VojtouNerCZ Odesláno 28. březen Odesláno 28. březen (upraveno) Jsem vyšmelil tohohle krasavce Upraveno 28. březen uživatelem VojtouNerCZ Charlie 607 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 28. březen Odesláno 28. březen Dnes tak trošku "mystický den" jelo se do Liblína kde se světila Oltářní archa po restauraci ktera má zrod v 16 století v obci Dobré ..... Putování této bude v nasledujicím videu nicméně putování má mnohe zádrhele a bylo na nás pěšácích kdy se tato našla .... Nu a pak už bylo drobnou nyancí dohledat příbeh ve staletích kdy byla chvilku ztracena pak následně objevena aby se zase ztratila ..... Jsem rád že jsem u tohoto příběhu mohl být ... Péťa ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 28. březen Odesláno 28. březen (upraveno) ....Plzeň je u nás v Jihočeském vidlákově pomalu levnější jak prémiová nafta, tak se tak se misto auta tankuju pro změnu já.. Upraveno 28. březen uživatelem BubakGS Lihous, PaKr, Radek Hurvajz a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen (upraveno) Včerejšek byl ve znamení dvou rodinných návštěv u tet v Rumburku a Děčíně, mezi které se povedlo vecpat i procházku ze Chřibské na Tokáň, kam jsme před mnoha lety jezdili s partou kamarádů na víkendové pobyty. Před několika lety jsem se dozvěděl, že chalupa na Tokáni vyhořela a tak jsem cestu od auta šel se smíšenými pocity - ale šel. Asi 500 m pod chatou jsem si všiml cedule, že po několika stovkách metrů se můžeme těšit na pití i jídlo a tak jsem očekával nějaký buřtstánek Následně jsme se dostali k ruině vyhořelé chaty a já zjistil, že je to jiná budova než ta, kam jsme jezdili, ale ta že nejen stojí, ale i funguje a nabízí obědy za cenu do 200 Kč, což mě potěšilo. Jídlo nás pravda nenadchlo, ale oživení vzpomínek a docela dobré místní pivo to pomohlo překlenout. Vyšlo nám i krásné jarní prosluněné počasí, takže dnes byla dobrá sobota Upraveno 29. březen uživatelem Medvěd Citovat
Charlie 607 Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen (upraveno) Já si dneska dovezl další mašinku, povedlo se mi vyzobnout nákladní vyvažovačku ATH 1200 s přízdvihem kola. Umí to vyvažovat nákladní 15,5-30" a osobní 9,5-24". Je k ní komplet příslušenství. Upraveno 29. březen uživatelem Charlie 607 Vena garážmistr, Charlie 1, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Veverka Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen To auto se mi líbí... PaKr a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen (upraveno) Pro drevokocúr Kdybys moc, ale opravdu MOC chtěl, tak juniorův spolužák přemýšlí o prodeji 307 1,4 HDI 3 dv HB (bílá na stavitelným podvozku) Upraveno 29. březen uživatelem Medvěd Citovat
PaKr Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen @Veverka přemýšlíš o návratu? @Medvěd třídvířko je takové "úzkoprofilové zboží " - navíc při parkování po Praze, ale ten malý nafťák by mohl jezdit za nula nula nic Citovat
Charlie 607 Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen No mě se to auto taky líbí. I když ekonomika provozu nic moc. Holt daň za pohodlí automatu a jednoduchýho motoru. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen tak po týdnu v Luhačovicích zase doma , počasí na začátku super, pak se to po*ralo, cosik aj posněžilo, ale dole ve wellness se dalo vydržet, mmch.