dýzl Odesláno 2. prosinec 2025 Odesláno 2. prosinec 2025 (upraveno) Dnes kontroluji vodáky jak mění sousedce radiátory (ten byt je zatím v mé péči po mé rekonstrukci, než budou mít řemesla vše hotové!) Včera mně jeden z tech dvou opravoval-měnil prasklou trubku na stoupačce TUV. Předtím jsem ale musel vyrubat SDK- kus ze stropu a další nad revizními dvířky a navíc ještě vydolovat starý kus VZT. To vše aby se na to dalo dobře dostat. Celou neděli bez teplé vody. Ještě že mám schovány kusy odpadu SDK takže skrze 1/4m2 nemusím kupovat celou desku - 2,5m2 !! Upraveno 3. prosinec 2025 uživatelem dýzl oprava chyb Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. prosinec 2025 Odesláno 2. prosinec 2025 @oddie @Medvěd je to jednoduché zkusit to můžete jestli Vám to zvednu je otázkou a jak budu příjemný je další otázka. Co se týče privilegia tak s Pepíkem nám jeden čas říkali skorobráchové a dá se říct že teda už spolu nepácháme dobré skutky tak často protože když jsem měl dílnu doma tak to byl první vrchní pomocník od dob co mám dílnu ve Vinoři tak to má bohužel z ruky a už se nevidíme tak často jak by jsme chtěli ale pořád je to takové to když zavolá ve 3 ráno a já to zvednu tak nemám problém mu pomoct protože vím že u něj je to stejné. A ano vím že v telefounu by se nechalo nastavit aby se mi niko nedovolal od třeba 22 do 7 ale tohle jsem nikdy nepoužíval a dá se říct že ani telefoun nevypínám maximálně nastavím na nerušit ale to taky minimálně. Ale naučil jsem se když nemám nic domluveného na víkend tak v pátek přijdu domu mrsknu telefounem do stolu a vyndám ho až v neděli navečer a když se náhodou vypne tak je vypnutej. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 2. prosinec 2025 Odesláno 2. prosinec 2025 Tak jsem ještě po nich -viz výše- stačil vše uklidit (kola v kolárně u stoupaček zaparkovat když jsme je museli odendat),u další stoupačky v místnosti-nyní zasedačka SVJ- zamést mrtvé mušky na zemi (nevím kde se tam ty mrchy furt berou-na okýnku sítě. Oštukoval "díry" po pův držácích .Navíc objednal technika z coopthermu na výměnu čidel na radiátorech . Až to bude tak půjdou do sběru-jeden plecháč a jeden ještě původní z 1968 litinový!! Ty nové asi těch 57let nevydrží Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2025 Odesláno 4. prosinec 2025 byl sem se fčil projít , bo je tu hezky a při zpáteční cestě koukám na srocení u zastávky MHD--tři tmavší v červených vestách kopou krumpáčem a lopatují, kolem nich 9 !!! světlejších v zelených vestách ruce v kapsách a debatují -- tahle číselná převaha nebyla snad ani za komančů, prostě produktivita jak na Balkáně Citovat
oddie Odesláno 4. prosinec 2025 Odesláno 4. prosinec 2025 No no, to je prostě jako u fotbalistů, ti taky pořádně nekopou, když nemaj dostatek fandících... Hafity, RichVa a Péťa ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. prosinec 2025 Odesláno 4. prosinec 2025 Tejden mi na dílně stojí manželky mladší sestry focus MK2 s keyless systémem, přijela na myčku, umyla auto, vysála a už ani ťuk. Ani startér, ani čepadlo, prostě mrtvo. Meřím jak ***, kontroluji moduly, modul pod volantem, co často odchází, diag nic nepíše... Ze zoufalosti jsme zavolali bejvalýmu majiteli. prej jo, u řadící páky pod potahem je taková páčka proti kráděži, co jsem nechával dodělat, asi jste si to při vysávání sepli. No... jo Docela by mě zajímalo, na co to je zapojený, že to odtřihne startér a pumpu. PaKr, Hafity, Vena garážmistr a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Charlie 607 Odesláno 4. prosinec 2025 Odesláno 4. prosinec 2025 Já dneska s dědou na Příbram vyzvednout nové brýle, při té příležitosti jsem si skáknul do T-mobilu pro termohrnek. Pak ještě Lidl kde měli mít od dneška lakoměrku za 250kč a u nás nebyla na krámu vůbec, no tak tady taky ne. A za tmy návrat dom. Příbram-Jince jsme jeli ve vláčku asi 7 aut, já jel poslední a borec předemnou v Kia Sportage zaplé zadní mlhovky, parkrát jsem ho probliknul ale marný. Když nás dojelo další auto tak jsem ho raděj pustil před sebe. Jinak mlha nebyla, viditelnost výborná. Citovat
