Davidak79 Odesláno 26. únor Odesláno 26. únor to je na vystěhování "smrdí" celej barák Víte co je nejhorší ? 10 ledna jsem stoupl na váhu 121,8 kg a to nechceš , řekl jsem dost a dnes mám 114 kg , čeká mě ještě cca 14kg dolů , tak že dietka a jen jsem lehce ochutnal , ........ sakra ! manželka to uzený akorát zpracovává a vložila mi do huby kousek libového bůčku na ochutnávku , kurňa , sežral bych kilo ale mám pevnou vůli Klemoň, dýzl a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 26. únor Odesláno 26. únor Taky jsem si rikal, ze zhubnu 20kg dolu. Uz mi chybi jen 22 Charlie 1, Davidak79, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
PaKr Odesláno 26. únor Odesláno 26. únor @sitler to je dobrá dieta @Davidak79 ty chceš být taky "docent " ? Po vánocích jsem nějak ztěžknul o 4 kila, takže po novém roce jsem měl 112 , ale už jsem zase zpátky, ale chtěl bych se dostat pod metrák ( a třeba i víc) BubakGS a Davidak79 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 26. únor Odesláno 26. únor Nemám vám založit vlákno s názvem "Jak bych rád zhubnul, ale mě se nechce..." ? Dave_k, Milan+, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 26. únor Odesláno 26. únor (upraveno) Neblbni Další vlákno, co bych chtěl ignorovat a stejně by mi to nedalo Upraveno 27. únor uživatelem Medvěd BubakGS a dýzl ohodnotil 2 Citovat
P206blau Odesláno 27. únor Odesláno 27. únor před 9 hodinami, pavelu96 napsal: Nemám vám založit vlákno s názvem "Jak bych rád zhubnul, ale mě se nechce..." ? Ale to zblbnutí se mám kolektivně již podařilo. Takže vlákno je založeno asi automaticky neb jinak si nedovedu vysvětlit kdo žere těm eurounijním pokrokářům ty názory na výhodnost elektromobility pro zajištění spasení planety.Chápu to tak že někomu to ku-revsky sype na konto. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 27. únor Odesláno 27. únor @P206blau Nejdřív se nauč číst a pak si přečti pravidla fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Nikoho tady nezajímají tvoje politické názory na EU... Takže tě žádám, aby jsi s tím přestal, jinak ti bude omezen přístup na toto fórum. S pozdravem moderátor Klemoň, Vena garážmistr, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 27. únor Odesláno 27. únor (upraveno) Dnes jsem byl ve městě saponátů a když jsem šel na oběd na náměstí nemohl jsem si nevšimnout prazvláštního názvu části pokrmu. Mě to pobavilo Upraveno 27. únor uživatelem Medvěd Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 27. únor Odesláno 27. únor Nás, co máme rádi francouzské filmy to naopak přímo třísklo mezi oči BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 27. únor Odesláno 27. únor V 26. 2. 2026 at 7:07, Charlie 1 napsal: jdu umístit novou myčku ,Whirpool to po 13 letech nedala ….. Nám Whirlpoolka vydržela 18 let, tak jsem zkusil znovu. Uvidíme... Ale k tématu vlákna - dnes jsme si vyšlápli na Říp a pak si dali něco na zub BubakGS a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 27. únor Odesláno 27. únor Po 14ti dnech se ledový blok zmenšil na polovinu. Radek Hurvajz, Klemoň, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 28. únor Odesláno 28. únor V 15. 2. 2026 at 19:37, Medvěd napsal: Já je mám nasbírané z míst, kde jsem fakticky byl No tak tak by to snad i mělo být. Jakou hodnotu má pro mne známka, památka na místo kde jsem nebyl . . . ? V 26. 2. 