Vena garážmistr Odesláno 9. únor Odesláno 9. únor @patt renovátore starejch pixel na několik místech jsem koukal na ty světla na tom podvalu ale tady jsem došel k závěru že je tam něco divně nebo proč jsou ty lampy zdvojené? Citovat
Charlie 607 Odesláno 11. únor Odesláno 11. únor Dneska jsem se babral s lodním motorem. Chci ho prodat, tak jsem ho odstrojil z lodě, umyl, hledal k němu všechny věci. Před lety když jsem ho přivezl tak jsem nádrž k němu uklidil, protože se používala jiná co byla v lodi. No nádrž jsem našel, ale nepamutuju se jestli k ní byla i hadice (tu jsem nenašel). Honda tehdy používala bajonetovou přípojku palivové hadice, která už jaksi nejde sehnat a jiné přípojky co tu mám do toho nesedí. Tak to zítra zkusím rozebrat a snad to půjde nějak předělat. Přinejhorším k němu dám větší nádrž ke které vše mám. No a na jaře pustím do světa i člun, jestli se ho nějakej dobrodruh bude chtít ujmout, páč bude potřebovat kompletní rekonstrukci. Citovat
P206blau Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor Chápete lidi co ve fóru položi dotaz a když se mu diskutující snaží pomoci tak ten dotazovatel je pošle víte kam? Takže žádáte o radu a když se ostatní snaží dávat rady,tak je arogantně pošle do zádele s tím,že oni přece nejsou vůbec technicky zdatní, protože on tomu sice vůbec nerozumí,ale domnívá se , že to co mu radí nevyřeší jeho problém. Přece on nepojede s novým autem do autorizovaného servisu i když je v záruce,protože on si doma sám zkalibruje kameru a radar ,který hlídá jízdu v pruzích. Má přece čtečku OBD II z aliexpresu a s tou on udělá všecho. Člověk co si po Škodě Fabia koupil na stará kolena nové auto a on si na něm taky vše udělá protože dokud na to nepříjde,do servisu nepojede,protože tam by z něho měli srandu. Úplnej všeuměl., Brouk Pytlík. Jaká by byla vaše reakce na takového týpka? BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor @Vena garážmistr ja si myslim ze ty druhe jsou nejake bezdratove jelikoz na voziku elektrrina nefunguje nebo nema redukci na 13 zasuvku Citovat
sitler Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor @P206blau když je tak zdatný, tak na co se ptá na fóru? Jinak... Poslal bych ho do řiti BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor Co jsem udělal Zaplatil před chvilkou členství na další rok. pavelu96, radim.1008, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor Vnoučata objevily v sudu led. A prý jéé dědo vytáhni nám ho, tak jsem si myslel že tam bude jenom tak 15 cm, no měl jsem problémy ho převrátit a pak jsem ten sud zvedl a co se objevilo, to jsem ještě neviděl, tak se do toho hned děti pustili. regius, radim.1008, BubakGS a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor No já nevim, vypadá to jako by byla uprostřed zamzlá kočka Co když ji vysekají ven JVT ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor (upraveno) Hele ja vytahnul rybičku z jezirka zamrzlou v kusu ledu, položil jsem ji na okraj jezirka a ona tam rozmzla a začala se mrskat Koukal jsem na ni jak jojo No je tam Upraveno 12. únor uživatelem Radek Hurvajz Veverka, pavelu96, RichVa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor vyzvedl si balicek z Echopu Lidl jednalo se o multifunkcni brusku/pilku na baterie - cely natesen sem krabii otevrer, vyzkousel a zjistil ze nefunguje takze na otocku do boxu a poslat na reklamaci je to teda poprve co mi nejake elektricke naradi zelene rady nefunguje ale ... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor @JVT s tím čokoládovým klíčem. Dnes je v Šantovce v Olomouci nějaká prodejní akce na výrobky z čokolády a zaujal mě stánek kde mají všechno možné a vypadá to opravdu skutečně. ozzy56, pavelu96, BubakGS a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor před 8 hodinami, Roman Bazi napsal: @Radek Hurvajz jakou rybičku? No malou jezirkovou oranžovou. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor dneska jsem nahodil do Forzy nabitou baterku a po nastartování svítí kontrolka motoru--vstřikování paliva-emise..., v návodu píšou rychlostí max.50 přijet k dealerovi , (mám to 100km), příště se skůtru celou zimu nedotknu jako jsem to dělal s tím dřívějším PCX..., ku*va dneska je všecko citlivé jak malé děcko Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor (upraveno) před 2 hodinami, pavelu96 napsal: A dal jsi tam tu baterku? dokonce sem vyzkousel 2 nejhorsi je ze sem ji chtel už teď pouzivat takze musim najit alternativu Upraveno 13. únor uživatelem Havlicek.Lukas pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor V 9. 2. 2026 at 21:35, Vena garážmistr napsal: @patt renovátore starejch pixel na několik místech jsem koukal na ty světla na tom podvalu ale tady jsem došel k závěru že je tam něco divně nebo proč jsou ty lampy zdvojené? Véno, to je pujčenej podval s tim, že si ho mužu nechat na dobu neurčito ze si mam jen poladit světla, že blbnou... rozdělal jsdm svazek a vysypaly se komplet všechny draty totál shnilý, tak jsem si pujčil bezdrátový svétla od kámoše co jezdí s odtahovkama a prozatim jel s bezdratama, neboť ty původní jsou na komplet generálku elektriky Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor @patt kde se půjčujou podvaly na dobu neurčitou jen za generálku elektriky? Klidně bych se takovýho ujal. Já si půjčuju takovýhle ale musím to platit . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.