Medvěd Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 Včera jsem byl na pravidelném výjezdu na zasedání Česke konference rektorů, tentokrát v Olomouci. Probíhala volba nového přededy a můj rektor VŠCHT prof. ing. Milan Pospíšil CSc. se stal historicky prvním rektorem VŠCHT, který se stal přededou ČKR = nejvyššim rektorem v ČR (pro školu i rektora ohromná prestiž). 183. zasedání Pléna ČKR | Česká konference rektorů https://share.google/GUWxqa3GRaatXipFJ Je to významná funkce a pro nás (mě i kolegu) to zřejmě bude o strmém nárustu jízd s rektorem a možná i změnu priorit v plánování výjezdů RichVa, zbynek..s, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
BubakGS Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 (upraveno) No tvl, to je všude řevu na fyjalovo bídu, je 10:04 dopoledne, pracovní den a u Globusu v Olmîku není pomalu kde zaparkovat. Nákupák v pracovní době narvanej po střechu i s lékárnou.... ...no, pravda, já si taky hodil na 2 hoďky áčko...to jako jo... Upraveno 5. prosinec 2025 uživatelem BubakGS Medvěd a Pepito ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 Však už není Fialova bída ale Babišovo blaho Péťa, BubakGS, toru a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 @BubakGS hele jednoduchá rovnice 1.12 = končím s nakupováním do 6.1 kromě nezbytností typu rohlík a salám. Ale do velkých obchoďáků fakt nee. A to ani v pracovní době ani mimo pracovní dobu. Dneska ráno cesta do firmy přes hodinu ráno jsem vstal dřív zboží přijelo na poslední dobu brzo tak říkám ješte musím pro rohlík a pití a pak pojedu na firmu v 8.30 si má přijít pro auto tak tam budu dřív nasnídám se přichystám to na předání paráda. No nákup v pohodě v Lidlu kolem 7.30 už je první vlna dělňasů jdoucích pro svačinu pryč takže průlet prodejnou za 5 min. vyřízeno a jedu po II/101 směr Brandýs dojíždím na obchvat Záp a tam už to bliká výstražkama jak o život no asi 10 minut bez hnutí pak se osobáci začali otáčet a jeli jinudy jenže já zapřaženou káru protože pátek a to je tady relativně klid takže můžu naložit železí apod. takže jako se soupravou která zabere dvě parkovací místa se na silnici neotočím. No tak nic dojel jsem teda co se udělala díra a byl jsem asi tak 5 možná 6 od kruháku a zase 10 minut bez hnutí tak říkám a mám toho dost varovky majáky počkal jsem jak nic nejelo v protisměru a najel jsem až k tomu kruháku že se buď otočím v tom nájezdu nebo ho prolítnu v protisměru. Dojedu tam a koukám před 3 výjezdem od toho co bych normálně najel stojí kamion tak se tam jdu podívat a řikám mu co je a on nemám vzduch a nechce se to hnout a návěs už skoro ležel na kolech tak mu říkám odbrzdi to ručně dokud máš trochu vzduchu a zkus to stáhnou k některýmu kraji aby se dalo projíždět a on že nic takového dělat nebude že je řidič a ne mechanik a že už volal asistenci a ty mu řekli že jak bude volnej mechanik že za ním vyrazí ale tak 2-3 hodiny že nejdřív, co stál s kamionem za ním další kluk tak ten já volal policajty jestli by to sem dojeli nějak usměrnit a ty mi řekli že maji všechny vyjetý a že až se někdo odhlásí že má hotovo rozdělané že ho tam pošle. Tak říkám si to tady chlapci užijte já se naštěstí provlíknu protisměrem tak jsem to vzal opatrně protisměrem toho kruháku a jel jsem do háje. A na dílně jsem byl asi o 3 minuty dřív než pán pro auto. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 (upraveno) @VojtouNerCZ ..ze by uz? ...podle novin snad az od uterka ne? ..uz jsem zpatky u soustruhu.... @Vena garážmistr ..no to na.se.re takovy rano ... ... vikendovy nakupy (omladina se mi rozezrala - zase asi rostou smradi..) zacnu resit stejne - budu muset vstat driv a nez mi zacne sichta (obcas taky zaskakuju tech podporu 8-20) holt zvostra na tu 7mou do Globusu (mam nejbliz), popadnout co potrebuju a pryc... ..co je predelana dalnice na Mohelnici, tak se doprava za.si.ra jinde, toz se do nakupaku da dojet luxusne... Upraveno 5. prosinec 2025 uživatelem BubakGS Citovat
Medvěd Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 Velký nákupy si nechám domů dovézt - praktikuju to tak už od předkovidu a nějal jsem si na to zvykl BubakGS ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 Já to mám na pohodu, přes Prahu MHD a na nákup pěšky akorát teď budu muset vzít lyže na servis, tak musím vymyslet kam a jak. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 před 3 hodinami, BubakGS napsal: No tvl, to je všude řevu na fyjalovo bídu, je 10:04 dopoledne, pracovní den a u Globusu v Olmîku není pomalu kde zaparkovat. Nákupák v pracovní době narvanej po střechu i s lékárnou.... ...no, pravda, já si taky hodil na 2 hoďky áčko...to jako jo... tak většina zákazníků jsou penzisti, pak ti co makat nemusejí, bo opatrují finance tatínkovi a dědečkovi a zbytek je tam v pracovní době..., ostatní jsou v robotárně já dnes OVA-Jeseník-OVA, vyjel jsem za tmy, zpátky v Globu řízek s brsalátem a fčil kafe a rum , aj v Opavě bylo lidí mraky pavelu96, BubakGS a Pepito ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 Musíte počítat s tím, že zhruba 1/3 lidí (1,5 milionu pracujících) pracuje na směny, takže dopoledne v pracovní den mají volno ti co mají odpolední a noční + turnusy a v kombinaci s měsícem nákupního šílenství bude všude narváno... A rozhodně to nemá nic společného s údajnou drahotou a sliby, že bude líp - ale to sem na fórum nepatří Péťa, Klemoň a Pepito ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 Dneska úspěšná mise dokoupení hůlek - jedny sjezdové z inzerátu pro dítě, a 3x nové na objednávku na skate běžky. O vikendu ještě deti vyskládají všechno oblečení, rukavice atd., abych viděl, co všechno "se" ztratilo, hodím lyže na servis a jedna věc u krku... a doufám, že mi o vikendu zbyde čas dodělat konečně do C8 to spínání webasta, doplnit pojistku k baterce, protáhnout napájecí drát a dát tam aspoň spínač, v lepším případě i relátka a ovládání větráku. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 Jezdím na rehabilitace do lázní Slatinice s ramenem a dnes mě posadili na rotoped který jsem jim 3x během 15 minut přetížil. To asi bude tím že mi už chybí jízda na kole. PaKr, BubakGS, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 před 20 hodinami, Charlie 607 napsal: borec předemnou v Kia Sportage zaplé zadní mlhovky, parkrát jsem ho probliknul ale marný Snad nejsi překvapený. To já už jsem dávno zjistil, ža minimálně 30% majitelů ŘP , používá zpětná zrcátka jen když couvají na dvůr . . . Pepito a Charlie 607 ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 @Klemoň obcas ani kdyz couvaji Pepito, Dave_k a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.