2026 at 18:45, radim.1008 napsal: Tyhle fotky by měly být trestný. I přes tu fotku cítím, jak to voní. JJ , taky bych ho za to nejraši zabil. Tohle já fakt můžu a normálně v hubě slintám . . . BubakGS, Pepito, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor Odesláno 28. únor (upraveno) Před hodinou, Klemoň napsal: No tak tak by to snad i mělo být. Jakou hodnotu má pro mne známka, památka na místo kde jsem nebyl . . . ? Tak znám i takové sběratele, co dřevěnou TZ nechápou jako důkaz návštěvy, ale prostě jim líbí vypálená grafika na dřevě a tak sbírají třeba vše s motivem mašiny, Foglara nebo hradů a nebo se jim líbí až tolik, že je chcou mít všechny a Ti kupujou i různé verze ze stejného místa, přičemž ty starší se na aukru draží i za tisíce Může to být i podobné jako u filatelistů - kolik z nich navštívilo ty konkrétní státy, jejihž známky mají v albech? A kolika známkami z alb byly vlastně ofrankovány dopisy konktétního sběratele? Jak jsem psal - já dík vášni pro cestování po ČR (včetně pracovních cest) opravdu všechna místa, z kterých mám TZ, navštívil - pokud je ale někdo sbírá jinak, je mi po tom prdlajs. Jsou to jeho prachy a má pro to asi nějaký svůj důvod. Výrobce nicméně neumožňuje nákup TZ "od stolu", ale pokud TZ zrovna není k mání na prodejním místě, pošle jí jedině pokud má sběratel v aplikaci zakliknuté potvrzení polohy (zaznamená se +- 500 m od polohy známkového místa) nebo musí návštěvu prokázat jinak. Takže sběratelé "od stolu" jsou nuceni kupovat na aukru nebo od sběratelů rušících sbírky a tak se jim známky dost prodraží. Nedávno jsem se dozvěděl, že jednu TZ jsem mohl získat i účastní na srazu Peugeot - clubu. Tam jsem nebyl a tak jí holt nemám Abych ale nebyl až za takového hrdinu - před mnoha lety jsem sbíral i Výroční TZ. Ty se vydávaly a neustále vydávají třeba k výročí první zmínky o městě apod., ale i k různým festivalům nebo pochodům. No a ty jsem opravdu i měnil, páč nebylo možný se dostatečně rozmnožit, když na jeden víkend bylo třeba šest akcí po celé ČR. Když jsem jich měl asi 1100, přestalo mě to neustálé čenžování bavit a celou sbírku VTZ se mi povedlo prodat za pro mě tehdy zajímavou sumu. Od té doby jedu de facto jenom v číslovaných TZ a nálepkách z míst, kde jsem byl nejen v ČR, ale i v zahraničí - ono to stačí Upraveno 28. únor uživatelem Medvěd Klemoň, Péťa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 28. únor Odesláno 28. únor @Medvěd takhle si tchyne vede cestovatelsky denicek. Nektery znamky tam ma po letech opakovane, nekde, protoze nemaj znamku, ma jen nejaky razitko treba... ale ma uz takhle popsanych X sesitku s tim, kdy kde byla. My to zkusili delat detem, ale... nejsme na to ani jeden dost peclivy Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor Odesláno 28. únor (upraveno) Nemáš na mysli spíš Turistické viziitky? https://cs.wander-book.com/ Těch má Pavel asi 15 deníků, ale taky ho to nechytlo. Upraveno 28. únor uživatelem Medvěd Citovat
sitler Odesláno 28. únor Odesláno 28. únor Mas pravdu, spletl jsem si znamky a vizitky , ale princip je stejny, teda az na to, ze vizitky neni problem objednat online. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor Odesláno 28. únor Vizitky jsou hlavně o něco skladnější, ale protože filisofie ing. Ropka z Liberce je od Rýmařova poněkud odlišná, tak je vizitek asi dvojnásobné množství vůči známkám - až to občas dělá dojem, že má vizitku každej druhej kopec, vesnice nebo strom. A pak je fakt docela výživnej útok na peněženku, když přijdeš do "Íčka" a tam na Tebe vybalej několik fólií a v nich třeba 30 druhů vizitek Blbý je, že spoustu z nich jinde než v tom Íčku nekoupíš a tak buď musíš vysvětlit mláděti, že koupíš jen něco (a vzdorovat furt dokola se opakující otázce PROČ?) a nebo jich koupit hromadu a jezdit několik víkendů do stejné lokality, abyste všechna ta místa poctivě navštívili A za měsíc zjistíš, že je v oné lokalitě dalších X vizitek ... Citovat
Péťa Odesláno 28. únor Odesláno 28. únor Zahájil jsem jaro Vím, je brzy. Ale měl jsem chvíli čas... Mám tak půlku trávníku, zítra to snad dodělám Radek Hurvajz, Lihous, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Veverka Odesláno 28. únor Odesláno 28. únor Dneska stejná restaurace: medailonky z panenky, houbová omáčka a bramborové dukáty. A odpoledne kontrola bi- i motocyklů. Cajk. Ale budou potřebovat očistu... pavelu96, Péťa, Lihous a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.