejný ventil bez čidla tlaku..., jak to funguje elektronicky nevím, ale asi podle otáček kola   :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
V 24. 3. 2024 at 9:29, Klemoň napsal:

Je to přesně jak píšeš. To tam pak stojíš a ve finále jsi za hňupa ty !!! Metoda slušně ale rázně z tebe hulváta neudělá a pokračuješ dál. Samozřejmě to neplatí když je to 80ti letá stařenka, která se o ten vozík opírá aby neupadla :super

EDIT: A nebo jen 56ti letý lempl, co si zase hnul zádama. FR hole ve vozíku a o vozík opřený . . . 🦽

Když nemusím a jsou k dispozici, tak jdu na samoobslužný pokladny. Tam nehrozí co absolutně nesnáším a to je když ti za tebou stojící důchodce vozejkem drtí paty. :grr Jakoby se tím něco urychlilo. :bacha

Odesláno
před 49 minutami, ozzy56 napsal:

no to el. čidlo, které je normálně na ventilku a reaguje na snížený tlak v pneumatice, tak mám v nábojích  kol--takže v disku je normální, obyčejný ventil bez čidla tlaku..., jak to funguje elektronicky nevím, ale asi podle otáček kola   :myslim

proste a jednoduse neprima kontrola podle otacek kol to vypociatava jestli mas nebo nemas nafoukane kolo
zadny entilek zadny senzor nej dobre a mozna i spolehlive naprogramovane cidlo ABS ktere se krome kontroly otaceni kole musi vyporadat i stim ze pocita jestli neni kolo o nejaky centimetr mensi :D

ale azse to ma jednu vyhodu - kdyz to zacne rvat ze je maly tlak vynulujes ono to na chvili zmkne - pri hruhem hlaseni ses uz na prazdnem rafku :D a nemusis resit vymenu a konfiguraci novych kol :D

Odesláno (upraveno)

Na větší nákup je nejlepší i-TESCO nebo ROHLIK. Pěkně si večer udělám kafčo, sednu k PC, vyberu co potřebuju a druhý den v časovém rozmezí co si určím, mi zvoní kurýr u baráku. Nemusím řešit jak daleko od baráku parkuju ani se s nákupem tahat - kurýr mi ho vynese do patra až k bytu.

Za dopravu platím do 100 Kč + 50 kurýrovi na čelo = za 150 z Letný do Letňan a zpět ani nedojedu (k tomu ten čas na nákupu mezi nafrněnýma spoluobčanama ....)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

No za mě je nakupování taky vopruz ale zatím jsem se nedopracoval k tomu abych při nákupu dělal práci za někoho jiného.  Samoobslužný pokladny z duše nenávidím a používám je jen když si jdu koupit sváču nebo něco co unesu jen v ruce což jsou 2-4 položky a to se fakt nechcu přetlačovat u kasy z frontovejma bojovnicema.  Naštěstí potom co nám tatíka restartovali v ÚVN je schopnej fungovat jako v době kdy šel do důchodu tak si nákupy zase obstarávají samy na mě bývá občas přivézt nějaký ten těžší nákup jako občas nějakou tu akční limonádu nebo mouku a dvakrát za týden housky nebo rohliky jinak do obchodu nemusím. 

Jinak včera jsem se byl sklouznout s busem a nějak mě to přestává bavit protože mi přijde že doprava v Praglu se zhoršuje den ze dne víc a víc. A pondělky to je vysloveně tragédie.   Dneska vezu tatíka na kontrolu do B.n.L/St.B. na kardio tak doufám že tam nevytuhnem jako posledně do odpoledne. 

Odesláno

Samoobsluzny kasy nemam rad... ty kramy, co vsechno musi furt vazit,  pomalu tam nemuzes dat svou tasku, hledat kazdy pecivo a kazdou  zeleninu. Fuj. Maximalne na fakt malej nakup s par vecma.  Zlaty rucni scannery. Nejvic ocenuju fakt, ze nemusim vsechno u kasy vyskladat na pas a pak fofrem zase rovnat do tasky. Proste to rvnam rovnou pri vybirani. A pak az doma.

Odesláno

s odstupem doby to byl asi den blbec, já jsem jinak celkem klidný člověk a jen tak něco mě nerozhodí, jsem v důchodu a nikam nespěchám, mám spoustu času a umím si tu pohodu užívat 🤠, myslel jsem to spíše tak, že se chovám v superhyper jako na silnici--prostě jezdím s košíkem vpravo, tak nějak sleduju situaci kolem sebe a reaguju na ni, určitě se nezastavím s košem v uličce tak, že druzí nemohou projet..., tak nějak bychom se měli chovat všichni , ale někdy se nakupí hodně hloupých na pár metrů čtverečných..., ať mladých nebo starých ;)

Odesláno

Je fakt, že v podstatě už "běžně" chodím jen do Lidlu (Nehvizdy či HoPo) a Globus (CČM). V obou uvedených Lidlech je kolem 11-12 hodiny (kdy jezdím domů) relitivní klid a v Globusu už jinak než se scannerem nakupovat nejdu. I jen "10 rohlíků" si pípnu a jdu do .... Vzhledem k tomu že už jsem "pravidelný návštěvník (Kůstka chodí také na moji kartu) , tak namátková kontrola nákupu mne potká tak jednou za 3 měsíce ??? Ale teď jsem si uvědomil, že to po mě posledně nechtělo ani obsluhu u alkoholu - je to možné ? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...