Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když jsme rozesílali svatební oznámení, tak z NJ do Břeclavi to trvalo dva nebo tři dny, ale "za roh " do Frýdku - Místku asi tři týdny :roll obojí odeslané v jeden den. Měli jsme i speciální mail pro potvrzení účasti a dotazy, tak tam nám to napsali... Kdybych ten dopis vzal a šel pěšky, tak to stihnu dřív :roker

Dneska jsem pořezal nějaké palivo na zimu a do 307 jsem dal mýdlo na hadici od termostatu. Běžně parkuju za plotem, kde ta havěť cítí psa, ale teď budu pár dnů parkovat na ulici... Minulý týden tu stálo švagrovo červené třídvířko a mělo nezvanou návštěvu ....

Odesláno (upraveno)

Před chvilkou jsem po 13 letech od oficiální změny trvalého pobytu nechal změnu bydliště napsat i do velkého techničáku Oktávky. Paní na přepážce jsem neřekl, že na to celé ty roky kašlu, ale že jsem zjistil, že jsem to zapomněl přepsat.  Odpověděla jen, že se mám na moment posadit a za moment to bylo i s vydáním nového malého techničáku.

Upraveno uživatelem petrinza
Odesláno (upraveno)
V 15. 8. 2023 at 17:48, ozzy56 napsal:

dneska přišel dopis (obyčejné psaní), který dcera hodila do schránky ve středu, chce se mi z dnešní Pošty plakat 😢, vzdálenost cca 100 KM...

V 15. 8. 2023 at 17:51, Zodiak napsal:

Mě to posílal prodejce z Liberce - do Hradce Králové cca 100km, na počtu to dával včera po poledni a hned mi volal. Asi máte jinou počtu.....

Shodou okolností mi včera byly Českou poštou odeslány 3 balíky "do ruky". Předání v 9:07 České Budějovice, 12:37 Karlovy Vary a 17:41 (!) Ostrava. Všechny 3 dnes doručeny. Dobírka to nebyla.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno
před 3 hodinami, petrinza napsal:

Před chvilkou jsem po 13 letech od oficiální změny trvalého pobytu nechal změnu bydliště napsat i do velkého techničáku Oktávky. Paní na přepážce jsem neřekl, že na to celé ty roky kašlu, ale že jsem zjistil, že jsem to zapomněl přepsat.  Odpověděla jen, že se mám na moment posadit a za moment to bylo i s vydáním nového malého techničáku.

Proběhla i populární vložka

"Pojďte vedle na moment, šaty tíží jako cent?"

Odesláno

@petrinza nedávno jsem odhlašoval felicii, která byla psaná na adresu, kde už nikdo z rodiny přes 6 roků nebydlí :) a já jsem změnil trvalý pobyt za tu dobu dvakrát :D paní na úřadě mě trochu zná ( bydlí kousek od té původní adresy ), tak se jenom divila, že jsem se odstěhoval :D

Ale připomíná mi to, že tam mám psanou ještě 206 a v depozitu kývačku, tak to budu muset ještě letos pořešit 

Odesláno

stihl jsem koupit a nahodit el. čerpadlo, co mi splachuje záchod dešťovou vodou, to noname co tam bylo, vydrželo 28 let :super, tak doufám, že to nové --zase noname--už měnit nebudu ...

Odesláno

Dnes vyzvednuto kabrio po výměně zadní nápravy a geometrii, šikovnej pán, ochotnej, cena dobrá a bylo to hotový za dopoledne. A pak už jen lakýra.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...