Fruktis Odesláno 3. červenec 2023 Odesláno 3. červenec 2023 Dneska jsou asi špatně sluneční erupce...kamion nejdřív vytlačil auto predemnou na dálniční přípojce ..a mě pak nedal přednost na kruhaci...ani jeden nezájem...ten na kruhaci se ani nerozhlidnul,hlavně je měl na uších sluchátka jak Otík. zbynek..s a Pepito ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 3. červenec 2023 Odesláno 3. červenec 2023 před 9 hodinami, Vena garážmistr napsal: @RichVa ty fotky nejsou k poškození zrovna vypovídající. Ale asi bych to zkusil na pojišťovně kolik by na to dali rozpočtem a pak se domluvil s Tvým dvorním mechošem jestli by to uměl a za kolik. Dnes jsem se zastavil podívat na "maroda" a osobně vyhodnotit škody. Zadní bok auta je jen na přelakování. Celý díl tam drží a tvar zůstal zachován. Černý nárazník je na výměnu - zůstal lehce promáčklý, ale nezdá se, že by se celý posunul do strany takže i uchycení v kastli by mohlo bát OK Pravý parkovací senzor - na rozdíl od ostatních se nechá lehce zatlačit, takže bude upadlý nějaký "cvak". Bez rozborky nedovedu říct, jestli je upadlý v nárazníku nebo přímo na něm. Nicméně senzor senzoruje. Světlo zpátečky svítí a zdá se bez problémů. Tak uvidíme, co navrhne pojišťovna. Citovat
Medvěd Odesláno 3. červenec 2023 Odesláno 3. červenec 2023 Dneska indiáni vytrhali koleje na Evropský od Kulaťáku směrem k Červenýmu vrchu. V Dejvicích kolem Kulaťáku se tedy dá předpokládat ještě větší maglajz než tam bývá běžně - dopobručuju objíždět velikým obloukem RichVa ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 3. červenec 2023 Odesláno 3. červenec 2023 @Medvěd díky za upozornění, dnes jsem to naštěstí odpoledne minul tunelem (dnes jen trasa Smíchov - ŽižkaPerk, Kobylisy a opět na Smíchov), ale často tudy jezdím na Evropskou ze ŽižkaPerku (což jsem dnes nepotřeboval) Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. červenec 2023 Odesláno 3. červenec 2023 (upraveno) Minulý pátek jsem na vozejku vyměnil převodovku za repas. Za chvíli se vrátil, že začal hučet. Ok. zvuk jde od převodovky. OK, objednána nová, třeba se repas nepovedl (výrobce na to díly nedodává a oficiálně je ta převodovka nerepasovatelná, byl to náš pokud o výměnu ložisek, které byly vymleté). Dnes dorazila, vymontováno, všiml jsem si, že jsem mezi motor a převodovku nedal podložku, ok, stane se, třeba hučí kvůli tomu. Dal jsem podložku, motor, hučí. Tak teda nová, namontováno, hučí stále. Hergot. Tak zase motor a převodovka ven, kontrola ozubení, nic špatně nevidím, ale nezdá se mi rozeta na motoru. vyměnil jsem rotor-hučí svině Tak po sedmým rozložení, kontrole a složení na to už fakt kálím xD zítra je taky den. Upraveno 3. červenec 2023 uživatelem VojtouNerCZ pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 3. červenec 2023 Odesláno 3. červenec 2023 Charlie 1 ted není čas ani můj ani zednika Hmm chyba, jsi zdaleka a být z blízkého okolí JH, pro klubáka i když na melouchy nechodím, bych si asi čas dokázal udělat. Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. červenec 2023 Odesláno 3. červenec 2023 to mám smůlu…. zednik to udělá….ale teď nemá vůbec čas Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2023 Odesláno 4. červenec 2023 V 30. 12. 2020 at 13:04, Návštěvník napsal: Krtek je věčný nepřítel s kterým je to fakt složité. Mí rodiče jsou milovníci zahrady a co ti se natrápili s krtky... Jediná věc co zabírá je past o které už psal i @Péťa takže to mohu taky doporučit. Veškeré plašiče jsou k ničemu. Výhoda té pasti je, že jde i z dálky vidět jestli zareagovala nebo ne. @Klemoň Jo a nemůžeš si pomoct, hergot jak dobře to znám asi tři měsíce nemám na zahradě ani jednoho krtka (není krtinec)--dal jsem na radu z internetu--do krtince vložit kousek hadry a nalít na ni cca velkou štamprli benzínu, pozor, krtinec nechat tak, aby byl ,,průvan'' a pach benzínu se dostal co nejdále..., když se vytvoří další krtinec, okamžitě hadru a benzín, stačilo cca půl litru benzínu a je pokoj, krtek zmizel, mi se to osvědčilo anebo ho to u nás přestalo bavit a šel dále... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 4. červenec 2023 Odesláno 4. červenec 2023 @ozzy56 A co v okolí? Tam krtince jsou? Protože tady u nás asi letos krtci nejsou, nevidím žádné ani na louce, kde je jinak jeden krtinec vedle druhého. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2023 Odesláno 4. červenec 2023 Tak to je jasný, všichni krtci jsou u nás na zahradě. Psi už tři vyhrabali a zakousnuli, což je sice dobrý, ale zase máme k těm krtincům zahradu jak měsíční povrch, sem tam jáma sem tam hromádka. No ještě jich asi 20 zbývá, ale myslim že jeden zakousnutý je nahrazen třemi dalšími z okolí. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2023 Odesláno 4. červenec 2023 (upraveno) Tak dnes proběhla obhlídka Iveca a za mě spokojenost, snad bude vše v pohodě Vypadá řádově o dost líp než ten Transit a za sebe jsem i radši, že to není roční leštěnka s 50 000 km Tohle je pro ten svoz krámů z tábora přeci jen vhodnější Upraveno 4. červenec 2023 uživatelem Medvěd zbynek..s, RichVa a Hafity ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2023 Odesláno 4. červenec 2023 Před hodinou, Péťa napsal: @ozzy56 A co v okolí? Tam krtince jsou? Protože tady u nás asi letos krtci nejsou, nevidím žádné ani na louce, kde je jinak jeden krtinec vedle druhého. zvláštní je, že soused je nikdy neměl , a tvrdí, že proti nim nic nedělá, tak nevím..., ale je pravda, že i tady je jich méně--tolik krtinců jako třeba vloni tady není , takže možná to období, kdy se krtci přemnoží konečně skončilo a ten trik s benzínem byla jen shoda okolností... Péťa ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 4. červenec 2023 Odesláno 4. červenec 2023 Ahoj, jdu na radu Minulej tejden se si objednal novou meteostanici,tu původní sem musel vyhodit, docela začínala blbnout. Dneska sem ji už pověsil na zeď a ten snímač z venku za okno taky, všechno sem si nastavil, ostatní prej snad je řízený rádiem a tak teď koukám,že jak je ten měsíc,tak ten nesvítí nebo co,mate někdo taky takovou a nějaký zkušenosti jak by se to nechalo aktivovat? Citovat
jarokare Odesláno 5. červenec 2023 Odesláno 5. červenec 2023 @vendelinek to budou fáze měsíce , zrovna ses trefil do úplňku , tak by měl za chvíli ubývat vendelinek, Pepito a Fruktis ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 5. červenec 2023 Odesláno 5. červenec 2023 Opet plusove bodiky k elektronicke dalnicni znamce - stejne jako minuleho roku tak i letosniho - zadne avizo ze konci proste NIC. Ted jsem kupoval na E-dalnice vse zaskrtal a tesim se za rok jak zase nic meprijde ani mailem ani sms - takova mala naprosto bezvyznamna pasticka na nas ridice. Nastesti jsem se dnes podival a na rozdil od minuleho roku po dalnici jet nemusel Joo hold pokrok zastavit nejde - jen nechapu ze jsem magnetem na tyto problemy - asi dite stesteny. Citovat
sitler Odesláno 5. červenec 2023 Odesláno 5. červenec 2023 zajimavy. nevim o nikom cetne sebe, komu avizo neprislo. RichVa a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 5. červenec 2023 Odesláno 5. červenec 2023 před 23 minutami, Lihous napsal: Opet plusove bodiky k elektronicke dalnicni znamce - stejne jako minuleho roku tak i letosniho - zadne avizo ze konci proste NIC. Ted jsem kupoval na E-dalnice vse zaskrtal a tesim se za rok jak zase nic meprijde ani mailem ani sms - takova mala naprosto bezvyznamna pasticka na nas ridice. No nerad se státu zastávám (teď jsem dostal dvě pokuty za jeden prohřešek) Ale jednu pokutu mi zrušili obratem a druhá jde do správního řízení a k tvému tématu : pravidelně mi chodí SMS + e-mail. Teď dokonce ještě i za již prodané auto Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 5. červenec 2023 Odesláno 5. červenec 2023 V 2. 7. 2023 at 22:12, RichVa napsal: Máte tip, který má"lepší" lakovnu? No mě to dělal Domanský Kyje (za Kooperativu) a snad 5 let to nebylo poznat. Pak už plastový nárazník začal trochu blednout, plechy však ne ! No nekomentuji, že Milan F1 to poznal už po 2 letech RichVa ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 5. červenec 2023 Odesláno 5. červenec 2023 (upraveno) Dneska vyměněn klakson...ten chrchlik šel pryč, a nahradil ho klakson od @PaKr. Nebe a dudy...jak to teď troubí...takže ještě jednou díky Jinak jsem nejdříve špatně nalisoval kablik...a když jsem to složil tak nic...podruhé jsem prohodil kabliky,takže taky nic...a když to už napotřetí troubilo,tak mi upadl sroub od držáku někam do nárazníku...a to už se stahovala mračna a začlo pršet...takže mě to pěkně nakrkloa jako nechtěný bonus to po mě chce kód do rádia..ten nemám... To už ani v 307 nebylo...a aby to nebylo málo,tak prvním špatným zadánímcse zablokuje na minutu,a každý další pokus na dvojnásobek předešlého času k čemu ...to je jak trezor na poště Edit: tak kód rozlusen volně dostupnou aplikaci Google play odkaz Upraveno 6. červenec 2023 uživatelem Fruktis zbynek..s a PaKr ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. červenec 2023 Odesláno 7. červenec 2023 (upraveno) Včera došla snaha o modernizaci dílny téměř do finále verze 2.0 . Díky nasazení v rámci svátkového týdne a včerejšímu výkonu můžu prohlásit " UŽ MI STOJÍ " včera jsme postavili sloupový zvedák který umožní nabízet mnohem větší rozsah prací a hlavně to bude pohodlnější než na dosavadním nůžkovém zvedáku. Upraveno 7. červenec 2023 uživatelem Vena garážmistr radim.1008, Péťa, Fruktis a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.