-- taky jste po těch procedůrách, zábalech, masážích, plavání atd. tak dolámaní jako já ?? fotku nemám, bo se v poslední době začal ometat kolem ten sklerotický němec..., foťák jsem nechal na stole v obýváku a od Vsetína jsem se vracet nechtěl Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen před 43 minutami, PaKr napsal: @Veverka přemýšlíš o návratu? před 58 minutami, Medvěd napsal: Pro drevokocúr Kdybys moc, ale opravdu MOC chtěl, tak juniorův spolužák přemýšlí o prodeji 307 1,4 HDI 3 dv HB (bílá na stavitelným podvozku) Ne, nepřemýšlím o návratu. Jen na mě občas dolehne nostalgie. A taky asi občas vzpomenu na "stará dobrá" nepřekombinovaná auta Pepito ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen (upraveno) Já jsem si dneska dal nostalgický výlet s 806 EDIT a včera nostalgicky měnil na 806 olej a připomněl si, jak šílený je zde vydolovat olejový filtr už jsem si docela odvykl, u 807 je to pohoda... Upraveno 29. březen uživatelem oddie Veverka ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen Já jsem dnes dokončil projekt oprava podlahy na vleku. musel jsem se tedy zavřít doma do garáže protože venku to nebylo úplně ono počasí na válení se pod vlekem ale mám to hotové. Začal jsem to minulí týden bejval bych to asi i dodělal ale jak psal @ozzy56 tak ten němec se okolo mě taky ometá takže jsem na minulí týden zapomněl koupit šrouby a ve finále mě teda ještě napadlo tu novou podlahu natřít takže jsem dokoupil i plechovku barvy. Je to taková oprava aby to vypadalo na STK a počítám že to vydrží aspoň rok možná dva pak se dá originál podlaha nová. Charlie 607 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen před 6 hodinami, PaKr napsal: @Veverka přemýšlíš o návratu? @Medvěd třídvířko je takové "úzkoprofilové zboží " - navíc při parkování po Praze, ale ten malý nafťák by mohl jezdit za nula nula nic V jakém myslíš, že to bude v stavu po mládeží a na staváku podvozku,kterej asi mládežník nekupoval. Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen (upraveno) Podvozek prej kupoval a dělal před půl rokem - komplet. Bohužel za víc než bude reálná prodejní cena auta. Proto jsem psal, že ho MOŽNÁ prodává (chtěl by větší a silněhší auto), ale taky je možný, že až se protne jeho představa prodejní ceny s realitou tak se rozhodne ho raději dojezdit. Upraveno 29. březen uživatelem Medvěd Veverka ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 29. březen Odesláno 29. březen @Milan+ tak pokud ten podvozek kupoval ten mladý, tak by to mohlo být v dobrém stavu ( úměrně věku). Doufám teda, že na úplný šrot by nikdo rozumný stavák nedal Citovat
Milan+ Odesláno 31. březen Odesláno 31. březen Za chvilku přijede domů s pěkně ohřatým motorem z Bolky, tak postupně půjdu na to. Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 31. březen Odesláno 31. březen oleje, servis a pneu jsem na svých autech nedělal snad 15 let, protože jsem je vždy po pár garančkách vyměnil ale furt řeším auta v rodině a tam to dělám stejně jak píšeš--čekám v garáži a jak přijedou hned na to jdu, povolím zátku na vaně a vytáhnu filtr..., ostatní až druhý den , Ineo ECS cpu do všeho Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 31. březen Odesláno 31. březen Dnes mě "soused" z garáže poprosil, jestli mu nevymontuju alternátor na civicu 8g 2.2 cdti a až donese z repasu, tak zpátky. Kejvl jsem na to, že mi za to vyleští světla na autech. No, takovej oser, to jsem ještě nezažil Všechno na malý asijský ručičky, místo 13 matek tak 12, místo 10 zas 11 a místo 8 jsou 9. Spodem to nende, překáží klimakompresor a hromada hadic, co se musí odpojit, vrchem to nende, bo je tam obrovskej olejovej domek, takže to musí člověk proplést doprava, a tam je zas sání a EGR. Na 807 se teda pracuje mnohem lépe Ale zas nemusím leštit světla, to by mě asi nasštvalo víc. Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 31. březen Odesláno 31. březen (upraveno) @VojtouNerCZ to je detailní popis jak návod na vytažení Ježka v kleci od Široka. @Milan+ já už servis na autech nedělám dlouho, pouze si sám přehazuji kompletní kola zimní/letní. Upraveno 31. březen uživatelem Pepito Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.