Fruktis Odesláno 20. září 2023 Odesláno 20. září 2023 (upraveno) Sklidil a naložil aronii...první pokus o likér Upraveno 20. září 2023 uživatelem pavelu96 Upraven formát vložení fotografie. Citovat
Milan+ Odesláno 20. září 2023 Odesláno 20. září 2023 Před chvilkou dorazil z odpolední a ve dvě hoďky vstávačka a vezu mládež směr letiště, na skoro měsíc odcestují za louži. Vůbec na mě nejde spánek, takže nevím,nevím. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. září 2023 Odesláno 22. září 2023 dnes jsem dělal zábranu, aby mi neutíkalo do patra teplo, když jsem tu sám , polystyren 15 cm a pár latí, tak snad to bude mít smysl radim.1008, regius, Pepito a 5 další ohodnotil 8 Citovat
dýzl Odesláno 22. září 2023 Odesláno 22. září 2023 (upraveno) ozzy56 Určitě to má smysl ,ale ještě větší účinek by to mělo dát izolaci ze studené strany. Upraveno 23. září 2023 uživatelem dýzl Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. září 2023 Odesláno 22. září 2023 Má to smysl. Tátovi takhle unikalo neskutečný množství tepla na půdu, a stejně tak v létě šlo do patra vedro. pavelu96, ozzy56 a dýzl ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. září 2023 Odesláno 23. září 2023 před 14 hodinami, dýzl napsal: ozzy56 Určitě to má smysl ,ale ještě větší účinek by to mělo dát izolaci ze studené strany. ten polystyren sedí přesně na těch latích, nahoru (ze studené strany) jsem na polystyren dal dvě deky po celé ploše pro ještě lepší utěsnění, tak uvidím až se ochladí, jestli to pomůže..., nahoře jsou 3 pokoje, ale když jsem tu sám, tak užívám jen spodek, proto nechci, aby mi teplo z krbu šlo nahoru..., jinak polystyren má 15 cm tloušťku, tak by to mělo izolovat dobře jedná se jen o brzké jaro a podzim, jinak je tu furt někdo a na zimu jsem v paneláku Hafity a Pepito ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 23. září 2023 Odesláno 23. září 2023 Dneska nám na poslední chvíli zrušili let balónem. Asi hodinu a půl před odletem. Byli jsme zrovna na obecních podzimních slavnostech, součástí měla být i výstavka retro aut, tak jsme se narychlo domluvili se starostou a došli pro tu naši Oktávku. Byla zábava, poznali jsme se s dalšími zajímavými lidmi z našeho okolí a absolvovali hned dvě vyjížďky ertéóčkem. Dostal jsem svolení si alespoň sednout za volant jak hasičské stoosmačtyřicítky, tak ertéóčka. Nakonec se den vydařil. Péťa, Milan+, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
radim.1008 Odesláno 23. září 2023 Odesláno 23. září 2023 Dnes jsem se byl podívat v Žamberku na Neskutečný kus práce v bývalé textilce udělali. To je na velký pajik999, pavelu96, PaKr a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Klemoň Odesláno 23. září 2023 Odesláno 23. září 2023 Před hodinou, radim.1008 napsal: Neskutečný kus práce v bývalé textilce udělali. Ty jooo, to čumím . A ta tovární úzkokolejka . Citovat
MJSytic Odesláno 23. září 2023 Odesláno 23. září 2023 Dnes podzimní vertikutace, dosev a hnojení. Zase pomalu celý den v háji Místy už moc trávy není Snad to dosetí pomůže. Milan+, zbynek..s, Hafity a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Milan+ Odesláno 24. září 2023 Odesláno 24. září 2023 Dnes jdu konečně namontovat okap na přístřešek pro auta,loni,když se montovalo,tak při posledním makralonu začal padat sníh. radim.1008, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Zodiak Odesláno 24. září 2023 Odesláno 24. září 2023 Dnes se věnuji Vraníkovi - oprava tapecírunku a rozleštění škrábanců. 2.10. si pojede k lakýrovi pro nový kabátek. Péťa, zbynek..s, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. září 2023 Odesláno 24. září 2023 (upraveno) @Milan+ tak parkuju ve Strašnicích, když jsem v Praze--couvá se tam na centimetry... a pak jdu jako vidlák na metro a teď jsem zjistil, že u nové motorky je STK až po 6 letech, super Upraveno 24. září 2023 uživatelem ozzy56 Citovat
Milan+ Odesláno 24. září 2023 Odesláno 24. září 2023 (upraveno) Tak okap je tam,do toho ještě oil a filtry ve dvou sousedovic autech. Od odpoledne se valím u tv a nemůžu zabrat. Upraveno 24. září 2023 uživatelem Milan+ Péťa, zbynek..s a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 25. září 2023 Odesláno 25. září 2023 Mládež poslala nějaké foto ze za louže,to by se taky líbilo doma,oba pickup ,ale Shelbyna vede. zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. září 2023 Odesláno 25. září 2023 koukám na ll. program a neskutečná pi*ovina v hlavním vysílacím čase, tohle měli dát odpoledne pro děcka , buď lhaní nebo kraviny, hnus velebnosti Citovat
Pepito Odesláno 26. září 2023 Odesláno 26. září 2023 @ozzy56, měl jsi na mysli ten western "Přes velký předěl"? Citovat
ozzy56 Odesláno 26. září 2023 Odesláno 26. září 2023 (upraveno) ano ten-- film , který je pro děcka, může dát v 8 hodin večer jenom blbec , nějak jsem včera večer chytil nerva, bo v telce samé opakování filmů, nebo staré US kraviny, co už nikdo nechce, no a taky vraždy na každém kanále ale možná za to mohla flaška Bohemky, co sem objevil ve sklepě... Upraveno 26. září 2023 uživatelem ozzy56 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 28. září 2023 Odesláno 28. září 2023 (upraveno) Včera jsem se v práci zastavil na kafe v kanclu, kde jsem se potřeboval domluvit o výjezdech s HMCH na říjen no a jedna z holek mě upozornila, že mám na noze nějakej flek - fakt nad kotníkem lívanec jak kráva. Byl jsem zrovna na odpoledne objednanej na roční prohlídku k doktorce a když jsem jí to ukázal, bylo mi řečeno, že mám boreliózu a že je to přímo čítankový příklad. Takže mám antibiotika, ale nejsem na marodce - tzn. že můžu normálně fungovat dál (na říjen toho mám tolik, že by se fakt nehodilo, kdybych musel zalehnout). Sranda je, že mě ta noha vůbec nebolí = kdyby mě Jana na ten flek neupozornila, vůbec bych to neřešil Upraveno 28. září 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. září 2023 Odesláno 28. září 2023 A na tu Boreliozu ti udělala krevní testy? Nebo to poznala pouhým pohledem?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.