ozzy56 Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen porodnost jde prudce dolů, takže místa bude brzy dost--aspoň zbydou pro Husákovy děti budovy škol atd., které se dají výhodně přestavět na domovy důchodců atd., v Ostravě už pár škol přestavěli Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen Trochu jsem nakupoval ty oleje jsou taky moje ( a ještě jeden není na fotce ) Pepito, BubakGS a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen @ozzy56 vypadá to tak no jenom 3x 307 ( moje a obě od švagra) a mamčina 406 Charlie 607 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen Hraju si na Kamenožrouta. Je to opravdu nekonečný příběh PXL_20260511_132732175.TS~2.mp4 Péťa, Pepito a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen @MJSytic no ten kocourek má s tím verkem co dělat. No tak tento týden přesněji včera úspěšně absolvovaná STK jak s H1 tak s vlekem. Citovat
Pe.Tr Odesláno Sobota v 12:34 Odesláno Sobota v 12:34 včera firemní párty na oslavu 30Let firmy , dobrou.... VID_20260515_190319.mp4 Péťa, Milan+, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno Sobota v 20:02 Odesláno Sobota v 20:02 No však když jsem jel okolo, tak všude samý policajt . . . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno Sobota v 20:49 Odesláno Sobota v 20:49 Koupil jsem si nový telefon, a než jsem přišel na to kde ti pitomci v Androidu schovali nastavení zapnutí možnosti nastavit si vlastní zvuky v aplikacích, na upozornění, tak jsem málem zešedivěl, Ještě že už mám tu kebuli holou , nemluvě o tom že aplikace se sice přenesli, ale 90% sem jich musel potom instalovat. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno Neděle v 06:25 Odesláno Neděle v 06:25 @Klemoň já jsem jel okolo někdy cca 13 hod jak tam byla ta sláva a od svodidel na mě vyskočil jakejsi hejhula v zelené vestě a plácačkou mával jak když chce zabít mouchu tak sem mu dal " výchovnej " klakson a pokračoval sem dál protože to co tam předváděli to bylo na zavolání policajtů. Jako dokážu pochopit že když se koná nějaká taková akce tak že tam budou od nějaký šerifovský agentury kontrolovat vjezd pozvaných nebo něco podobného ale aby na silnici takového významu vyskakoval člověk v zelené vestě s plácačkou se kterou máchá jako plácačkou na mouchy proto aby mohlo protijedoucí auto odbočit do areálu to je trochu moc ještě bych to pochopil kdyby tam měli přenosné značky ale takhle to bylo fakt na ránu lopatou. Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno Neděle v 07:18 Odesláno Neděle v 07:18 před 18 hodinami, Pe.Tr napsal: včera firemní párty na oslavu 30Let firmy , dobrou.... Nějak šetříte ne? Čekal bych O2 arénu nebo tak něco Citovat
VojtouNerCZ Odesláno Neděle v 09:40 Odesláno Neděle v 09:40 Tak už začínají první melouchy. Jediné co tak na pneuservis mi už nezbejvá místo Potřebuji větší garáž. Péťa, Milan+, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
patt Odesláno Neděle v 14:58 Odesláno Neděle v 14:58 Dneska jsdm se jal připravovat 605tku na stk, v plánu výměna tlumičů s horním uložením a spodní čepy. Spodní čepy jsem dával nové před rokem a půl od značky lemforder, maji najeto asi 30tis a jsou úplně KO... tak jsem objednal sasic a snad vydrží déle 20260517_145201.mp4 20260517_145201.mp4 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno Neděle v 16:38 Odesláno Neděle v 16:38 (upraveno) před 6 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Tak už začínají první melouchy. Jediné co tak na pneuservis mi už nezbejvá místo Potřebuji větší garáž. Jak nezbejvá místo na gumárnu jednoduchá zouvačka a vyvažovačka nezaberou moc místa kompresor určitě máš. Zejtra Ti vyfotím jak mám postavené mašiny teď já. Moc místa to nezabere. Jinak dneska trochu takové zábavičky na úpravě H1 ale výsledek až to bude v nějaké fázi zatím je to moc rozdělané Upraveno Neděle v 16:39 uživatelem Vena garážmistr Charlie 607 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno Neděle v 19:02 Odesláno Neděle v 19:02 před 4 hodinami, patt napsal: Spodní čepy jsem dával nové před rokem a půl od značky lemforder, maji najeto asi 30tis a jsou úplně KO... Tak to je smutný zjištění. Takovou výdrž bych čekal od Kamoky nebo jiné Polské výroby Citovat
