Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před chvilkou dorazil z odpolední a ve dvě hoďky vstávačka a vezu mládež směr letiště, na skoro měsíc odcestují za louži. Vůbec na mě nejde spánek, takže nevím,nevím.

Odesláno
před 14 hodinami, dýzl napsal:

ozzy56 

Určitě to má smysl 👍 ,ale ještě větší účinek by to mělo dát izolaci ze studené strany. 

ten polystyren sedí přesně na těch latích, nahoru (ze studené strany) jsem na polystyren dal dvě deky po celé ploše pro ještě lepší utěsnění, tak uvidím až se ochladí, jestli to pomůže..., nahoře jsou 3 pokoje, ale když jsem tu sám, tak užívám jen spodek, proto nechci, aby mi teplo z krbu šlo nahoru..., jinak polystyren má 15 cm tloušťku, tak by to mělo izolovat dobře :myslim

jedná se jen o brzké jaro a podzim, jinak je tu furt někdo a na zimu jsem v paneláku :)

DSCN4249.JPG

Odesláno

Dneska nám na poslední chvíli zrušili let balónem. Asi hodinu a půl před odletem. Byli jsme zrovna na obecních podzimních slavnostech, součástí měla být i výstavka retro aut, tak jsme se narychlo domluvili se starostou a došli pro tu naši Oktávku. Byla zábava, poznali jsme se s dalšími zajímavými lidmi z našeho okolí a absolvovali hned dvě vyjížďky ertéóčkem. Dostal jsem svolení si alespoň sednout za volant jak hasičské stoosmačtyřicítky, tak ertéóčka. Nakonec se den vydařil.

20230923_163835 (1).jpg

20230923_163755 (1).jpg

20230923_163735 (1).jpg

Odesláno
Před hodinou, radim.1008 napsal:

Neskutečný kus práce v bývalé textilce udělali.

Ty jooo, to čumím . A ta tovární úzkokolejka . :potlesk

Odesláno (upraveno)

@Milan+  tak parkuju ve Strašnicích, když jsem v Praze--couvá se tam na centimetry...

a pak jdu jako vidlák na metro :)

a teď jsem zjistil, že u nové motorky je STK až po 6 letech,  super 👍

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

koukám na ll. program a neskutečná pi*ovina v hlavním vysílacím čase, tohle měli dát odpoledne pro děcka 🙈, buď lhaní nebo kraviny, hnus velebnosti :roker

Odesláno (upraveno)

ano ten-- film , který je pro děcka, může dát v 8 hodin večer jenom blbec :myslim, nějak jsem včera večer chytil nerva, bo v telce samé opakování filmů, nebo staré US kraviny, co už nikdo nechce, no a taky vraždy na každém kanále 😯

ale možná za to mohla flaška Bohemky, co sem objevil ve sklepě... 🙈😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Včera jsem se v práci zastavil na kafe v kanclu, kde jsem se potřeboval domluvit o výjezdech s HMCH na říjen no a jedna z holek mě upozornila, že mám na noze nějakej flek - fakt nad kotníkem lívanec jak kráva.

Byl jsem zrovna na odpoledne objednanej na roční prohlídku k doktorce a když jsem jí to ukázal, bylo mi řečeno, že mám boreliózu a že je to přímo čítankový příklad. 

Takže mám antibiotika, ale nejsem na marodce - tzn. že můžu normálně fungovat dál (na říjen toho mám tolik, že by se fakt nehodilo, kdybych musel zalehnout).

Sranda je, že mě ta noha vůbec nebolí = kdyby mě Jana na ten flek neupozornila, vůbec bych to neřešil 

IMG_20230928_080933.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...