Charlie 607 Odesláno Neděle v 19:57 Odesláno Neděle v 19:57 @VojtouNerCZ jo místa není nikdy dost. Já tu teď mám rozhozené auto - motor ven a nemám tu k hnutí. Ale aspoň jsem pod střechou. Jinak dneska zas na nákupech v německu, pro nemocnou 307sw s RFJ. A cestou dom jsem ještě sehnal novou Exide 62Ah aku za 500kč. Najeto necelých 600km, na cestách celkem klídek. Citovat
Lihous Odesláno Neděle v 20:02 Odesláno Neděle v 20:02 @patt Ano ND jsiu dnes tak trošku problém .... Dvouhmota netuším teď coto bylo za značku výdrž cca 1700km nové rozvody - praskl zajišťovací kroužek ložiska nasledně KO samotné ložisko a spojka. Spodní rameno Lemforder na autě cca 30tis komplet v haji zadní silentblok guma tam prostě nebyla a jako bonus komplet servaná dobrá pneu... po cca 1200km Teď tam mám Mayle z Pl Přední pružina vydrž cca 60tis - praskla .... To prostě nejde vymyslet - bežné reklamace na vodní pumpu po třech měsících tečou značka INA?? Napínací kladky klidně bez zavitů a nebo s vůlí 1mm tak že sjíždí rozvoďák .... Jedním slovem Katastrofa Citovat
Vena garážmistr Odesláno Neděle v 20:33 Odesláno Neděle v 20:33 Ale tak hoši Vy by jste chtěli aby náhradní díly vydrželi dýl jak původní ? Však by čínský děti neměli co jíst kdyby všechno dělali na výdrž. To že INA je problém jenom když jde okolo je dost známá věc. Možná že se budete divit ale dost lidí začíná tvrdit že neznámé značky jsou na tom kvalitativně lépe než ty profláklé. Minulí týden sem řešil brzdy na Kodiaqu namontované TRW což je pro mnohé značky prvomontáž dosud jsem s nima neměl problém tady to zlobí dost. Nedávno jsem řešil 5008 zadní tlumiče KYB opět to byla značka která dlouhou dobu byla favoritem hlavně v poměru cena výkon byla vcelku nepřekonatelná tady na té 5008 ujeto do 5000 km a tlumiče šli ven dal jsem TRW a ty zatím vypadají že budou fungovat. Lihous ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno Pondělí v 03:36 Odesláno Pondělí v 03:36 (upraveno) Kde to jde, dávám podvozkové díly (čepy, ramena, klouby, uložení..) od meyle HD. Tlumiče jsem od nich ještě tedy nezkoušel. Třeba kosti vydrží od nich poměrně dlouho, od ostatních značek byly za rok KO. Při porovnání je má meyle masivnější. Ale musí to být verze HD. Jinak rozvody jsem jel SKF, tam pak začaly pumpy shazovat řemen, následně INA, tam zase vodící kladky, teď Gates nebo Dayco. U senzorů je to těžké, ale Nissens, meat and doria, valeo zatím nezradily. Spojka je taky oříšek, např LUK výborně funguje u VW, na peugeotu jsem se s tím vždy trápil, takže tam dávám Valeo nebo Sachs. Termostaty Mahle nebo origo. Poloosy GSP. A světě div se, díly Starline také nejsou h zahození. Upraveno Pondělí v 04:05 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
ozzy56 Odesláno Pondělí v 05:47 Odesláno Pondělí v 05:47 stejné je to s náhr. bateriemi do foťáků, NTB atd., ta origo koupená s přístrojem vydrží klidně 5 let, koupíš náhradní a po jednom roce nenabiješ, nedrží kapacitu..., přitom origo třeba Panasonic nekoupíš, nebo cena nesmysl taky se snažím dávat Meyle HD, ale mají jen něco, spoléhat se na ,,osvědčené'' značky už nedá--převedli svoje továrny do pralesů včetně obsluhy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.